stöd oss

Skrivet: 30 maj, 2022

Så blev Ung Cancers vårträff!

Efter två år av att inte kunna träffas fick Ung Cancer äntligen chans att bjuda in till att träffas igen! Vi gick ifrån tidigare års Kraftsamlingen och bjöd in till Ung Cancers vårträff i Stockholm. Den 14 maj bjöd vi på en heldag med chans att träffas, inspireras och ha kul. Vi ville låta unga vuxna få en paus i vardagen. En möjlighet att träffa andra som lever med eller nära cancer. 

– De första orden som slår mig när jag tänker på vårträffen var att det var väldigt fint att få chans att träffa medlemmarna igen, att få träffas fysiskt. Både för de som var med men även för oss som var på plats för att arrangera dagen. Det är alltid fint att få träffa alla som är med, dagar som dessa är då vi får som mest insyn och kunskap av unga vuxnas vardag och liv. Det är något som ger så mycket mer än bara den glädje man får. Vi får se att det jobb vi gör faktiskt kan göra skillnad, berättar Stefania som är ansvarig för Ung Cancers alla evenemang.

Vårträffen blev en avslappnad och härlig dag tillsammans med ett tjugotal unga vuxna. Vi började dagen tidigt för en heldag med roliga aktiviteter och föreläsning av Frida Boisen innan dagen slutade med en trevlig middag tillsammans i Stockholm. Den 24 september är vi tillbaka igen – den här gången i Göteborg! Är du medlem i Ung Cancer och vill gå på Ung Cancers träff i höst? Håll utkik efter anmälan i sommar! 

Är du i behov av stöd?

Ung Cancer finns till för unga vuxna cancerdrabbade och närstående mellan 16-30 år. Vi ger våra medlemmar möjlighet att få rehabilitering, stipendier för att få ekonomin att gå ihop och få träffa andra och uppleva en gemenskap i en tid då det är lätt att känna sig ensammast i världen.

Få stöd

Liknande inlägg

Ung Cancer lanserar kraftfull kampanj med fokus på unga cancerdrabbade vuxna

Minns du din första kyss, din första lägenhet eller din första kärlek? 840 unga vuxna får varje år uppleva en...

Läs mer
Ung Cancer

Ung Cancer lanserar rapport om de unga bakom cancern

“Kände mig ensam i situationen jag befann mig i. När jag fick min behandling så var jag instängd på sjukhuset...

Läs mer
Påverkansarbete

Kallelse till Ung Cancers årsmöte 15 maj 2024

Kallelse till Ung Cancers årsmöte 15 maj 2024Tid: Onsdagen den 15 maj kl 18:00-19:00Plats: The Park, Magnus Ladulåsgata 1 i...

Läs mer
Ung Cancer

Din gåva gör skillnad

Tack vare din gåva kan vi fortsätta minska ensamhet och ge personligt, ekonomiskt och rehabiliterande stöd

Ge en gåva