stöd oss

Skrivet: 30 maj, 2022

Så blev Ung Cancers vårträff!

Efter två år av att inte kunna träffas fick Ung Cancer äntligen chans att bjuda in till att träffas igen! Vi gick ifrån tidigare års Kraftsamlingen och bjöd in till Ung Cancers vårträff i Stockholm. Den 14 maj bjöd vi på en heldag med chans att träffas, inspireras och ha kul. Vi ville låta unga vuxna få en paus i vardagen. En möjlighet att träffa andra som lever med eller nära cancer. 

– De första orden som slår mig när jag tänker på vårträffen var att det var väldigt fint att få chans att träffa medlemmarna igen, att få träffas fysiskt. Både för de som var med men även för oss som var på plats för att arrangera dagen. Det är alltid fint att få träffa alla som är med, dagar som dessa är då vi får som mest insyn och kunskap av unga vuxnas vardag och liv. Det är något som ger så mycket mer än bara den glädje man får. Vi får se att det jobb vi gör faktiskt kan göra skillnad, berättar Stefania som är ansvarig för Ung Cancers alla evenemang.

Vårträffen blev en avslappnad och härlig dag tillsammans med ett tjugotal unga vuxna. Vi började dagen tidigt för en heldag med roliga aktiviteter och föreläsning av Frida Boisen innan dagen slutade med en trevlig middag tillsammans i Stockholm. Den 24 september är vi tillbaka igen – den här gången i Göteborg! Är du medlem i Ung Cancer och vill gå på Ung Cancers träff i höst? Håll utkik efter anmälan i sommar! 


Liknande inlägg

Ung Cancer satsar på påverkansarbete i höst

Sommaren går mot sitt slut, och Ung Cancer laddar inför en höst med stort fokus på påverkansarbete. Therese Leijon, generalsekreterare...

Läs mer
Påverkansarbete

Lina deltog i Träning på dina villkor 2023 – ”Helt magiskt”

“Det har startat en process till ett hälsosammare liv och visat att jag visst kan träna” I våras var det...

Läs mer
Få stöd

“Mitt liv hade kunnat se annorlunda ut om vården gjort som de skulle från början”

Att cancern upptäcks i tid kan vara avgörande för att överleva. Trots det vittnar flera av våra cancerdrabbade medlemmar om...

Läs mer
Påverkansarbete

Din gåva gör skillnad

Tack vare din gåva kan vi fortsätta minska ensamhet och ge personligt, ekonomiskt och rehabiliterande stöd

Ge en gåva