Ung Cancer söker nya medlemsföreläsare!

8 oktober 2018

Vill du föreläsa om Ung Cancer och samtidigt berätta din egen cancerhistoria? Nu söker vi tre nya medlemsföreläsare inför 2019.

Att informera om hur det är att leva med eller nära cancer är en stor del av Ung Cancers uppdrag och bäst på att göra det är ni medlemmar. Under 2018 har 7 medlemmar åkt runt i landet sammanlagt haft 25 föreläsningar på sjukhus, skolor, företag och pärldagar.

Inför 2019 vill vi fortsätta utveckla det här arbetet och vi söker därför tre nya föreläsare. Vi söker två till drabbadmedlemmar  och en till närståendemedlem. Drabbadmedlemmarna söker vi främst från västra och södra Sverige och vi tänker oss då Västra Götaland, Småland, Halland, Blekinge eller Skåne. Du som är närstående kan komma från vart som helst i Sverige.

Som medlemsföreläsare förväntas du kunna hålla i fem föreläsningar under 2019 där du berättar om din cancerresa och Ung Cancer. För att kunna bli medlemsföreläsare måste du kunna delta på vår utbildning i Stockholm den 17-18 november. Under utbildningen kommer du få lära dig om Ung Cancer, rollen som föreläsare och få hjälp av en retorikexpert med din föreläsning. Efter utbildningen förväntas du föreläsa mellan januari-december 2019.

Ung Cancer ersätter dig med ca 1000kr efter skatt för varje föreläsning. Vid resa och boende står också Ung Cancer för de kostnaderna.

Vill du veta mer om uppdraget? På länken här kan du läsa mer om rollen som medlemsföreläsare: Uppdragsbeskrivning medlemsföreläsare.

På länken här kan du läsa mer om våra nuvarande medlemsföreläsare.

Är du intresserad av att börja föreläsa? Sök senast 14 oktober på länken här ansökan.

Vid frågor, kontakta medlemsansvarig Ante Nordqvist på ante@ungcancer.se eller 070 765 63 26.

Kommentera