stöd oss

Skrivet: 28 maj, 2020

Månadens givare i maj – Wig Organics

“Min kära svägerska Ann gick bort alldeles för tidigt i hjärntumör för 19 år sedan. När hon fick diagnosen var hon endast 30 år och hade precis blivit mamma till en son på 6 månader. Min bror var endast 30 år han också och på den tiden fanns det inte direkt någon stöttning för närstående som det finns idag genom Ung Cancer. Jag tänker ibland på hur det hade varit för min bror och oss andra om Ung Cancer hade funnits då.”

Susanne Bogeforst har som närstående varit med om att nära och kära drabbats hårt av cancer och vet vilken oro det medför. Något som skapat viljan att hjälpa så många som möjligt till att få stöd när cancern hänsynslöst kommer in och förstör. Susanne som idag äger två salonger under namnet Wig Organics, bestämde sig därför tillsammans med sina kollegor i höstas för att bli återförsäljare för Ung Cancer. Snart passerar de 100 sålda Fuck Cancer-armband.

“Vi i vårt team har alltid känt att vi vill göra något extra för utsatta grupper. Vi har även valt att arbeta med varumärken i salongerna som tar stort ansvar socialt och miljömässigt. Vi har arbetat för att bli ett B-Corp företag. Det är en certifiering som innebär att man gör sitt yttersta i både miljöfrågor och socialt engagemang.”

Hela teamet, som alla är 28 till 49 år, har på något sätt en egen relation till cancer. Men i yrket kommer de också nära många av sina kunder och får då höra berättelser från både drabbade och anhöriga.

“Vi stöttar på bästa sätt vi kan. Vi upplever att våra kunder i salongen uppskattar att vi säljer armbanden och köper gärna med sig ett eller två till sig själv eller vän när de ändå är på salongen och fixar sitt hår. Vi känner oss mycket stolta över att kunna erbjuda armbanden på salongerna…Vi kan alla hjälpa till på bästa sätt vi kan och det gör skillnad tror jag.“

Vårt varmaste tack till Wig Organics och alla de kunder som köper armband. Tillsammans gör vi skillnad för unga vuxna cancerberörda och finns där varje steg på vägen. Vill ni precis hitta till Wig Organics, eller bli återförsäljare av Ung Cancers armband kan klicka här. Där hittar ni också en lista på var ni hittar alla våra återförsäljare i landet.


Liknande inlägg

Glad sommar och tack för den här våren!

Det har varit en speciell vår som inneburit stora förändringar för många. Vi har hittat nya vägar och trots rådande situation...

Läs mer
Ung Cancer

#Jag springer för Ung Cancer

Det har varit en otroligt egendomlig vår för oss och många andra personer, företag och organisationer kommer 2020 gå till...

Läs mer
Jag vill bidra

Månadens givare i juni – Fredrik Kristenson

Det här är Fredrik Kristenson. Till vardags arbetar han som kundstrateg och har en oanad talang i att hitta riktigt...

Läs mer
Jag vill bidra

DITT BIDRAG GÖR SKILLNAD

Det finns många sätt att bidra och göra skillnad. Ge en gåva, starta en insamling eller bli volontär.

Jag vill veta mer