stöd oss

Stödföretag

Ung Cancer är på många sätt synonymt med Fuck Cancer-armbanden. Kopplingen visar hur vi ser på oss och på alla som är engagerade i vår verksamhet. Våra medlemmar är som pärlor, lika men ändå olika. Organisationen är tråden på vilken pärlorna samlas och håller ihop. Genom tråden får vi en möjlighet till styrka och gemenskap. För att vi ska bli ett band, så behövs en knut som ger stabilitet och som sluter cirkeln. Som stödföretag har ni möjligheten att bli den knuten. En otroligt viktig del i Ung Cancers verksamhet och en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att skapa band till och mellan våra medlemmar. Tillsammans finns vi för unga vuxna cancerberörda!

Något som gör Ung Cancer unik som organisation är att vi är födda digitalt och främst finns där unga vuxna verkar, nämligen i sociala kanaler. Vi har stora sociala kanaler med en följarskara på 200 000 personer som alla följer oss för att få ta del av våra medlemmars berättelser, visa sitt stöd och för att vara en del av Ung Cancer-familjen. Som stödföretag blir ni en i den familjen och får ni synlighet hos våra följare.

Som ideell organisation med stort samhällsansvar är allmänhetens och givarnas förtroende mycket viktigt för oss. Därför är det självklart för oss att följa kvalitetskoden framtagen av Frivilligorganisationernas insamlingsråd (FRII). Vårt 90-konto granskas också av svensk insamlingskontroll vilket garanterar att alla gåvor används så effektivt som möjligt

Stödföretag – Nivåer

Som stödföretag stöttar ni Ung Cancer med en summa och/eller tjänster från 10.000 kr och uppåt. Vill du veta mer om hur ditt företag går till väga för att bli stödföretag till Ung Cancer, kontakta Lovisa Sjögren, lovisa@ungcancer.se som är projektledare för insamling och företagssamarbeten.

Digitalt och tryckt material

Om ni väljer att bli stödföretag får ni tillgång till olika typer av marknadsföringsmaterial att använda på exempelvis hemsida, i mail eller på ert egna tryckta material. Beroende på vilket nivå ni väljer så ingår även andra typer av synlighet.Ung Cancers varumärke och uttrycket Fuck Cancer som organisationen äger sedan 2011 är otroligt starkt förankrade. Att som företag förknippas med vår organisation är således väldigt värdefullt och därför något vi värderar högt. Därför har vi även speciella Fuck Cancer-ambassadörer. Klicka här för att läsa mer om hur du blir Fuck Cancer-ambassadör.
Vill man inte bli stödföretag eller Fuck Cancer-ambassadör så har vi pärlpaket på olika nivåer som gör minst lika mycket skillnad. Läs mer om våra pärlpaket här. Man kan dessutom alltid boka en föreläsning av antingen oss på kontoret, eller någon av våra fantastiska medlemsföreläsare. Läs mer om våra föreläsningar här.

Partners

Supporters

Vänner

BYGGHEMMA.SERIADA ABSC STYLING STIGA SPORTSCALAMO ABBRIXTOL TEXTILESWANGARINORDNETSVB FÖRSÄLJNINGDIBS – SJÖGREN PROJEKT & BYGGLEDNING ABJETSHOPADDMOBILEMICROSOFTTECHSOUPGOOGLELiknande inlägg

Oscar om sitt livs tuffaste besked

”Tre dagar efter min 27-åriga födelsedag, den 23:e april 2018, fick jag mitt livs tuffaste besked. Jag fick veta att...

Läs mer
Cancerkunskap

Resurs800 får stödperson

Resurs 800 är ett nytt projekt som vill förbättra stödet till unga vuxna cancerdrabbade i norra sjukvårdsregionen. Projektet vänder sig...

Läs mer
Ung vuxen

Månadens givare i november – Sandras julkulor

“Vad kan vi göra för att ingen ska få cancer mamma?” Den frågan fick Sandra Jönsson av sin 7 år...

Läs mer
Jag vill bidra

INSTAGRAM @UNGCANCER