stöd oss

Skrivet: 26 mars, 2020

Brixtol Textiles gör ny jacka till förmån för Ung Cancer

Vi är glada för att Brixtol Textiles för andra året i rad gör ett samarbete med Ung Cancer. Tillsammans har vi tagit fram en bombarjacka där intäkterna från försäljningen oavkortat går till vår verksamhet för unga vuxna som lever med eller nära cancer.

Jackan finns för dam & herr och är en vändbar bombarjacka tillverkad i 100 % återvunnen PET. Den ena sidan visar Ung Cancers bild-logos ton i ton i form av ett öga och en tår, den andra sidan är Brixtols gröna säsongsfärg. Jackan kostar 1799 SEK och finns hos utvalda butiker samt online i limiterad upplaga.

“Vi är otroligt glada för att Brixtol vill stötta oss i år igen genom en ny jacka. Varje plagg innebär inte bara en extra intäkt för att vi ska kunna fortsätta ge stöd till unga vuxna som lever med eller nära cancer, det manifesterar och för dessutom budskapet om Ung Cancer vidare genom tryck, branding och hang-tags vilket är väldigt betydelsefullt.” säger Emma Tonnes, Generalsekreterare på Ung Cancer. 

Tanken med illustrationerna som syns på plagget, ett ögat som fäller en tår, är att skapa en grafisk värld som också ska representera känslor av exempelvis ensamhet som är en av de vanligaste känslorna vid ett cancerbesked.

“Brixtol Textiles vill fortsätta stötta Ung Cancer i deras fantastiska arbete genom ett projekt där vi producerar en jacka där alla intäkter oavkortat går till deras arbete för att växa som organisation. För oss på Brixtol Textiles är det en självklarhet att följa upp förra årets samarbete med Ung cancer. Att ha möjlighet att återigen kunna stötta unga som drabbas av cancer och bidra till deras återhämtning är enormt viktigt för oss alla på företaget” säger Sebastian Holmström, delägare av Brixtol Textiles.

Klicka här för att se och köpa jackan redan idag.


Liknande inlägg

Glad sommar och tack för den här våren!

Det har varit en speciell vår som inneburit stora förändringar för många. Vi har hittat nya vägar och trots rådande situation...

Läs mer
Ung Cancer

#Jag springer för Ung Cancer

Det har varit en otroligt egendomlig vår för oss och många andra personer, företag och organisationer kommer 2020 gå till...

Läs mer
Jag vill bidra

Månadens givare i juni – Fredrik Kristenson

Det här är Fredrik Kristenson. Till vardags arbetar han som kundstrateg och har en oanad talang i att hitta riktigt...

Läs mer
Jag vill bidra

DITT BIDRAG GÖR SKILLNAD

Det finns många sätt att bidra och göra skillnad. Ge en gåva, starta en insamling eller bli volontär.

Jag vill veta mer