stöd oss

Skrivet: 24 april, 2019

Ung Cancer släpper nya företagspaket!

Nu släpper Ung Cancer sina nya företagspaket där ni som företag har möjlighet att bli en superviktig del i vår verksamhet. Något vi tycker att ni ska känna en otrolig stolthet i oberoende storlek på organisation eller i vilken arbetsposition man befinner sig i.
Ung Cancer är på många sätt synonymt med Fuck Cancer-armbanden. Kopplingen visar hur vi ser på oss och på alla som är engagerade i vår verksamhet. Våra medlemmar är som pärlor, lika men ändå olika. Organisationen är tråden på vilken pärlorna samlas och håller ihop. Genom tråden får vi en möjlighet till styrka och gemenskap. För att vi ska bli ett band, så behövs en knut som ger stabilitet och som sluter cirkeln. Som stödföretag har ni möjligheten att bli den knuten. En otroligt viktig del i Ung Cancers verksamhet och en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att skapa band till och mellan våra medlemmar.
Bland de nya företagspaketen finns tre nivåer av stödföretag, möjligheten att boka in en av Ung Cancers medlemsföreläsare och nu också möjligheten att bli Fuck Cancer-ambassadör om ert företag sälja en produkt/tjänst till förmån för Ung Cancer och samtidigt nyttja vårt välkända varumärke Fuck Cancer. Utöver dessa paket finns som tidigare också ett antal olika pärlningspaket som ert företag kan köpa som exempelvis teambuildning-aktivitet.
Bli stödföretag till Ung Cancer idag och stötta unga vuxna cancerberörda genom ert företags engagemang och bli en del av Ung Cancer-familjen, som idag består av över 4000 medlemmar och 200 000 följare i sociala medier.
Mer om våra företagspaket hittar ni HÄR och har ni frågor kring paketen eller vill bli stödföretag är ni varmt välkomna att höra av er till Lovisa på lovisa@ungcancer.se som är projektledare för insamling och företagssamarbeten.
Tillsammans finns vi för unga vuxna cancerberörda!


Liknande inlägg

Ung Cancers nya generalsekreterare Therese Leijon vill påverka mer och nå fler

Therese Leijon har anställts som ny generalsekreterare för Ung Cancer. Therese kommer senast från Svenska Röda korset där hon har...

Läs mer

Nu söker vi en medarbetare till Ung Cancer!

Ung Cancer letar efter dig som vill göra skillnad och finnas för unga vuxna cancerdrabbade och närstående tillsammans med oss....

Läs mer
Ung Cancer

Robert springer 48 mil till Stockholm Marathon – allt till förmån för Ung Cancer

Möt Robert Stenberg som värmer upp inför Stockholm Marathon genom att springa hela vägen från Trollhättan. Allt till förmån för...

Läs mer
Jag vill bidra

Din gåva gör skillnad

Tack vare din gåva kan vi fortsätta minska ensamhet och ge personligt, ekonomiskt och rehabiliterande stöd

Ge en gåva