stöd oss

Skrivet: 4 februari, 2019

Världscancerdagen och Ung Cancer 2019!

Till att börja med vill vi välkomna er till vår nya mötesplats Fuck Cancer Days! Pärldagarna utvecklas och kommer istället bjuda in till föreläsning av våra medlemmar, externa gäster och en chans att umgås tillsammans. Möjligheten att pärla kommer finnas kvar och tillsammans kan vi samlas för att finnas för unga vuxna cancerberörda.
I koppling till pärldagarna är det givetvis många av er som även känner till våra Fuck Cancer-armband. Under våren kommer även en spännande nyhet vad gäller våra armband så se till att hålla ögon och öron öppna!
Cancer finns och drabbar unga vuxna i hela landet. Vi kommer därför att utveckla ett digitalt rehabiliteringsstöd under 2019 som gör att vi kommer närmare våra medlemmar som behöver stöd och vi kan nå ännu fler.
Utöver alla nya godbitar i verksamheten kommer vi självklart fortsätta ge unga vuxna cancerberörda det stöd de behöver genom våra mötesplatser, medlemsträffar, stipendium, rehabilitering och ekonomiskt stöd.
Alla spännande nyheter behöver ni inte vänta lika länge på. Om bara två dagar släpper vi något som vi arbetat med hela 2018 – ett projekt som vi hoppas äntligen sätter unga vuxna cancerberörda på kartan. Stay tuned…
Var med oss och gör skillnad under 2019! Visa unga vuxna cancerberörda ditt stöd genom att skänka en gåva eller bli månadsgivare idag – klicka här! 


Liknande inlägg

Nu söker vi en medarbetare till Ung Cancer!

Ung Cancer letar efter dig som vill göra skillnad och finnas för unga vuxna cancerdrabbade och närstående tillsammans med oss....

Läs mer
Ung Cancer

Robert springer 48 mil till Stockholm Marathon – allt till förmån för Ung Cancer

Möt Robert Stenberg som värmer upp inför Stockholm Marathon genom att springa hela vägen från Trollhättan. Allt till förmån för...

Läs mer
Jag vill bidra

#Älskademamma – vi hyllar alla mammor på mors dag!

”Ung cancers har gett mig ovärderligt stöd genom åren min mamma varit sjuk. De skapade en mötesplats där jag fick...

Läs mer
Jag vill bidra

DITT BIDRAG GÖR SKILLNAD

Det finns många sätt att bidra och göra skillnad. Ge en gåva, starta en insamling eller bli volontär.

Jag vill veta mer