stöd oss

Skrivet: 26 mars, 2020

Brixtol Textiles gör ny jacka till förmån för Ung Cancer

Vi är glada för att Brixtol Textiles för andra året i rad gör ett samarbete med Ung Cancer. Tillsammans har vi tagit fram en bombarjacka där intäkterna från försäljningen oavkortat går till vår verksamhet för unga vuxna som lever med eller nära cancer.

Jackan finns för dam & herr och är en vändbar bombarjacka tillverkad i 100 % återvunnen PET. Den ena sidan visar Ung Cancers bild-logos ton i ton i form av ett öga och en tår, den andra sidan är Brixtols gröna säsongsfärg. Jackan kostar 1799 SEK och finns hos utvalda butiker samt online i limiterad upplaga.

“Vi är otroligt glada för att Brixtol vill stötta oss i år igen genom en ny jacka. Varje plagg innebär inte bara en extra intäkt för att vi ska kunna fortsätta ge stöd till unga vuxna som lever med eller nära cancer, det manifesterar och för dessutom budskapet om Ung Cancer vidare genom tryck, branding och hang-tags vilket är väldigt betydelsefullt.” säger Emma Tonnes, Generalsekreterare på Ung Cancer. 

Tanken med illustrationerna som syns på plagget, ett ögat som fäller en tår, är att skapa en grafisk värld som också ska representera känslor av exempelvis ensamhet som är en av de vanligaste känslorna vid ett cancerbesked.

“Brixtol Textiles vill fortsätta stötta Ung Cancer i deras fantastiska arbete genom ett projekt där vi producerar en jacka där alla intäkter oavkortat går till deras arbete för att växa som organisation. För oss på Brixtol Textiles är det en självklarhet att följa upp förra årets samarbete med Ung cancer. Att ha möjlighet att återigen kunna stötta unga som drabbas av cancer och bidra till deras återhämtning är enormt viktigt för oss alla på företaget” säger Sebastian Holmström, delägare av Brixtol Textiles.

Klicka här för att se och köpa jackan redan idag.

Stöd vårt arbete!

Vi stöttar unga vuxna cancerberörda genom att minska ensamhet och erbjuda rehabiliterande och ekonomiskt stöd.

Bidra här!

Liknande inlägg

Ung Cancer lanserar kraftfull kampanj med fokus på unga cancerdrabbade vuxna

Minns du din första kyss, din första lägenhet eller din första kärlek? 840 unga vuxna får varje år uppleva en...

Läs mer
Ung Cancer

Ung Cancer lanserar rapport om de unga bakom cancern

“Kände mig ensam i situationen jag befann mig i. När jag fick min behandling så var jag instängd på sjukhuset...

Läs mer
Påverkansarbete

Stöd till andra unga vuxna som drabbas av cancer – till minne av Andreas Waldo

Den 29 februari tog Ung Cancer emot 20 000 kronor från stiftelsen Waldos Wänner i Växjö i samband med hockeymatchen mellan...

Läs mer
Ung Cancer

Din gåva gör skillnad

Tack vare din gåva kan vi fortsätta minska ensamhet och ge personligt, ekonomiskt och rehabiliterande stöd

Ge en gåva