stöd oss

Öppenhet

Ung Cancers intäkter går till att finansiera verksamhet, personligt stöd och rehabilitering för unga vuxna cancerberörda, och till vårt arbete med att informera och debattera för att förbättra villkoren för gruppen.
Du kan läsa mer om vart pengarna går här.

En förutsättning för förtroendet bland medlemmar och givare är att vi redovisar vår verksamhet öppet. På så sätt säkrar vi tillförlitligheten i vårt arbete och vårdar förtroendet hos de som på olika sätt stöttar oss. Som ideell organisation med stort samhällsansvar är allmänhetens och givarnas förtroende mycket viktigt för oss. Därför är det självklart för oss att följa kvalitetskoden framtagen av Giva Sverige. Vårt 90-konto granskas också av svensk insamlingskontroll vilket garanterar att alla gåvor används så effektivt som möjligt.

Verksamhetsberättelse och årsredovisning 2019
90-konto
Givas kvalitetskod
Insamlingspolicy
Effektrapport 2018-2020
Bestyrkanderapport 2020
Revisionsberättelse
Stadgar
Strategidokument
Årsmötesprotokoll 2020
Årsmötesprotokoll 2019

Integritetspolicy

Här kan du läsa vår policy om skydd och hantering av personuppgifter som beskriver hur Ung Cancer samlar in, lagrar och använder information om enskilda personer som anmäler sig som medlem, skänker gåvor, prenumererar på vårt nyhetsbrev, köper produkter via vår webbshop, besöker vår webbplats eller på annat sätt kontaktar Ung Cancer, där uppföljande hantering från Ung Cancer krävs.

Läs vår integritetspolicy här

Utvärdering 

Undersökningen genomfördes av Webropol på uppdrag av Ung Cancer 2017 och gick ut till både drabbad- och närståendemedlemmar. Här kan du läsa resultaten.

Medlemsundersökning drabbadmedlemmar
Medlemsundersökning närståendemedlemmarLiknande inlägg

Dona Hariri blir ny ordförande för Ung Cancer

Juristen och föreläsaren Dona Hariri tar över rollen som ordförande i Ung Cancer. Känd för sitt stora engagemang och sina...

Läs mer

Ung Cancers bok Jag, din cancerkompis finns nu i shopen!

Nu kan man äntligen köpa vår bok Jag, Din cancerkompis. Boken skildrar vardagen med cancer och allt vad det innebär...

Läs mer

Roger Eskilsson och Banérets Loppis

År 2015 gick Rogers livspartner Lena bort i cancer, efter att ha varit sjuk i fem år. Tillsammans hade de...

Läs mer
Jag vill bidra

INSTAGRAM @UNGCANCER