stöd oss

Skrivet: 30 maj, 2022

Så blev Ung Cancers vårträff!

Efter två år av att inte kunna träffas fick Ung Cancer äntligen chans att bjuda in till att träffas igen! Vi gick ifrån tidigare års Kraftsamlingen och bjöd in till Ung Cancers vårträff i Stockholm. Den 14 maj bjöd vi på en heldag med chans att träffas, inspireras och ha kul. Vi ville låta unga vuxna få en paus i vardagen. En möjlighet att träffa andra som lever med eller nära cancer. 

– De första orden som slår mig när jag tänker på vårträffen var att det var väldigt fint att få chans att träffa medlemmarna igen, att få träffas fysiskt. Både för de som var med men även för oss som var på plats för att arrangera dagen. Det är alltid fint att få träffa alla som är med, dagar som dessa är då vi får som mest insyn och kunskap av unga vuxnas vardag och liv. Det är något som ger så mycket mer än bara den glädje man får. Vi får se att det jobb vi gör faktiskt kan göra skillnad, berättar Stefania som är ansvarig för Ung Cancers alla evenemang.

Vårträffen blev en avslappnad och härlig dag tillsammans med ett tjugotal unga vuxna. Vi började dagen tidigt för en heldag med roliga aktiviteter och föreläsning av Frida Boisen innan dagen slutade med en trevlig middag tillsammans i Stockholm. Den 24 september är vi tillbaka igen – den här gången i Göteborg! Är du medlem i Ung Cancer och vill gå på Ung Cancers träff i höst? Håll utkik efter anmälan i sommar! 


Liknande inlägg

Pärldag i Göteborg 16 april

Pärla armband tillsammans med oss i Göteborg och gör skillnad för unga vuxna som lever med eller nära cancer! Våra...

Läs mer

Valberedningen söker nya styrelseledamöter!

Valberedningen söker nu ledamöter till Ung Cancers styrelse för att väljas in vid årsmötet den 9 maj 2023. Inför 2023/2024 söker...

Läs mer

Pärldag i Stockholm 26 februari

Nu är pärldagarna äntligen tillbaka! Pärla armband tillsammans med oss och gör skillnad för unga vuxna som lever med eller...

Läs mer

Din gåva gör skillnad

Tack vare din gåva kan vi fortsätta minska ensamhet och ge personligt, ekonomiskt och rehabiliterande stöd

Ge en gåva