stöd oss

Träffar i Borlänge

Här hittar du datum och information om våra träffar för både drabbade och närstående i Borlänge. Alla medlemmar är välkomna på träffarna och Ung Cancer står då för alla kostnader. Anmäl dig till träffarna på borlange@ungcancer.se eller till facebookgruppen.

Vår 2023

  • 14 Januari: Pulka och grilla korv i Plättbacken, Paradiset Borlänge. Kl.11-14 (Med reservation för snöbrist). Barn är välkomna!
  • 4 Februari: Bad och Relax på Aqua Nova i Borlänge. Relaxen har gett Ung Cancer dispens på den ordinarie åldersgränsen (som annars är 18 år).

Bra att veta: Vid digitala träffar kan man få egna utlägg tillbaka i efterhand. När man går på första träffen kan man få ha med sig en närstående om man vill och då står Ung Cancer även för deras kostnader. Eventuell reseersättning upp till en viss summa. Vid speciella fysiska behov maila christina@ungcancer.se senast 5 dagar innan medlemsträffen.

Träffansvariga Ronja i Borlänge

Kontakt: borlange@ungcancer.se
Lokala Facebookgruppen hittar du här.

Bild på Ronja

Vem är du?
Jag ser mig själv som en stark och glad person. Är 34 år gammal och bor i Borlänge med min dotter och vår hund. Jag älskar att träna och dansa, är social och bjuder gärna på mig själv. Blev medlem i Ung Cancer 2016 när jag drabbades av sköldkörtelcancer.

Jag kände mig väldigt ensam i min cancersjukdom men då fanns det inga träffar i närheten. Nu vill jag starta upp träffar i Borlänge med omnejd. Jag hoppas att de som kommer på mina träffar får känna den gemenskapen och värmen som jag möttes av när jag kom i kontakt med Ung Cancer.Liknande inlägg

Ung Cancer lyfter unga vuxnas psykiska hälsa i möte med socialministern

Idag den 15 februari bjuder statsminister Ulf Kristersson och socialminister Jakob Forssmed in fler aktörer från civilsamhället och näringslivet till...

Läs mer
Påverkansarbete

Save the date: Digital lansering av Ung Cancers nya rapport i vår

Nära hälften av alla närstående unga vuxna har känt sig mycket ensamma, i mycket stor utsträckning. Bara en tredjedel av...

Läs mer
Påverkansarbete

Bli Ung Cancers föreläsare och representant 

Vill du dela din historia och föreläsa om unga vuxna för vård och beslutsfattare? Eller vill du företräda Ung Cancer...

Läs mer
Ung Cancer

INSTAGRAM @UNGCANCER