stöd oss

Kraftsamlingen 2020

Kraftsamlingen är Ung Cancers största mötesplats – en helg fylld av gemenskap, skratt, tårar, inspiration och kärlek. Vi vill skapa en helg skräddarsydd för unga vuxna cancerberörda där både närstående och drabbade samlas under samma tak tillsammans med oss på Ung Cancer. Årets upplaga av Kraftsamlingen kommer att gå av stapeln helgen den 6-8 november i Göteborg. 

I år är det dessutom tio år sedan Ung Cancer grundades. Detta jubileum vill vi passa på att fira med er på Kraftsamlingen! Det kommer bli en helg utöver det vanliga.  

Kraftsamlingen 2020 erbjuder

  • En helg med övernattning och mat på hotell 
  • Resa till och från Kraftsamlingen
  • Möjligheten att träffa andra med liknande erfarenheter 
  • Inspirerande föreläsningar och workshops 
  • Ett brett utbud av fysiska och kreativa aktiviteter där du själv skapar ditt eget schema utifrån dina intressen och önskemål 
  • En chans att få med dig kunskap och personliga verktyg som fokuserar på din cancerresa och vägen framåt 
  • Middagar med underhållning, lekar och spännande överraskningar 
  • En kväll tillägnad Ung Cancers 10-årsjubileum 
  • En mötesplats att träffa både nya och gamla vänner 

Kraftsamlingen är en helg där ingen ska känna sig ensam, en paus i vardagen och en plats att bara vara. För vi har något som ger oss kraften att fortsätta, vi har varandra. En helg att samla kraft tillsammans ❤️ Du hittar anmälan här.

Helgen är helt kostnadsfri och till för alla Ung Cancers medlemmar.
Är du inte medlem men vill bli? Bli medlem här.


Vanliga frågor

Hur anmäler jag mig?

✅Klicka på länken HÄR
✅Logga in med den e-postadress du registrerat hos Ung Cancer när du blev medlem.
✅Klicka på ”Event” i den övre menyn och välj Kraftsamlingen genom att trycka på ”Boka”. Du kommer nu till ett anmälningsformulär som du måste fylla i.
✅Gå igenom alla tre steg och skicka in din anmälan. Du skickas nu till en bekräftelsesida och får ett bekräftelsemail till din e-postadress. Du är nu anmäld!

Vem kan anmäla sig till Kraftsamlingen?

Alla som är medlemmar i Ung Cancer. Om du inte är medlem idag men är mellan 16-30 år, har varit eller är drabbas av cancer eller närstående till någon som är eller har varit drabbad av cancer, kan du bli medlem HÄR och delta på Kraftsamlingen. 

Kommer Kraftsamlingen att kunna genomföras pga av covid-19?

Vi planerar att fysiskt genomföra Kraftsamlingen den 6-8 november. Vi följer kontinuerligt myndigheternas riktlinjer och rekommendationer och om situationen i samhället medför att vi inte fysiskt kan genomföra Kraftsamlingen som planerat, kommer vi eftersträva att finna andra sätt att mötas på. Vi uppdaterar er självfallet om de förändringar som sker.

Kostar det något att delta under Kraftsamlingen

Nej Kraftsamlingen är helt gratis för alla våra medlemmar!

Vilka får bo på hotellet?

Alla som anmäler sig och deltar på Kraftsamlingen.

Hur gör jag om jag har glömt mitt lösenord? 

Om du glömt ditt lösenord, eller om du inte tidigare loggat in, klicka på ”Skapa lösenord/Glömt lösenord” och ange den e-postadress du registrerat hos Ung Cancer. Instruktioner hur du skapar ett nytt lösenord skickas till din e-post inom ett par minuter. Om du glömt vilken mailadress du angett, kontakta medlem@ungcancer.se så hjälper vi dig.

Jag måste tyvärr avanmäla mig, hur gör jag det och kostar det pengar att avanmälan sig?

Då platserna till Kraftsamlingen är begränsade är det viktigt att du vet med dig att du kan delta innan du anmäler dig. Men om du skulle behöva avanmäla dig gör du detta genom att maila till medlem@ungcancer.se. Det är gratis att avanmäla sig till och med 9 september. 

Tänkt på att om du därefter avanmäler dig utan giltig anmälning eller om du inte dyker upp trots att du anmält dig, kan vi komma att debitera dig en del av kostnaderna för din plats. Då avbokning efter detta 9 september medför kostnader för Ung Cancer vare sig du deltar eller ej.

Jag har nu anmält mig, var och när får jag mer information om Kraftsamlingen?

Inför och under Kraftsamlingen 2020 kommer vi att använda oss av en app där du kan ta dela av all information (såsom tider och all praktiskt info), nyheter, se hela helgens program, boka dina pass, kommunicera med oss och andra deltagare och mycket mycket mer. Inom ett par veckor efter att du anmält dig kommer du få ett sms till det nummer du angett i din anmälan, med en personlig länk till appen. Du kan därifrån ladda ned den och logga in för att ta del av all information. Har du inte fått ett sms med en personlig länk inom tre veckor, kontakta oss på medlem@ungcancer.se.

Hur bokar jag min resa till Kraftsamlingen till Göteborg?

Vi kommer längre fram att kontakta dig som har behov av att få hjälp med din resa. Där får du information om hur och när du bokar din resa till och från Kraftsamlingen.
___

Vill du veta hur Kraftsamling 2019 såg ut? Kika in här.
Vill du veta mer om tidigare medlemsevenemang kan du läsa om Ung Cancers festival härLiknande inlägg

Christina Freij är Månadens givare i juli

Christinas dotter Linda drabbades av cancer när hon var 18 år. Under sin tid som sjuk fick Linda stort stöd...

Läs mer
Jag vill bidra

Glad sommar och tack för den här våren!

Det har varit en speciell vår som inneburit stora förändringar för många. Vi har hittat nya vägar och trots rådande situation...

Läs mer
Ung Cancer

Verksamhetsberättelse 2019

Nu finns vår verksamhetsberättelse 2019 tillgänglig i digitalt format här på ungcancer.se. En lite mer läsvänlig version av åresredovisningen. På...

Läs mer
Ung Cancer

INSTAGRAM @UNGCANCER