stöd oss

Praktisk information om vår- och höstträffen

Nedan hittar du vanliga frågor och praktisk information om Ung Cancers vår- och höstträff. Hittar du inte svaret på din fråga? Kontakta medlem@ungcancer.se.

Kostar det något att delta i Ung Cancers vår- höstträff?

Nej, träffen är helt gratis för alla våra medlemmar! Allt som sker under dagen och som Ung Cancer planerat för, bekostar vi. 

Har du inte möjlighet att själv bekosta din resa till träffen?

Du som inte har möjlighet att bekosta din resa helt på egen hand kan göra en ansökan till Ung Cancer om att få delar av resan betald. Du skickar in ansökan tillsammans med kvitton och därefter gör Ung Cancer en beräkning över hur stor del av resekostnaden du får tillbaka. Mer information om ansökan hittar du här.

Hur stor del av min resa kan Ung Cancer betala?

Vi kan inte på förhand svara på hur mycket du kan få tillbaka. Det beror på hur många andra medlemmar som behöver hjälp av oss att bekosta sin resa. 

Om du befinner dig i en särskilt ekonomisk utsatt situation och har behov av att Ung Cancer bekostar hela din resa eller boende för att du ska kunna delta kan du kontakta medlem@ungcancer.se så försöker vi att hjälpa dig. 

Hur bokar jag min resa? 

Alla som behöver resa för att delta på Ung Cancers träff bokar själv sin resa och gör utlägg för den. Om du inte har möjlighet att bekosta din resa helt på egen hand kan du göra en ansökan till Ung Cancer om att få delar av resan betald. Du skickar då in ansökan tillsammans med kvitton och därefter gör Ung Cancer en beräkning över hur stor del av resekostnaden du får tillbaka. Mer information om ansökan för reseersättning hittar du här.

Har du fler frågor eller funderingar som berör resor eller reseersättning? 

Kontakta medlem@ungcancer.se så hjälper vi dig.

Vill du vara med men har inte möjlighet att delta hela dagen?

Vi har planerat för en heldag mellan 10-18 men kan du inte delta hela dagen är det givetvis helt okej att ansluta senare eller avvika tidigare. Allt du behöver göra är att meddela oss på Ung Cancer, så vi vet när du dyker upp och därmed kan meddela vart vi befinner oss någonstans eller om du tänkt gå tidigare, så vi vet angående lunch- och middagsbeställningar. 

Om du inte kan delta hela dagen mellan 10.00-18.00, meddelar du oss genom att maila till medlem@ungcaner.se

Jag har fått förhinder och behöver avanmäla mig – vad gör jag?

Det är viktigt att du som får förhinder/blir sjuk alltid avanmäler dig genom att maila till medlem@ungcancer.se, på så sätt kan eventuella personer som står på reservlistan få möjlighet att gå på vår- eller höstträffen.

Vem kan anmäla sig till Ung Cancers vår- och höstträff?

Alla som är medlemmar i Ung Cancer. Om du inte är medlem idag men är mellan 16-30 år, har varit eller är drabbas av cancer eller närstående till någon som är eller har varit drabbad av cancer, kan du bli medlem HÄR och delta på Ung Cancers vår- eller höstträff. 

Kan jag anmäla mig till både vår- och höstträffen?

Du får anmäla dig till båda mötesplatserna. Har du redan deltagit på vårträffen i Stockholm hamnar du som reserv på höstträffen i Göteborg om alla platserna är fyllda, annars får du givetvis direkt en plats på höstträffen.

Hur anmäler jag mig till Ung Cancers Höstträff i Göteborg 24 september?

  • Klicka på länken här (länken blir aktiv när anmälan öppnar den 4 augusti kl. 12.00)
  • Logga in med den e-postadress du registrerat hos Ung Cancer när du blev medlem.
  • Klicka på ”Event” i den övre menyn och välj Ung Cancers Vårträff genom att trycka på ”Boka”. Du kommer nu till ett anmälningsformulär som du måste fylla i. Gå igenom alla tre steg och skicka in din anmälan. Du skickas nu till en bekräftelsesida och får ett bekräftelsemail till din e-postadress.

Hur gör jag om jag har glömt mitt medlemsinlogg till ArcMember?

Om du glömt ditt inlogg eller om du inte tidigare loggat in, klicka på ”Skapa lösenord/Glömt lösenord” och ange den e-postadress du registrerat hos Ung Cancer. Instruktioner hur du skapar ett nytt lösenord skickas till din e-post inom ett par minuter. Om du glömt vilken mailadress du angett, kontakta medlem@ungcancer.se så hjälper vi dig.

Kommer vår- och höstträffen att kunna genomföras pga av covid-19?

Som läget ser ut idag planerar vi för att kunna genomföra mötesplatserna, men vi följer självfallet Folkhälsomyndighetens råd och riktlinjer noga och meddelar dig som anmäld om läget och förutsättningarna ändras.


*Ung Cancers event är alltid drog- och alkoholfria.Liknande inlägg

Ung Cancer lanserar kraftfull kampanj med fokus på unga cancerdrabbade vuxna

Minns du din första kyss, din första lägenhet eller din första kärlek? 840 unga vuxna får varje år uppleva en...

Läs mer
Ung Cancer

Ung Cancer lanserar rapport om de unga bakom cancern

“Kände mig ensam i situationen jag befann mig i. När jag fick min behandling så var jag instängd på sjukhuset...

Läs mer
Påverkansarbete

Kallelse till Ung Cancers årsmöte 15 maj 2024

Kallelse till Ung Cancers årsmöte 15 maj 2024Tid: Onsdagen den 15 maj kl 18:00-19:00Plats: The Park, Magnus Ladulåsgata 1 i...

Läs mer
Ung Cancer

INSTAGRAM @UNGCANCER