stöd oss

Fuck Cancer-loppet

Efter vår-succén Ung Cancer-milen kommer nu Fuck Cancer-loppet. Som ett sätt för hela Sverige att röra på sig och samtidigt göra skillnad för unga vuxna cancerdrabbade och närstående. Denna gång i tre olika distanser: 5, 10 eller 21 kilometer. Vare sig du väljer att springa eller gå bidrar du till att Ung Cancer kan fortsätta ge personligt, ekonomiskt och rehabiliterande stöd till unga vuxna och se till att ingen behöver känna sig ensam i sin situation.

Fuck Cancer-loppet är digitalt och du genomför det med hjälp av appen RaceOne. Eftersom loppet är digitalt kan du springa när och var du vill mellan 10-19 september. Anmälan är öppen fram till loppets slut. Efter loppets slut belönas alla deltagare med en medalj i form av ett specialdesignat Fuck Cancer-armband framtaget till loppet samt ett digitalt diplom.

Så anmäler du dig och springer Fuck Cancer-loppet

– Ladda ner appen RaceOne på iTunes eller apple play och anmäl dig till loppet med den distans du önskar. Det går även att anmäla sig först och sedan ladda hem appen och registrera.

– Anmälningsavgiften är 250 SEK. Utöver anmälningsavgiften kan du också köpa ett löparkit framtaget tillsammans med ICANIWILL (Endast 250 st kit. så först till kvarn!) och/eller lämna en donation vid anmälan.

– Registrera, spring och tracka ditt lopp genom att använda RaceONE-appen. Du kan även registrera det i efterhand om du använder GPS-klocka eller annan träningsapp för registrering, senast 19/9.

Glöm inte att du kan använda ditt friskvårdsbidrag för att springa loppet.

Samla dina vänner, kollegor och familj och spring för Ung Cancer tillsammans.
Du gör skillnad, här och nu <3

Anmälan

Klicka på distansen du vill springa för att komma till anmälan.
5 kilometer10 kilometer21 kilometerLiknande inlägg

Tack för ert stöd julen 2021!

Julen är förbi och nya året är här!Och tack vare era företags julgåvor till Ung Cancer har möjlighet att fortsätta...

Läs mer

Julen för en ung cancerdrabbad mamma

​​Allt står stilla samtidigt som allting rör på sig och förändras. Utanför har snön börjat falla, marken är hård av...

Läs mer
Kampanj

Första julen som cancerfri

För Sofie har julen alltid haft stor betydelse. När hon för snart tre år sedan drabbades av leukemi blev högtiden...

Läs mer
Kampanj

INSTAGRAM @UNGCANCER