stöd oss

Rehab Start – digitalt hälsoprogram 

Rehab Start är Ung Cancers digitala hälsoprogram som syftar till att stärka ditt fysiska och mentala välmående. Programmet består av digitala moduler och du som deltagare genomför det på egen hand, med stöd av Ung Cancers personal vid behov.


Syfte

Hälsoprogrammet är framtaget i samarbete med Athlética, som också årligen håller i Ung Cancers träningsprogram Träning på dina villkor som pågår digitalt i grupp under sex veckor. Rehab Start kan beskrivas som ett komprimerat Träning på dina villkor, och ger ett litet smakprov över det större träningsprogrammet.

Upplägg och innehåll

Modulerna i Rehab Start innehåller träningsövningar inom exempelvis styrka, puls och yoga. Du får också ta del av föreläsningar på olika teman som ger dig verktyg kring kost, stress och motivation.

Du kan själv välja vilka moduler du vill ta del av och i vilken ordning. Du kan också genomföra modulerna flera gånger om du önskar. Alla moduler är kostnadfria.

Hur anmäler jag mig?  

För att få tillgång till Rehab Start behöver du registrera dig och få ett lösenord, som du sedan kan använda obegränsat. Efter några veckor kommer vi att kontakta dig med en utvärdering som vi ber dig svara på, oavsett hur stor del av kursen du genomfört.

Om du har frågor om Rehabstart, hör av dig till: medlem@ungcancer.se

Logga in och anmäl dig till Rehabstart här!Liknande inlägg

Ung Cancer lyfter unga vuxnas psykiska hälsa i möte med socialministern

Idag den 15 februari bjuder statsminister Ulf Kristersson och socialminister Jakob Forssmed in fler aktörer från civilsamhället och näringslivet till...

Läs mer
Påverkansarbete

Save the date: Digital lansering av Ung Cancers nya rapport i vår

Nära hälften av alla närstående unga vuxna har känt sig mycket ensamma, i mycket stor utsträckning. Bara en tredjedel av...

Läs mer
Påverkansarbete

Bli Ung Cancers föreläsare och representant 

Vill du dela din historia och föreläsa om unga vuxna för vård och beslutsfattare? Eller vill du företräda Ung Cancer...

Läs mer
Ung Cancer

INSTAGRAM @UNGCANCER