stöd oss

Träffar i Västerås

Här hittar du datum och information om våra träffar för närstående i Västerås med omnejd. Alla närståendemedlemmar är välkomna på träffarna och Ung Cancer står då för alla kostnader. Anmäl dig till träffarna på n.vasteras@ungcancer.se.  

Träffansvariga Veronica Medin-Kangro 

Kontakt n.vasteras@ungcancer.se

veronica
veronica

Jag heter Veronica och är 33 år. Jag är mamma till en liten grabb och är utbildad till socionom. Just nu studerar jag till undersköterska och jobbar deltid inom Västerås stad. Jag kom i kontakt med Ung Cancer via min storasyster då hon blivit sjuk.

Jag blev träffansvarig i Ung Cancer för att jag anser att de här träffarna är mycket viktiga, då de kan ge ett andningshål i stunder då det kan vara mycket tungt. Det är bra att Ung Cancer finns i Västerås då jag tycker att den typen av forum har saknats.

Jag tycker att andra ska gå på träffarna för att det är en möjlighet till kravlöst, mysigt och givande umgänge där man är omgiven av andra som förstår att man inte alltid är på topp.Liknande inlägg

Ung Cancer lanserar kraftfull kampanj med fokus på unga cancerdrabbade vuxna

Minns du din första kyss, din första lägenhet eller din första kärlek? 840 unga vuxna får varje år uppleva en...

Läs mer
Ung Cancer

Ung Cancer lanserar rapport om de unga bakom cancern

“Kände mig ensam i situationen jag befann mig i. När jag fick min behandling så var jag instängd på sjukhuset...

Läs mer
Påverkansarbete

Kallelse till Ung Cancers årsmöte 15 maj 2024

Kallelse till Ung Cancers årsmöte 15 maj 2024Tid: Onsdagen den 15 maj kl 18:00-19:00Plats: The Park, Magnus Ladulåsgata 1 i...

Läs mer
Ung Cancer

INSTAGRAM @UNGCANCER