stöd oss

Skrivet: 30 maj, 2022

Så blev Ung Cancers vårträff!

Efter två år av att inte kunna träffas fick Ung Cancer äntligen chans att bjuda in till att träffas igen! Vi gick ifrån tidigare års Kraftsamlingen och bjöd in till Ung Cancers vårträff i Stockholm. Den 14 maj bjöd vi på en heldag med chans att träffas, inspireras och ha kul. Vi ville låta unga vuxna få en paus i vardagen. En möjlighet att träffa andra som lever med eller nära cancer. 

– De första orden som slår mig när jag tänker på vårträffen var att det var väldigt fint att få chans att träffa medlemmarna igen, att få träffas fysiskt. Både för de som var med men även för oss som var på plats för att arrangera dagen. Det är alltid fint att få träffa alla som är med, dagar som dessa är då vi får som mest insyn och kunskap av unga vuxnas vardag och liv. Det är något som ger så mycket mer än bara den glädje man får. Vi får se att det jobb vi gör faktiskt kan göra skillnad, berättar Stefania som är ansvarig för Ung Cancers alla evenemang.

Vårträffen blev en avslappnad och härlig dag tillsammans med ett tjugotal unga vuxna. Vi började dagen tidigt för en heldag med roliga aktiviteter och föreläsning av Frida Boisen innan dagen slutade med en trevlig middag tillsammans i Stockholm. Den 24 september är vi tillbaka igen – den här gången i Göteborg! Är du medlem i Ung Cancer och vill gå på Ung Cancers träff i höst? Håll utkik efter anmälan i sommar! 


Liknande inlägg

Ung Cancer söker praktikanter inom kommunikation- och varumärkesarbete 2023

Ung Cancer söker praktikant inom kommunikation- och varumärkesarbete! ”Vi är axeln att luta sig emot. Vi finns när marken skakar...

Läs mer

Ung Cancer söker praktikant inom medlems- och eventverksamhet 2023

”Vi är axeln att luta sig emot. Vi finns när marken skakar och allt förändras. Vi faller tillsammans och vi...

Läs mer

Ung Cancers nya generalsekreterare Therese Leijon vill påverka mer och nå fler

Therese Leijon har anställts som ny generalsekreterare för Ung Cancer. Therese kommer senast från Svenska Röda korset där hon har...

Läs mer

Din gåva gör skillnad

Tack vare din gåva kan vi fortsätta minska ensamhet och ge personligt, ekonomiskt och rehabiliterande stöd

Ge en gåva