stöd oss

Bli Ung Cancers partner

Ingen kan göra allt, men som supporter till Ung Cancer, kan ni göra stor skillnad för unga vuxna som lever med eller nära cancer! 

Att vara partner till Ung Cancer innebär att ert företag, förening eller organisation möjliggör för oss att fortsätta finnas för unga vuxna cancerdrabbade. Ni visar också era medarbetare, kunder och samarbetspartners att ni finns där tillsammans med oss för dem som behöver det som mest. Varje dag och varje steg på vägen! 

Ett partnerskap med Ung Cancer skräddarsys alltid utifrån era resurser och önskemål, men består alltid av en kombination av följande delar:

Finansiellt stöd

En årlig summa till Ung Cancer på minst 50 000 kr. Kan antingen vara i pro-bono jobb, produkter av värdet, eller ren gåva.

Engagemang

Kunna erbjuda möjligheten till personal att vara volontärer åt Ung Cancer eller få lyssna till våra föreläsningar. Engagera era medarbetare i våra fysiska event eller pärldagar.

Varumärke

Vi når över 200 000 personer genom våra sociala medier. Givetvis tillgodoser vi även våra partners med material kring vårt samarbete – Ung Cancers logga i era kanaler, mejl banners, dekaler till bilar eller försäljning av Fuck Cancer armband  i er reception – vad passar er?

Alla ska med

Vi tror på att skapa långsiktig skillnad för unga vuxna, genom långsiktiga samarbeten och med där vi engagerar hela företaget.

Kontakta oss på info@ungcancer.se om du vill veta mer och diskutera ett skräddarsytt supporteravtal.

Stort tack till våra nuvarande supporters: 
Good Advice – MTRX – Clarion Stockholm – Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen – Lantmännen



Liknande inlägg

Ung Cancer deltog i US-Sweden Cancer Summit i Washington

Den 12-14 mars var Ung Cancer inbjudna av sjukvårdsminister Acko Ankarberg Johansson att delta på US-Sweden Cancer Summit i Washington....

Läs mer
Ung Cancer

Svenska Bordtennisförbundet + Ung Cancer

Ung Cancer och Svenska Bordtennisförbundet har ingått ett samarbetsavtal med fokus på att nå fler unga vuxna, öka engagemanget för...

Läs mer
Ung Cancer

Ung Cancer medverkar på KATARINA CUP tillsammans med Adam Taal

Adam Taal startar tillsammans STIGA och Svenska Bordtennisförbundet Sveriges allra första musik- och bordtennisfestival – KATARINA CUP lördagen den 15...

Läs mer
Ung Cancer

INSTAGRAM @UNGCANCER