stöd oss

Rehab Start – digitalt hälsoprogram 

Rehab Start är Ung Cancers digitala hälsoprogram som syftar till att stärka ditt fysiska och mentala välmående. Programmet består av digitala moduler och du som deltagare genomför det på egen hand, med stöd av Ung Cancers personal vid behov.


Syfte

Hälsoprogrammet är framtaget i samarbete med Athlética, som också årligen håller i Ung Cancers träningsprogram Träning på dina villkor som pågår digitalt i grupp under sex veckor. Rehab Start kan beskrivas som ett komprimerat Träning på dina villkor, och ger ett litet smakprov över det större träningsprogrammet.

Upplägg och innehåll

Modulerna i Rehab Start innehåller träningsövningar inom exempelvis styrka, puls och yoga. Du får också ta del av föreläsningar på olika teman som ger dig verktyg kring kost, stress och motivation.

Du kan själv välja vilka moduler du vill ta del av och i vilken ordning. Du kan också genomföra modulerna flera gånger om du önskar. Alla moduler är kostnadfria.

Hur anmäler jag mig?  

För att få tillgång till Rehab Start behöver du registrera dig och få ett lösenord, som du sedan kan använda obegränsat. Efter några veckor kommer vi att kontakta dig med en utvärdering som vi ber dig svara på, oavsett hur stor del av kursen du genomfört.

Om du har frågor om Rehabstart, hör av dig till: medlem@ungcancer.se

Logga in och anmäl dig till Rehabstart här!Liknande inlägg

Ung Cancer deltog i US-Sweden Cancer Summit i Washington

Den 12-14 mars var Ung Cancer inbjudna av sjukvårdsminister Acko Ankarberg Johansson att delta på US-Sweden Cancer Summit i Washington....

Läs mer
Ung Cancer

Svenska Bordtennisförbundet + Ung Cancer

Ung Cancer och Svenska Bordtennisförbundet har ingått ett samarbetsavtal med fokus på att nå fler unga vuxna, öka engagemanget för...

Läs mer
Ung Cancer

Ung Cancer medverkar på KATARINA CUP tillsammans med Adam Taal

Adam Taal startar tillsammans STIGA och Svenska Bordtennisförbundet Sveriges allra första musik- och bordtennisfestival – KATARINA CUP lördagen den 15...

Läs mer
Ung Cancer

INSTAGRAM @UNGCANCER