stöd oss

Stödföretag

Ung Cancer är på många sätt synonymt med Fuck Cancer-armbanden. Kopplingen visar hur vi ser på oss och på alla som är engagerade i vår verksamhet. För oss är våra medlemmar är som pärlor. Lika men ändå olika. De samlas tillsammans på tråden som är Ung Cancer. Tack vare tråden får vi en möjlighet till styrka och gemenskap. Men för att vi ska bli ett band behövs en knut. En knut som ger stabilitet och som sluter cirkeln. Som stödföretag har ni därför möjligheten att bli den knuten. En otroligt viktig del i Ung Cancers verksamhet och en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att skapa band till och mellan våra medlemmar. Tillsammans finns vi för unga vuxna cancerberörda!

Något som gör Ung Cancer unik som organisation är att vi är födda digitalt och främst finns där unga vuxna verkar, nämligen i sociala kanaler. Vi har stora sociala kanaler med en följarskara på 200 000 personer som alla följer oss för att få ta del av våra medlemmars berättelser, visa sitt stöd och för att vara en del av Ung Cancer-familjen. Som stödföretag blir ni en i den familjen och får ni synlighet hos våra följare.

Som ideell organisation med stort samhällsansvar är allmänhetens och givarnas förtroende mycket viktigt för oss. Därför är det självklart för oss att följa kvalitetskoden framtagen av Frivilligorganisationernas insamlingsråd (FRII). Ung Cancer har 90-konto. Svensk insamlingskontroll granskar 90-kontot för att garanterar att alla gåvor blir använda så effektivt som möjligt.

Stödföretag – Nivåer

Som stödföretag stöttar ni Ung Cancer med en summa och/eller tjänster från 10.000 kr och uppåt. Vill du veta mer om hur ditt företag går till väga för att bli stödföretag till Ung Cancer, kontakta info@ungcancer.se som är projektledare för insamling och företagssamarbeten.

Digitalt och tryckt material

Om ni väljer att bli stödföretag får ni tillgång till olika typer av marknadsföringsmaterial att använda på exempelvis hemsida, i mail eller på ert egna tryckta material. Beroende på vilket nivå ni väljer så ingår även andra typer av synlighet. Ung Cancers varumärke och uttrycket Fuck Cancer som organisationen äger sedan 2011 är otroligt starkt förankrade. De företag vi förknippar med vår organisation är därför väldigt värdefulla och något vi värderar högt. Därför har vi även speciella Fuck Cancer-ambassadörer. Klicka här för att läsa mer om hur du blir Fuck Cancer-ambassadör.
Vill man inte bli stödföretag eller Fuck Cancer-ambassadör så har vi pärlpaket på olika nivåer som gör minst lika mycket skillnad. Läs mer om våra pärlpaket här. Man kan dessutom alltid boka en föreläsning av antingen oss på kontoret, eller någon av våra fantastiska medlemsföreläsare. Läs mer om våra föreläsningar här.

Partners

Supporters

Vänner

SC STYLING STIGA SPORTSBRIXTOL TEXTILES – SJÖGREN PROJEKT & BYGGLEDNING ABJETSHOPADDMOBILEMICROSOFTTECHSOUPGOOGLESPORT COMPETENCEMARKUS MINNESFONDWALDOS VÄNNERLiknande inlägg

Dona Hariri blir ny ordförande för Ung Cancer

Juristen och föreläsaren Dona Hariri tar över rollen som ordförande i Ung Cancer. Känd för sitt stora engagemang och sina...

Läs mer

Ung Cancers bok Jag, din cancerkompis finns nu i shopen!

Nu kan man äntligen köpa vår bok Jag, Din cancerkompis. Boken skildrar vardagen med cancer och allt vad det innebär...

Läs mer

Roger Eskilsson och Banérets Loppis

År 2015 gick Rogers livspartner Lena bort i cancer, efter att ha varit sjuk i fem år. Tillsammans hade de...

Läs mer
Jag vill bidra

INSTAGRAM @UNGCANCER