stöd oss

Skrivet: 18 maj, 2021

Lunchföreläsning med en av cancerns unga röster

Var med och hör lunchföreläsning med Cajsa Lindberg!

”Jag föreläser om de upp- och nedgångar som cancer innebär. Om småsaker och helheten, relationer, rädslor, funderingar och tankar. Och om hur alla helt plötsligt vill följa en på Instagram när man får cancer. Även om hur det är för familj och vänner att stå bredvid likaså om mina upplevelser av sjukvården, bemötande och vikten av stöd genom hela resan.

Jag föreläser om livet innan och om det som rustade mig för cancer i den mån det nu går att rusta sig för cancer. Om att helt lyftas ur sitt sammanhang, pausa livet och veta att man kanske ska dö. Om hur det är att hantera flera sjukdomar både under cancerbehandlingen och efter, och att vara “multisjuk” när man är ung och inte alls känner sig multisjuk,” berättar Cajsa Lindberg.

Cajsa Lindberg är en av Ung Cancers föreläsare och nu vill vi lyfta hennes berättelse. Cajsa blev diagnosticerad med en aggressiv och ovanlig hjärntumör för några år sedan. Därför vill hon föreläsa. Hon vill kunna sprida kunskap och förståelse kring hur det är att faktiskt leva med cancer och dess konsekvenser. Nu berättar hon om sina upplevelser i vår lunchföreläsning onsdagen den 19 maj. Den är gratis och öppen för alla som vill delta.

Plats: Live på Facebook och Zoom.
Tid: 12.15 -12.45

För dig som vill bli bjuden på känslor, kunskap och eftertanke. Värm lunchen och följ Cajsas föreläsning live på Facebook!


Är du eller din organisation intresserad av att boka en av våra föreläsare? Här kan du läsa mer.

Vill du få stöd?

Vi finns till för unga vuxna som själva drabbats eller lever nära någon som drabbats av cancer.

Få stöd

Liknande inlägg

Svenska Bordtennisförbundet + Ung Cancer

Ung Cancer och Svenska Bordtennisförbundet har ingått ett samarbetsavtal med fokus på att nå fler unga vuxna, öka engagemanget för...

Läs mer
Ung Cancer

Ung Cancer medverkar på KATARINA CUP tillsammans med Adam Taal

Adam Taal startar tillsammans STIGA och Svenska Bordtennisförbundet Sveriges allra första musik- och bordtennisfestival – KATARINA CUP lördagen den 15...

Läs mer
Ung Cancer

Ung Cancer lanserar kraftfull kampanj med fokus på unga cancerdrabbade vuxna

Minns du din första kyss, din första lägenhet eller din första kärlek? 840 unga vuxna får varje år uppleva en...

Läs mer
Ung Cancer

Din gåva gör skillnad

Tack vare din gåva kan vi fortsätta minska ensamhet och ge personligt, ekonomiskt och rehabiliterande stöd

Ge en gåva