stöd oss

Skrivet: 12 oktober, 2023

MTRX säger Fuck Cancer ombord under rosa månaden

Oktober = rosa. Vi på Ung Cancer lyfter i och med den rosa månaden de svårigheter som kommer i och med ett cancerbesked. Tiden efter cancern är inte bara fylld av glädje, hopp och frihet. Under månaden säger MTRX Fuck Cancer tillsammans med oss genom att sälja rosa Fuck Cancer-armband ombord till sina resenärer.

Livet efter ett cancerbesked är inte spikrak, många unga vuxna cancerdrabbade och närstående behöver stöd. Att köpa ett Fuck Cancer-armband innebär att unga vuxna kan få rehabiliterande, ekonomiskt och personligt stöd genom Ung Cancer.

Genom att MTRX säljer Ung Cancers Fuck Cancer-armband till sina resenärer kan vi göra mer för fler unga vuxna som lever med eller nära cancer som är i behov av stöd, säger Therese Leijon, generalsekreterare på Ung Cancer. Vi är väldigt glada över detta samarbete.

Ung Cancer <3 MTRX

Det är tufft att komma tillbaka från cancern och behovet av olika typer av stöd är stort.

Sedan 2018 har MTRX sålt Fuck Cancer-armband ombord på sina tåg. För Ung Cancer är det både roligt och givande att resenärer har möjligheten att köpa armband ombord. Intäkterna bidrar till att stötta unga vuxna cancerdrabbade och närstående som är i behov av rehabiliterande, ekonomiskt och personligt stöd.

Tack vare att MTRX säger Fuck Cancer tillsammans med Ung Cancer kan vi fortsätta ge våra medlemmar möjlighet att få rehabilitering, stipendier för att få ekonomin att gå ihop och få träffa andra och uppleva en gemenskap i en tid då det är lätt att känna sig ensammast i världen. Livet tillbaka från cancern och efter ett cancerbesked är inte spikrak.

Vill ni bli en partner till Ung Cancer? Läs mer här!

Stöd vårt arbete!

Vi stöttar unga vuxna cancerberörda genom att minska ensamhet och erbjuda rehabiliterande och ekonomiskt stöd.

Bidra här!

Liknande inlägg

Spring Göteborgsvarvet för Ung Cancer 2024

Häng med oss och stötta unga vuxna som lever med eller nära med cancer när Göteborgsvarvet går av stapeln den...

Läs mer
Jag vill bidra

Över 1 miljon kronor till unga vuxna via egna insamlingar!

Under november nådde egna insamlingar till förmån för Ung Cancer 1 miljon kronor! Ett tecken på det stora engagemang och...

Läs mer
Jag vill bidra

Var med och skriv under på Ung Cancers namninsamling

Nu behöver vi er hjälp att visa hur viktigt det är att en förändring sker inom Försäkringskassan. Ung Cancer har...

Läs mer
Påverkansarbete

Din gåva gör skillnad

Tack vare din gåva kan vi fortsätta minska ensamhet och ge personligt, ekonomiskt och rehabiliterande stöd

Ge en gåva