stöd oss

Kraftsamlingen 2020

Kraftsamlingen 2020 blir online! 

Ung Cancers största mötesplats –  en helg fylld av gemenskap, skratt, tårar, inspiration och kärlek – görs om och blir en onlineträff. 

Under våren har vi på Ung Cancer planerat och hoppats att vi skulle kunna samlas tillsammans under ett och samma tak på Kraftsamlingen. Men med tanke på den rådande pandemin och de lagar som råder kring större sammankomster kommer vi tyvärr inte kommer kunna träffas fysiskt i Göteborg i höst. 

Men självklart kommer vi fortfarande ses! Vi gör om Kraftsamlingen till en onlineträff som äger rum 7-8 november 2020. Vi kommer fortfarande skapa en helg skräddarsydd för unga vuxna cancerberörda, där fler kommer ha möjlighet att kunna delta och där ingen medlem kommer behöva resa. Man kommer enkelt kunna delta via sin dator, Ipad eller telefon.

Kraftsamlingen 2020 online erbjuder:

  • Möjligheten att digitalt träffa andra med liknande erfarenheter 
  • Inspirerande föreläsningar och workshops 
  • Ett brett utbud av fysiska och kreativa aktiviteter där du själv skapar ditt eget schema utifrån dina intressen och önskemål 
  • En chans att få med dig kunskap och personliga verktyg som fokuserar på din cancerresa och vägen framåt 
  • En kväll tillägnad Ung Cancers 10-årsjubileum med underhållning och spännande överraskningar 
  • En mötesplats att träffa både nya och gamla vänner 

Kraftsamlingen är en helg där ingen ska känna sig ensam, en paus i vardagen och en plats att bara vara. För vi har något som ger oss kraften att fortsätta, vi har varandra, oavsett var någonstans i landet vi befinner oss. En helg att samla kraft tillsammans. ❤️
Du hittar anmälan här.

Helgen är helt kostnadsfri och till för alla Ung Cancers medlemmar.
Är du inte medlem men vill bli? Bli medlem här.


Vanliga frågor

Hur anmäler jag mig?

✅Klicka på länken HÄR
✅Logga in med den e-postadress du registrerat hos Ung Cancer när du blev medlem.
✅Klicka på ”Event” i den övre menyn och välj Kraftsamlingen genom att trycka på ”Boka”. Du kommer nu till ett anmälningsformulär som du måste fylla i.
✅Gå igenom alla tre steg och skicka in din anmälan. Du skickas nu till en bekräftelsesida och får ett bekräftelsemail till din e-postadress. Du är nu anmäld!

Vem kan anmäla sig till Kraftsamlingen?

Alla som är medlemmar i Ung Cancer. Om du inte är medlem idag men är mellan 16-30 år, har varit eller är drabbas av cancer eller närstående till någon som är eller har varit drabbad av cancer, kan du bli medlem HÄR och delta på Kraftsamlingen. 

Kommer Kraftsamlingen att kunna genomföras pga av covid-19?

Under våren har vi planerat och hoppats kunna samlas fysiskt under ett och samma tak på Kraftsamlingen. Men med tanke på den rådande pandemin och de lagar som råder kring större sammankomster kommer vi tyvärr inte kommer kunna träffas fysiskt i Göteborg i höst. 

Men självklart kommer vi fortfarande ses! Vi gör om Kraftsamlingen till en onlineträff som kommer äga rum samma helg som tidigare men med start på lördagen 7 november till söndagen 8 november 2020. 

Kostar det något att delta under Kraftsamlingen

Nej Kraftsamlingen är helt gratis för alla våra medlemmar!

Hur gör jag om jag har glömt mitt lösenord till ArcMember? 

Om du glömt ditt lösenord, eller om du inte tidigare loggat in, klicka på ”Skapa lösenord/Glömt lösenord” och ange den e-postadress du registrerat hos Ung Cancer. Instruktioner hur du skapar ett nytt lösenord skickas till din e-post inom ett par minuter. Om du glömt vilken mailadress du angett, kontakta medlem@ungcancer.se så hjälper vi dig.

Jag måste tyvärr avanmäla mig, hur gör jag det och kostar det pengar att avanmälan sig?

Då platserna till Kraftsamlingen är begränsade är det viktigt att du vet med dig att du kan delta innan du anmäler dig. Men om du skulle behöva avanmäla dig gör du detta genom att maila till medlem@ungcancer.se. Det är gratis att avanmäla sig till och med 7 oktober. 

Tänkt på att om du därefter avanmäler dig utan giltig anmälning eller om du inte dyker upp trots att du anmält dig, kan vi komma att debitera dig en del av kostnaderna för din plats. Då avbokning efter detta 7 oktober medför kostnader för Ung Cancer vare sig du deltar eller ej.

Jag har nu anmält mig, var och när får jag mer information om Kraftsamlingen?

Inför och under Kraftsamlingen 2020 kommer vi att använda oss av en webbaserad app där du kan ta dela av all information (såsom tider och all praktiskt info), nyheter, se hela helgens program, boka dina pass, kommunicera med oss och andra deltagare och mycket mycket mer. Inom ett par veckor efter att du anmält dig kommer du få ett sms till det nummer du angett i din anmälan, med en personlig länk till appen. Du kan därifrån spara länken ta del av all information när du vill. Har du inte fått ett sms med en personlig länk inom två veckor efter att du blivit antagen till Kraftsamlingen, kontakta oss på medlem@ungcancer.se.

___

Vill du veta hur Kraftsamling 2019 såg ut? Kika in här.
Vill du veta mer om tidigare medlemsevenemang kan du läsa om Ung Cancers festival härLiknande inlägg

Ung Cancer-milen blev succé

Under 2-11/april pågick Ung Cancer-milen runt om i Sverige. Vårt alldeles egna lopp där försäljningen av löparplatser gick till vår...

Läs mer
Jag vill bidra

Ung Cancer tar grepp om bollarna i ny kampanj på Sveriges golfbanor

När årets golfsäsong startar kommer många av landets spelare mötas av ett budskap om att hålla koll på bollarna, fast...

Läs mer
Kampanj

Kallelse till Ung Cancers årsmöte 5 maj 2021

Kallelse till Ung Cancers årsmöte 5 maj 2021Tid: Onsdagen den 5 maj kl 17:00-18:00Plats: Digitalt via Zoom Vad är ett...

Läs mer
Ung Cancer

INSTAGRAM @UNGCANCER