Världscancerdagen och Ung Cancer 2019!

4 februari 2019

Idag är det Världscancerdagen - i samband med detta vill vi passa på att lyfta våra medlemmar! Vi hoppas att du vill vara med och finnas för våra medlemmar under 2019 som för Ung Cancer är ett väldigt händelserikt år med många nya projekt…

Till att börja med vill vi välkomna er till vår nya mötesplats Fuck Cancer Days! Pärldagarna utvecklas och kommer istället bjuda in till föreläsning av våra medlemmar, externa gäster och en chans att umgås tillsammans. Möjligheten att pärla kommer finnas kvar och tillsammans kan vi samlas för att finnas för unga vuxna cancerberörda.

I koppling till pärldagarna är det givetvis många av er som även känner till våra Fuck Cancer-armband. Under våren kommer även en spännande nyhet vad gäller våra armband så se till att hålla ögon och öron öppna!

Cancer finns och drabbar unga vuxna i hela landet. Vi kommer därför att utveckla ett digitalt rehabiliteringsstöd under 2019 som gör att vi kommer närmare våra medlemmar som behöver stöd och vi kan nå ännu fler.

Utöver alla nya godbitar i verksamheten kommer vi självklart fortsätta ge unga vuxna cancerberörda det stöd de behöver genom våra mötesplatser, medlemsträffar, stipendium, rehabilitering och ekonomiskt stöd.

Alla spännande nyheter behöver ni inte vänta lika länge på. Om bara två dagar släpper vi något som vi arbetat med hela 2018 – ett projekt som vi hoppas äntligen sätter unga vuxna cancerberörda på kartan. Stay tuned…

Var med oss och gör skillnad under 2019! Visa unga vuxna cancerberörda ditt stöd genom att skänka en gåva eller bli månadsgivare idag – klicka här! 

Kommentera