stöd oss

Fuck Cancer-loppet

Spring Fuck Cancer-loppet i vår!

Den 1 april till 5 maj har du återigen möjlighet att kombinera fysisk aktivitet med att stötta Ung Cancer. Spring Fuck Cancer-loppet där du själv väljer mellan tre distanser, 5, 10 eller 21 kilometer. Vare sig du väljer att springa eller gå så stöttar du unga vuxna cancerdrabbade och närstående.

Fuck Cancer-loppet är ett sätt för hela Sverige att röra på sig och samtidigt göra skillnad för unga vuxna cancerdrabbade och närstående. Tack vare ditt deltagande kan Ung Cancer fortsätta ge personligt, ekonomiskt och rehabiliterande stöd till unga vuxna och minska ensamheten genom att skapa mötesplatser och sammanföra samtalsvänner.

En månad, 3 distanser, en telefon

Loppet går av stapeln 1 april fram till den 5 maj 2024 och du väljer själv var och när du vill delta. Du väljer mellan distanserna 5, 10 eller 21 kilometer och självklart om du vill gå eller springa. Allt du behöver är din telefon (eller löparklocka). Detta innebär att du kan tävla mot någon som är på andra sidan Sverige – eller i världen.

Guided Heroes-appen hjälper dig hålla koll

Loppet görs återigen tillsammans med Guided Heroes (fd. RaceONE) som etablerat sig som den största plattformen för virtuella lopp i Sverige. Tack vare Guided Heroes kan du registrera ditt lopp – från startskott till mål – oavsett tid på dygnet eller din geografiska plats.

Anmälan till Fuck Cancer-loppet

Anmälan är öppen och du kan anmäla dig fram till loppets slut. Avgiften för att springa är 250 kronor och då ingår ett Fuck Cancer-armband samt ett digitalt diplom.  Det finns även möjlighet att köpa till en Fuck Cancer sportbag eller en extra gåva. 

Du kan även registrera dig i efterhand om du använder GPS-klocka eller annan träningsapp för registrering, senast den 5/5 2024.

Glöm inte friskvårdsbidraget

Missa inte att du kan använda ditt friskvårdsbidrag för att betala loppet!  

Glöm inte tagga vårt instagramkonto @ungcancer och tagga #fcloppet samt #fuckcancer när du delar något i dina sociala medier!

Så samla dina vänner, kollegor och familj och spring för Ung Cancer tillsammans. Tillsammans gör ni skillnad, här och nu!

Anmäl dig här:

5 kilometer10 kilometer21 kilometer

Köp vår specialdesignade t-shirt härLiknande inlägg

Caroline Ensér blir ny ordförande för Ung Cancer

Den 15 maj hade Ung Cancer årsmöte där en ny styrelse valdes. Caroline Ensér tar över rollen som ordförande för...

Läs mer
Ung Cancer

Ung Cancer genomför en telefonkampanj!

Vi vill informera om att vi just nu genomför en telefonkampanj. En kommunikationsbyrå ringer till givare och armbandsköpare till Ung Cancer på uppdrag...

Läs mer
Jag vill bidra

Gör din praktik inom digital marknadsföring hos Ung Cancer och var med och påverka livet till det bättre för unga vuxna som lever med och nära cancer

Vi söker nu en praktikant inom insamling och kommunikation till höstterminen 2024. Du kommer att arbeta nära insamlare och kommunikatörer...

Läs mer
Ung Cancer

INSTAGRAM @UNGCANCER