stöd oss

Fuck Cancer-loppet

Spring Fuck Cancer-loppet i vår!

I april har du återigen möjlighet att kombinera fysisk aktivitet med att stötta Ung Cancer. Spring Fuck Cancer-loppet där du själv väljer mellan tre distanser, 5, 10 eller 21 kilometer. Vare sig du väljer att springa eller gå så stöttar du unga vuxna cancerdrabbade och närstående.

Fuck Cancer-loppet är ett sätt för hela Sverige att röra på sig och samtidigt göra skillnad för unga vuxna cancerdrabbade och närstående. Tack vare ditt deltagande kan Ung Cancer fortsätta ge personligt, ekonomiskt och rehabiliterande stöd till unga vuxna och minska ensamheten genom att skapa mötesplatser och sammanföra samtalsvänner.

10 dagar, 3 distanser, en telefon

Loppet går av stapeln 14-23 april 2023 och du väljer själv var och när som du vill delta. Du väljer mellan distanserna 5, 10 eller 21 kilometer och självklart om du vill gå eller springa. Allt du behöver är din telefon (eller löparklocka). Detta innebär att du kan tävla mot någon som är på andra sidan Sverige – eller i världen.

RaceOne hjälper dig hålla koll

Loppet görs återigen tillsammans med RaceOONE som etablerat sig som den största plattformen för virtuella lopp i Sverige. Tack vare RaceONE kan du starta ditt lopp, oavsett tid eller geografisk plats och hjälper dig registrera ditt lopp från startskott till att du passerar mållinjen.

Anmälan till Fuck Cancer-loppet

Anmälan är öppen och du kan anmäla dig fram till loppets slut. Avgiften för att springa är 250 kronor och då ingår ett Fuck Cancer-armband samt ett digitalt diplom. Du har även i vår möjligheten att beställa till en sport bag och betalar då 500 kronor för anmälan, sport bag, armband och digitalt diplom. Du kan också välja att skänka en extra gåva. Du kan även registrera dig i efterhand om du använder GPS-klocka eller annan träningsapp för registrering, senast den 23/4 2023.

Glöm inte tagga @ungcancer och #fcloppet när du delar något i dina sociala medier!

Glöm inte friskvårdsbidraget

Vi hoppas få se många anmälda löpare till Ung Cancer-milen i april. Glöm inte att du från förra året dessutom får använda ditt friskvårdsbidrag till lopp. 

Så samla dina vänner, kollegor och familj och spring för Ung Cancer tillsammans. Tillsammans gör ni skillnad, här och nu!

Anmäl dig här!

Klicka på distansen du vill springa för att komma till anmälan.

5 kilometer 10 kilometer21 kilometerLiknande inlägg

“Mitt liv hade kunnat se annorlunda ut om vården gjort som de skulle från början”

Att cancern upptäcks i tid kan vara avgörande för att överleva. Trots det vittnar flera av våra cancerdrabbade medlemmar om...

Läs mer

Aktiviteter i sommar för dig som är medlem

Teater, workshop om hudvård eller utomhusbio i sommar? Här listar vi olika aktiviteter som vi erbjuder dig som är medlem...

Läs mer

Rehabiliteringshelg med fokus på samtal 22 – 24 september

Äntligen dags för rehabiliteringshelg! I höst anordnar Ung Cancer en rehabiliteringshelg för drabbade medlemmar på Drakamöllan gårdshotell på vackra Österlen....

Läs mer

INSTAGRAM @UNGCANCER