stöd oss

Träffar i Halmstad

Här hittar du datum och information om våra träffar för cancerdrabbade i Halmstad med omnejd. Alla drabbadmedlemmar är välkomna på träffarna och Ung Cancer står då för alla kostnader. Anmäl dig till träffarna på halmstad@ungcancer.se eller genom den lokala facebookgruppen.

Bra att veta: alla unga cancerdrabbade skall kunna komma på våra medlemsträffar. Därför kan man i samband med en träff få ekonomisk hjälp för resan till och från träffen. Träffarna i sig är för dig som är medlem i Ung Cancer helt gratis. Är man osäker första gången man vill följa med på en träff så ta med dig någon du känner dig trygg med. Nästa gång lovar jag att vi kommer ta väl hand om dig. OBS! Vid speciella fysiska behov. Maila christina@ungcancer.se senast 5 dagar innan varje aktuell träff.

Träffansvariga Pernilla Silverfrid i Halmstad

Kontakt: halmstad@ungcancer.se
Facebookgruppen hittar du här.

Vem är du? 
Jag är en 30-årig cancerdrabbad och gift trebarnsmamma. Jag har även en hund och en katt. Men låt er inte skrämmas av mina ”vuxenpoäng”, jag är fortfarande som vilken ungdom som helst. Jag är på väg tillbaka till mitt arbete som undersköterska men har planer på att börja studera. Sällan har jag långt till skratt och jag älskar att få lära känna nya människor. När jag kom i kontakt med Ung Cancer hade jag redan påbörjat min cellgiftsbehandling men det tog rätt länge innan jag var redo att identifiera mig som ung cancerdrabbad.

Jag engagerar mig som medlemsträffsansvarig i Ung Cancer för att jag vill kunna nå ut till alla som kände som jag. ”Jag är så ensam i det här.” Trots att mina vänner och familj gjort allt och fanns där för mig under min cancerresa. Gemenskapen och förståelsen är en helt annan i umgänget med Ung Cancer. Jag vill vara med och sprida lite guldkant i en kanske annars tuff vardag.

Här är alla välkomna och välkomnande. Och viktigaste utav allt; Man måste INTE prata om cancer och allt det negativa kring det. Utan kom och bara var, häng med på en gofika, minigolf eller en promenad. Det kommer att ge dig så mycket !Liknande inlägg

Ung Cancer lanserar kraftfull kampanj med fokus på unga cancerdrabbade vuxna

Minns du din första kyss, din första lägenhet eller din första kärlek? 840 unga vuxna får varje år uppleva en...

Läs mer
Ung Cancer

Ung Cancer lanserar rapport om de unga bakom cancern

“Kände mig ensam i situationen jag befann mig i. När jag fick min behandling så var jag instängd på sjukhuset...

Läs mer
Påverkansarbete

Kallelse till Ung Cancers årsmöte 15 maj 2024

Kallelse till Ung Cancers årsmöte 15 maj 2024Tid: Onsdagen den 15 maj kl 18:00-19:00Plats: The Park, Magnus Ladulåsgata 1 i...

Läs mer
Ung Cancer

INSTAGRAM @UNGCANCER