stöd oss

Skrivet: 4 februari, 2019

Världscancerdagen och Ung Cancer 2019!

Till att börja med vill vi välkomna er till vår nya mötesplats Fuck Cancer Days! Pärldagarna utvecklas och kommer istället bjuda in till föreläsning av våra medlemmar, externa gäster och en chans att umgås tillsammans. Möjligheten att pärla kommer finnas kvar och tillsammans kan vi samlas för att finnas för unga vuxna cancerberörda.
I koppling till pärldagarna är det givetvis många av er som även känner till våra Fuck Cancer-armband. Under våren kommer även en spännande nyhet vad gäller våra armband så se till att hålla ögon och öron öppna!
Cancer finns och drabbar unga vuxna i hela landet. Vi kommer därför att utveckla ett digitalt rehabiliteringsstöd under 2019 som gör att vi kommer närmare våra medlemmar som behöver stöd och vi kan nå ännu fler.
Utöver alla nya godbitar i verksamheten kommer vi självklart fortsätta ge unga vuxna cancerberörda det stöd de behöver genom våra mötesplatser, medlemsträffar, stipendium, rehabilitering och ekonomiskt stöd.
Alla spännande nyheter behöver ni inte vänta lika länge på. Om bara två dagar släpper vi något som vi arbetat med hela 2018 – ett projekt som vi hoppas äntligen sätter unga vuxna cancerberörda på kartan. Stay tuned…
Var med oss och gör skillnad under 2019! Visa unga vuxna cancerberörda ditt stöd genom att skänka en gåva eller bli månadsgivare idag – klicka här! 

Vill du få stöd?

Vi finns till för unga vuxna som själva drabbats eller lever nära någon som drabbats av cancer.

Läs mer här om hur du kan få stöd!

Liknande inlägg

Ung Cancer söker praktikant inom medlems- och stödverksamhet till hösten 2023

Ung Cancer letar efter dig som vill göra skillnad och finnas för unga vuxna cancerberörda tillsammans med oss. Vi söker...

Läs mer
Ung Cancer

Ung Cancer söker en praktikant inom kommunikation- och varumärkesarbete till hösten 2023

”Vi är axeln att luta sig emot. Vi finns när marken skakar och allt förändras. Vi faller tillsammans och vi...

Läs mer
Ung Cancer

Valberedningen söker nya styrelseledamöter!

Valberedningen söker nu ledamöter till Ung Cancers styrelse för att väljas in vid årsmötet den 9 maj 2023. Inför 2023/2024 söker...

Läs mer

Din gåva gör skillnad

Tack vare din gåva kan vi fortsätta minska ensamhet och ge personligt, ekonomiskt och rehabiliterande stöd

Ge en gåva