stöd oss

Skrivet: 8 februari, 2021

ICANIWILL lanserar ny kollektion till förmån för Ung Cancer

Sedan 2018 har Ung Cancer ett nära samarbete med ICANIWILL. Som Fuck Cancer-ambassadör lanserar ICANIWILL nu sin andra specialdesignade kollektion. Detta för att sprida kännedom om, och stötta arbetet för unga vuxna cancerdrabbade och närstående.

ICANIWILL och Ung Cancer har sedan flera år tillbaka ett nära samarbete där de på olika sätt stöttar Ung Cancers arbetet för att ge stöd till unga vuxna. Bland annat genom sin specialdesignade Fuck Cancer-kollektion. Vi är därför otroligt glada för att en ny kollektion släpps idag! Årets kollektion är designad för att sprida hopp och kännedom om Ung Cancers arbete och består av tights, sport bh och t-shirt för dam samt byxa, shorts, t-shirt och hoodie för herr.

”Vi är otroligt glada för vårt fortsatta samarbete med ICIW som Fuck Cancer-ambassadörer. Stödet de skapar och ordet de sprider tillsammans med sina kunder, följare och egna ambassadörer är viktigt för Ung Cancer och vårt fortsatta arbete för unga vuxna cancerdrabbade och berörda.”
Emma Tonnes, Generalsekreterare på Ung Cancer.

Samarbetet startade 2018

ICANIWILL och Ung Cancers samarbete startade 2018 då ICANIWILL sponsrade våra välgörenhetslöpare i Göteborgsvarvet. Ett år när närmare 850 fantastiska löpare sprang i Ung Cancer x ICIW-brandade plagg. 2019 lanserades den första specialdesignade kollektionen. Detta i samband med detta blev ICIW en av våra första Fuck Cancer-ambassadörer och därmed en av få som fick rättigheten att använda Fuck Cancer. Som ambassadör visar man att man på ett mycket betydande sätt stöttar Ung Cancer. Under tiden som ambassadörer har ICANIWILL sponsrat med material på olika sätt och tillsammans med sina kunder donerat fantastiska 240,000 kr till Ung Cancer.

”Vi är väldigt stolta över att fortsätta vara Fuck Cancer-ambassadörer och sprida Ung Cancers budskap genom våra kläder. Ingen ska behöva gå igenom cancer ensam och därför är Ung Cancers arbete så otroligt viktigt. Tillsammans kan vi göra stor skillnad för de drabbade”
Gustaf Ollas, grundare av ICANIWILL.

Kollektion släpps den 8 februari och du hittar den på www.icaniwill.se
Tights och sport bh för dam lanseras i maj.


Liknande inlägg

Tack för ert stöd julen 2021!

Julen är förbi och nya året är här!Och tack vare era företags julgåvor till Ung Cancer har möjlighet att fortsätta...

Läs mer

Att bli förälder efter testikelcancer

“Jag ringer dig för att vi skulle vilja stänga den skada som du har sen 2013 när du drabbades av...

Läs mer
Cancerkunskap

GAIS tränare Stefan Jacobsson stöttar Ung Cancer

I april 2021 blev Stefan Jacobsson utsedd till månadens tränare för sitt arbete som huvudtränare i GAIS. Tävlingen anordnas varje...

Läs mer
Jag vill bidra

DITT BIDRAG GÖR SKILLNAD

Det finns många sätt att bidra och göra skillnad. Ge en gåva, starta en insamling eller bli volontär.

Jag vill veta mer