stöd oss

Företagspärlning

När ni som företag köper en företagspärlning stöttar ni alla de tusentals som tvingas leva med eller nära cancer. Hjälp oss att finnas där varje steg på vägen. Hjälp oss att hjälpa fler.

Våra Fuck Cancer-armband är så mycket mer än enskilda färgglada smycken. Tillsammans skapar de band mellan våra över 4000 medlemmar landet runt. Band som värmer även när allt känns mörkt och kallt.

Ung Cancers Fuck Cancer-armband sprider inte bara ett viktigt budskap. De är också en viktig del av vår historia och inte minst vår fortlevnad. Utan armbanden hade vi inte kunnat skapa mötesplatser, rehabiliteringsläger eller dela ut stipendier som är avgörande för våra medlemmars dagliga tillvaro. Vi stöttar inte bara de som har eller har haft cancer, utan också alla de unga som står bredvid. Genom att köpa ett pärlpaket till ditt företag, förening eller organisation, hjälper ni oss att fortsätta finnas där för unga vuxna som lever med eller nära cancer. Du hittar våra olika paketmöjligheter nedanför. Kontakta info@ungcancer.se för att boka ditt sponsorpaket.

Pärlkitspaket – Pärla ett armband var

Pärlkitspaketet är perfekt för det lilla företaget, kompisgänget eller familjen som vill göra något kul och värdefullt tillsammans. Ni köper varsitt pärlkit direkt i vår gåvoshop och kan sedan tillsammans pärla armbanden. Klicka här för att komma till shopen

Pris: 100 kr / per person (Om ni är ett företag över 50 personer som vill ha med företagets logga på pärlkiten så betalar ni 150/kr per person. Kontakta info@ungcancer.se)

Personalaktivitetspaket – Pärla flera armband och fått ett av dom 

Vill ni ha en längre stund tillsammans och pärla fler än ett armband per person kan ni anordna en aktivitet för er personal (och/eller kunder) som skapar gemenskap, öppnar upp för samtal och samtidigt visa att ni finns där för alla de unga vuxna som lever med eller nära cancer. Dela en fin stund tillsammans och hjälp oss att hjälpa fler. Pärla valfri mängd av Ung Cancers Fuck Cancer-armband tillsammans under ett tillfälle på plats och tid ni själva väljer. I paketet ingår att de som pärlar får ta med sig ett armband hem.

Pris: 300 kr/per person (minimum paket för 30 personer eller 9.000 kr plus frakt)

Pärldagspaket – Anordna en pärldag med obegränsat antal deltagare

Våra pärldagar har under många år anordnas på skolor, fester, företag och släktträffar. Nu kan du anordna en egen pärldag. Bjud in kollegor, kunder, familjer och vänner och ha en härlig dag tillsammans samtidigt som ni hjälper oss att stötta alla de unga vuxna som lever med eller nära cancer. Vi skickar material utifrån hur många deltagare beräknar delta och hur länge ni önskar ha den. Pärla valfri mängd av Ung Cancers Fuck Cancer-armband tillsammans under ett tillfälle på plats och tid ni själva väljer. I pärldagspaketet ingår inte att varje deltagare får ett armband, däremot går det bra att sälja armband på plats.

Pris: 30.000 kr

Boka en föreläsare

Att boka en föreläsare i kombination med ett pärlpaket kan vara ett sätt att skapa en ännu större förståelse och gemenskap kring vad ni tillsammans stöttar. Det kan också vara ett sätt att som arbetsgivare skapa trygghet och visa på medvetenhet. Att man finns där om någon på arbetsplatsen, eller i dess närhet drabbas av cancer. Du väljer själv mellan att boka en av våra medlemsföreläsare som berättar om just sin cancerresa, eller någon från Ung Cancer-teamet som pratar om organisationen Ung Cancer i sin helhet.

Klicka här för att läsa mer om våra företagsföreläsningar och priser.Liknande inlägg

Ung Cancer-milen blev succé

Under 2-11/april pågick Ung Cancer-milen runt om i Sverige. Vårt alldeles egna lopp där försäljningen av löparplatser gick till vår...

Läs mer
Jag vill bidra

Ung Cancer tar grepp om bollarna i ny kampanj på Sveriges golfbanor

När årets golfsäsong startar kommer många av landets spelare mötas av ett budskap om att hålla koll på bollarna, fast...

Läs mer
Kampanj

Kallelse till Ung Cancers årsmöte 5 maj 2021

Kallelse till Ung Cancers årsmöte 5 maj 2021Tid: Onsdagen den 5 maj kl 17:00-18:00Plats: Digitalt via Zoom Vad är ett...

Läs mer
Ung Cancer

INSTAGRAM @UNGCANCER