stöd oss

Fuck Cancer-loppet

Efter Ung Cancer-milen och Fuck Cancer-loppet 2021, forsätter vi i påsk med vårens upplaga av Fuck Cancerloppet 2022. Som ett sätt för hela Sverige att röra på sig och samtidigt göra skillnad för unga vuxna cancerdrabbade och närstående. Du väljer själv om du vill gå eller springa 5, 10 eller 21 kilometer. Hur du än väljer att ta dig runt, bidrar du till att Ung Cancer kan fortsätta ge personligt, ekonomiskt och rehabiliterande stöd till unga vuxna och se till att ingen behöver känna sig ensam i sin situation.

Fuck Cancer-loppet är digitalt och du genomför det med hjälp av appen RaceOne. Eftersom loppet är digitalt kan du springa när och var du vill mellan 9-18 april. Anmälan är öppen fram till loppets slut. Efter loppets slut belönas alla deltagare med en medalj i form av ett Fuck Cancer-armband samt ett digitalt diplom.

Så anmäler du dig och springer Fuck Cancer-loppet

– Ladda ner appen RaceOne på iTunes eller apple play och anmäl dig till loppet med den distans du önskar. Det går även att anmäla sig först och sedan ladda hem appen och registrera.

– Anmälningsavgiften är från 250 SEK. Du kan välja att köpa startplats med eller utan tröja (framtagen tillsammans med ICANIWILL), samt välja till, gympapåse, extra armband och/eller lämna en donation vid anmälan.

– Registrera, spring och tracka ditt lopp genom att använda RaceONE-appen. Du kan även registrera det i efterhand om du använder GPS-klocka eller annan träningsapp för registrering, senast 18/3.

Glöm inte att du kan använda ditt friskvårdsbidrag för att springa loppet.

Samla dina vänner, kollegor och familj och spring för Ung Cancer tillsammans.
Du gör skillnad, här och nu <3

Anmälan

Klicka på distansen du vill springa för att komma till anmälan.
5 kilometer10 kilometer21 kilometerLiknande inlägg

“Kommer jag kunna få barn?” – det är dags att prata om fertilitet och cancer

När du får ett cancerbesked är det sällan fertiliteten det första du oroar dig över. Men operationer och tunga cancerbehandlingar...

Läs mer
Cancerkunskap

”En av mina sista kurer skrek jag rakt ut att jag inte orkar mer, jag ville avsluta behandlingen.”

För lite mer än ett år sedan fick Tuva Onsten beskedet cancer. Vad hon trodde var covid-19 med symtom som...

Läs mer
Cancerkunskap

Kallelse till Ung Cancers årsmöte 5 maj 2022

Kallelse till Ung Cancers årsmöte 5 maj 2022Tid: Torsdagen den 5 maj kl 17:00-18:00Plats: David Bagares gata 5 i Stockholm...

Läs mer
Ung Cancer

INSTAGRAM @UNGCANCER