stöd oss

Skrivet: 19 november, 2020

Nu söker vi en medarbetare till Ung Cancer!

Ung Cancer letar efter dig som vill göra skillnad och finnas för unga vuxna cancerdrabbade och närstående tillsammans med oss. Vi söker nu en koordinator för verksamheten.

Som koordinator för Ung Cancers verksamhet är din uppgift att skapa bästa möjliga förutsättningar för våra medlemmar (unga vuxna cancerdrabbade och närstående) att mötas, genomföra medlemsaktiviteter samt redan planerade insamlingsaktiviteter. Syftet med tjänsten är att till 50% skapa och genomföra medlemsaktiviteter tillsammans med medlemsansvarig och koordinator utifrån verksamhetsplan 2021 och till 50% genomföra redan planerade insamlingsaktiviteter tillsammans med kommunikatör och marknadsansvarig.

Arbetstiden är regelbunden men inkluderar kvälls- och helgarbete ibland vid genomförande av aktiviteterna.

Arbetsuppgifter

Som koordinator ska du

– Genomföra och administrera redan planerade insamlingsaktiviteter
– Genomföra medlemsaktiviteter efter verksamhetsplan
– Administrera Ung Cancers infomail och telefon
– Administrera Ung Cancers insamlingssystem
– Ansvara för all administration kopplat till Ung Cancers gåvoshop
– Stötta upp i andra uppgifter vid behov

Kvalifikationer

Tjänsten som koordinator på Ung Cancer kräver att du kan hantera många bollar i luften samtidigt. Att du är social och gillar att jobba med människor. Vi ser att du gillar att jobba självständigt och trivs med att lägga upp din arbetstid själv. 

Tjänsten kräver att du är strukturerad och noggrann samt serviceminded då du möter både givare och medlemmar på telefon, mail och digifysiskt.

Att du har erfarenhet från arbete i ideell organisation är meriterande. Vi tror att du har en erfarenhet av arbete som visar på kreativitet, flexibilitet och lyhördhet. Du kommer i denna tjänst möta unga vuxna i alla faser av sin cancersjukdom och behandling och vi tror därför att du inte är främmande för det.

Även tidigare erfarenheter från olika databaser som tex NGO PRO , Jetshop och Klarna Merchant är meriterande samt erfarenhet av administrativt arbete är ett plus.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och inställning.

Varaktighet/arbetstid
Vikariat 100% från jan 2021 till dec 2021 med chans på förlängning
Anställningsform
Vikariat på ca 1 år (beror på start) 
Tillträde
Enligt överenskommelse. Men så snart som möjligt.
Arbetsgivare
Ung Cancer
Arbetsplats
Ung Cancer med placering antingen i Göteborg eller Stockholm
Lön
Fast lön enligt överenskommelse
Ansökan
Skicka cv och personligt brev via e-post till emma.tonnes@ungcancer.se senast den 30 november. Intervjuer kommer ske löpande. Allt kommer pga omständigheter ske digitalt. 

Kontaktpersoner
Emma Tonnes
Ung Cancer
emma.tonnes@ungcancer.se

Vi är axeln att luta sig emot. Vi finns när marken skakar och allt förändras. Vi faller tillsammans och vi lyfter tillsammans. Vi skingrar mörkret, tänder ljuset och väcker glädjen. Vi hittar hoppet, ställer in kompassen och håller varandra i handen. Vi finns där, varje steg på vägen.


Liknande inlägg

Ung Cancer-milen blev succé

Under 2-11/april pågick Ung Cancer-milen runt om i Sverige. Vårt alldeles egna lopp där försäljningen av löparplatser gick till vår...

Läs mer
Jag vill bidra

Ung Cancer tar grepp om bollarna i ny kampanj på Sveriges golfbanor

När årets golfsäsong startar kommer många av landets spelare mötas av ett budskap om att hålla koll på bollarna, fast...

Läs mer
Kampanj

Kallelse till Ung Cancers årsmöte 5 maj 2021

Kallelse till Ung Cancers årsmöte 5 maj 2021Tid: Onsdagen den 5 maj kl 17:00-18:00Plats: Digitalt via Zoom Vad är ett...

Läs mer
Ung Cancer

DITT BIDRAG GÖR SKILLNAD

Det finns många sätt att bidra och göra skillnad. Ge en gåva, starta en insamling eller bli volontär.

Jag vill veta mer