stöd oss

Pärldagar

Pärla armband tillsammans med oss och gör skillnad för unga vuxna som lever med eller nära cancer!

Våra armband pärlas av fantastiska människor under våra pärldagar. Det är tack vare alla dessa ideellt pärlande hjältar som vi kan fortsätta vårt arbete, och vi är oändligt tacksamma för all hjälp. Tillsammans kommer vi pärla, knyta och packa armband och lyssna på en av våra unga vuxna föreläsare berätta om sin cancerresa.  

Det finns ingen åldersgräns, ni behöver ingen föranmälan, kostar ingenting och ni kommer och går som ni vill. Under dagen går det även att köpa armband eller fika. Tänk på att vi då endast tar swish på plats.

Kommande pärldagar

Stockholm 26 februari 2023

  • Tid 13.00-16.00
  • Plats: Clarion Hotel Stockholm
  • Adress: Ringvägen 98, 118 60 Stockholm

Tillsammans kommer vi pärla, knyta och packa armband, se klipp från dokumentären Fuck Cancer samt lyssna på en föreläsning av Christian som är vår föreläsare samt medverkande i dokumentären. “Föreläsningen handlar om mental styrka och värdet av en helt vanlig dag. Jag beskriver hur det känns, och vad det innebär, när hela livet förändras i ett läge när det precis borde fått starta på riktigt.” – Christian om sin föreläsning.

Anmäl dig och kanske några nära och kära här (gratis och du kan avboka) då intresset är stort och antalet platser i lokalen begränsat till 250 personer.

Länk till anmälan: https://link.webropol.com/s/anmalanparldag.

Bli volontär

Vill du vara med och finnas där tillsammans med oss och göra skillnad för unga vuxna cancerberörda? Då är du den volontär vi söker! 

För mer info och intresseanmälan, maila till alfrida.kilvik@ungcancer.se

Armbandens historia

På ett medlemsevent år 2012 fanns ett pysselbord där en kunde göra allt möjligt, exempelvis pärla. En medlem satte sig där och valde ut bokstäverna Fuck Cancer, ord som redan stod på våra tygpåsar och tröjor. Där och då hade idén om ett armband fötts, från er medlemmar. Sedan dess har pärlarmbanden blivit en stark symbol för Ung Cancers verksamhet och för våra medlemmars resor.Liknande inlägg

Pärldag i Stockholm 26 februari

Nu är pärldagarna äntligen tillbaka! Pärla armband tillsammans med oss och gör skillnad för unga vuxna som lever med eller...

Läs mer

Spring Göteborgsvarvet för Ung Cancer 2023

Häng med oss och gör skillnad för unga vuxna som lever med eller nära någon med cancer!  Ung Cancer har...

Läs mer

Fuck Cancer – årets viktigaste dokumentär har premiär på TV4play

Tänk dig… Du har precis tagit studenten, flyttat till första lägenheten, planerar att resa jorden runt med kompisarna, fått ditt...

Läs mer

INSTAGRAM @UNGCANCER