stöd oss

Skrivet: 21 maj, 2021

Verksamhetsberättelse för 2020

Nu finns vår verksamhetsberättelse för 2020 tillgänglig i digitalt format här på ungcancer.se. En lite mer läsvänlig version av åresredovisningen. Här kan du läsa om vår verksamhet för unga vuxna cancerdrabbade och närstående i ett lite mer komprimerat format.

2020 inleddes som vanligt, men snart blev det tydligt att en omställning på grund av covid-19 var tvungen att  ske för att kunna fortsätta erbjuda stöd till unga vuxna cancerberörda. Något som var särskilt viktigt då Ung Cancer jobbar med en riskgrupp som redan innan pandemin var utsatt och hamnar mellan många stolar i samhället. 2020 blev annorlunda. Men utifrån knappa  resurser ställde vi om och tänkte nytt. Trots föränderliga och ovissa omständigheter har vi tillsammans på kansli och i styrelse, med medlemmar, givare och partners vuxit och utvecklats. Det här är vårt 2020.” / Utdrag ur Generalsekreterare Emma Tonnes förord i verksamhetsberättelsen.

Vi lyfter de mötesplatser och projekt vi skapat eller medverkat i, men även våra informations- och insamlingskampanjer som från året. Självklart går det också att läsa om de fantastiska engagemang som både företag och allmänheten gjort för Ung Cancer. De som gör att vi kan fortsätta finnas där för unga vuxna. Som gör att vi finnas för varandra, dag efter dag.

Klicka här för att läsa Ung Cancers verksamhetsberättelse 2020. Vill du läsa mer om våra stadgar och verksamheten klicka här.


Liknande inlägg

Spring Göteborgsvarvet för Ung Cancer 2023

Häng med oss och gör skillnad för unga vuxna som lever med eller nära någon med cancer!  Ung Cancer har...

Läs mer

Fuck Cancer – årets viktigaste dokumentär har premiär på TV4play

Tänk dig… Du har precis tagit studenten, flyttat till första lägenheten, planerar att resa jorden runt med kompisarna, fått ditt...

Läs mer

Ung Cancer söker praktikanter inom kommunikation- och varumärkesarbete 2023

Ung Cancer söker praktikant inom kommunikation- och varumärkesarbete! ”Vi är axeln att luta sig emot. Vi finns när marken skakar...

Läs mer

Din gåva gör skillnad

Tack vare din gåva kan vi fortsätta minska ensamhet och ge personligt, ekonomiskt och rehabiliterande stöd

Ge en gåva