stöd oss

Skrivet: 21 maj, 2021

Verksamhetsberättelse för 2020

Nu finns vår verksamhetsberättelse för 2020 tillgänglig i digitalt format här på ungcancer.se. En lite mer läsvänlig version av åresredovisningen. Här kan du läsa om vår verksamhet för unga vuxna cancerdrabbade och närstående i ett lite mer komprimerat format.

2020 inleddes som vanligt, men snart blev det tydligt att en omställning på grund av covid-19 var tvungen att  ske för att kunna fortsätta erbjuda stöd till unga vuxna cancerberörda. Något som var särskilt viktigt då Ung Cancer jobbar med en riskgrupp som redan innan pandemin var utsatt och hamnar mellan många stolar i samhället. 2020 blev annorlunda. Men utifrån knappa  resurser ställde vi om och tänkte nytt. Trots föränderliga och ovissa omständigheter har vi tillsammans på kansli och i styrelse, med medlemmar, givare och partners vuxit och utvecklats. Det här är vårt 2020.” / Utdrag ur Generalsekreterare Emma Tonnes förord i verksamhetsberättelsen.

Vi lyfter de mötesplatser och projekt vi skapat eller medverkat i, men även våra informations- och insamlingskampanjer som från året. Självklart går det också att läsa om de fantastiska engagemang som både företag och allmänheten gjort för Ung Cancer. De som gör att vi kan fortsätta finnas där för unga vuxna. Som gör att vi finnas för varandra, dag efter dag.

Klicka här för att läsa Ung Cancers verksamhetsberättelse 2020. Vill du läsa mer om våra stadgar och verksamheten klicka här.


Liknande inlägg

Ung Cancer tar plats i regeringens patientråd

Ett bevis på att Ung Cancers påverkansarbete ger effekt är att Ung Cancer nu blivit inbjuden att ta en plats...

Läs mer
Cancerkunskap

Spring Fuck Cancer-loppet i höst!

Efter vårens succé Ung Cancer-milen kommer nu Fuck Cancer-loppet. Denna gång i tre olika distanser 5, 10 eller 21 kilometer....

Läs mer
Jag vill bidra

Att vara mamma med cancer

”Försökt skriva något flera gånger utan att tårarna ska skymma sikten från tangentbordet. Att få till en text som blir...

Läs mer
Kampanj

DITT BIDRAG GÖR SKILLNAD

Det finns många sätt att bidra och göra skillnad. Ge en gåva, starta en insamling eller bli volontär.

Jag vill veta mer