stöd oss

Skrivet: 17 augusti, 2021

Spring Fuck Cancer-loppet i höst!

Efter vårens succé Ung Cancer-milen kommer nu Fuck Cancer-loppet. Denna gång i tre olika distanser 5, 10 eller 21 kilometer. Vare sig du väljer att springa eller gå så stöttar du unga vuxna cancerdrabbade och närstående.

Fuck Cancer-loppet är sätt för hela Sverige att röra på sig och samtidigt göra skillnad för unga vuxna cancerdrabbade och närstående. Tack vare ditt deltagande kan Ung Cancer fortsätta ge personligt, ekonomiskt och rehabiliterande stöd till unga vuxna och minska ensamheten genom att skapa mötesplatser och sammanföra samtalsvänner.

10 dagar, 3 distanser, en telefon

Loppet går av stapeln 10-19 september, samtidigt som flera fantastiska löpare springer både Göteborgsvarvet och Göteborgsvarvet Marathon för Ung Cancer. Fuck Cancer-loppet är möjligheten för dig att också vara med och röra på dig för Ung Cancer. Du väljer själv mellan distanserna 5, 10 eller 21 kilometer och självklart om du vill gå eller springa. Eftersom loppet är digitalt och pågår under 10 dagar ger det dig dessutom möjlighet att genomföra loppet var och när du vill. Allt du behöver är din telefon (eller löparklocka). Dessutom innebär det att du kan tävla mot någon som är på andra sidan Sverige – eller i Världen.

RaceOne hjälper dig hålla koll

Loppet görs åter igen tillsammans med RaceOne som bland annat står bakom Göteborgsvarvets virtuella satsning. Tack vare RaceOne så kan du starta ditt lopp, oavsett tid eller geografisk plats och hjälper dig registrera ditt lopp från startskott till att du passerar mållinjen.

Anmälan till Fuck Cancer-loppet

Anmälan är öppen och du kan anmäla dig fram till loppets slut. Avgiften för att springa är 250 kronor. Det finns dessutom möjlighet att vid anmälan köpa till ett löparkit framtagen tillsammans med ICANIWILL för en extrakostnad. Dock finns endast 250 kit i lager, så först till kvarn! Du kan också välja att skänka en extra gåva. Alla som deltar belönas med en medalj i form av ett för loppet specialdesignat Fuck Cancer-armband och ett digitalt diplom.

Spring med kollegorna och glöm inte friskvårdsbidraget

Vi hoppas få se många anmälda löpare till Ung Cancer-milen i april. Glöm inte att du från förra året dessutom får använda ditt friskvårdsbidrag till lopp. Önskar ni delta tillsammans på arbetsplatsen, kontakta info@ungcancer.se.

Så samla dina vänner, kollegor och familj och spring för Ung Cancer tillsammans. Du gör skillnad, här och nu!

Anmälan

Klicka på distansen du vill springa för att komma till anmälan eller läs mer om hur det går till här.
5 kilometer10 kilometer21 kilometer

Stöd vårt arbete!

Vi stöttar unga vuxna cancerberörda genom att minska ensamhet och erbjuda rehabiliterande och ekonomiskt stöd.

Bidra här!

Liknande inlägg

Pärldag i Göteborg 16 april

Pärla armband tillsammans med oss i Göteborg och gör skillnad för unga vuxna som lever med eller nära cancer! Våra...

Läs mer

Valberedningen söker nya styrelseledamöter!

Valberedningen söker nu ledamöter till Ung Cancers styrelse för att väljas in vid årsmötet den 9 maj 2023. Inför 2023/2024 söker...

Läs mer

Pärldag i Stockholm 26 februari

Nu är pärldagarna äntligen tillbaka! Pärla armband tillsammans med oss och gör skillnad för unga vuxna som lever med eller...

Läs mer

Din gåva gör skillnad

Tack vare din gåva kan vi fortsätta minska ensamhet och ge personligt, ekonomiskt och rehabiliterande stöd

Ge en gåva