stöd oss

Skrivet: 26 mars, 2020

Brixtol Textiles gör ny jacka till förmån för Ung Cancer

Vi är glada för att Brixtol Textiles för andra året i rad gör ett samarbete med Ung Cancer. Tillsammans har vi tagit fram en bombarjacka där intäkterna från försäljningen oavkortat går till vår verksamhet för unga vuxna som lever med eller nära cancer.

Jackan finns för dam & herr och är en vändbar bombarjacka tillverkad i 100 % återvunnen PET. Den ena sidan visar Ung Cancers bild-logos ton i ton i form av ett öga och en tår, den andra sidan är Brixtols gröna säsongsfärg. Jackan kostar 1799 SEK och finns hos utvalda butiker samt online i limiterad upplaga.

“Vi är otroligt glada för att Brixtol vill stötta oss i år igen genom en ny jacka. Varje plagg innebär inte bara en extra intäkt för att vi ska kunna fortsätta ge stöd till unga vuxna som lever med eller nära cancer, det manifesterar och för dessutom budskapet om Ung Cancer vidare genom tryck, branding och hang-tags vilket är väldigt betydelsefullt.” säger Emma Tonnes, Generalsekreterare på Ung Cancer. 

Tanken med illustrationerna som syns på plagget, ett ögat som fäller en tår, är att skapa en grafisk värld som också ska representera känslor av exempelvis ensamhet som är en av de vanligaste känslorna vid ett cancerbesked.

“Brixtol Textiles vill fortsätta stötta Ung Cancer i deras fantastiska arbete genom ett projekt där vi producerar en jacka där alla intäkter oavkortat går till deras arbete för att växa som organisation. För oss på Brixtol Textiles är det en självklarhet att följa upp förra årets samarbete med Ung cancer. Att ha möjlighet att återigen kunna stötta unga som drabbas av cancer och bidra till deras återhämtning är enormt viktigt för oss alla på företaget” säger Sebastian Holmström, delägare av Brixtol Textiles.

Klicka här för att se och köpa jackan redan idag.

Stöd vårt arbete!

Vi stöttar unga vuxna cancerberörda genom att minska ensamhet och erbjuda rehabiliterande och ekonomiskt stöd.

Bidra här!

Liknande inlägg

Pärldag i Göteborg 16 april

Pärla armband tillsammans med oss i Göteborg och gör skillnad för unga vuxna som lever med eller nära cancer! Våra...

Läs mer

Spring Göteborgsvarvet för Ung Cancer 2023

Häng med oss och gör skillnad för unga vuxna som lever med eller nära någon med cancer!  Ung Cancer har...

Läs mer
Jag vill bidra

Var med och skriv under på Ung Cancers namninsamling

Nu behöver vi er hjälp att visa hur viktigt det är att en förändring sker inom Försäkringskassan. Ung Cancer har...

Läs mer
Påverkansarbete

Din gåva gör skillnad

Tack vare din gåva kan vi fortsätta minska ensamhet och ge personligt, ekonomiskt och rehabiliterande stöd

Ge en gåva