stöd oss

Skrivet: 12 mars, 2019

Olsson & Co hjälper oss hjälpa fler!

Ung Cancers mål har alltid varit att finnas där för alla unga vuxna cancerberörda för att ingen ska behöva känna sig ensam i sin situation. Vi finns som en axel att luta sig mot och en hand att hålla i när marken skakar och allt förändras när cancern kommer in i livet.
För att vi ska kunna fortsätta finnas för våra medlemmar är stödet ifrån privatpersoner och företag avgörande, vare sig det gäller enstaka gåvor, sponsring, att bli månadsgivare eller att vara volontär. Att andra vill finnas där för oss, tillsammans med oss, gör att vår verksamhet kan fortgå.
En stor del i vårt arbete för att nå fler är informationsspridning, där Olsson & Co har spelat en stor roll och varit en hjälpande hand på vägen genom sina kunskaper. Förutom att sedan 2016 varit en viktig partner som löpande ger stöd med trycksaker och profilerade produkter så tog vi förra året tillsammans fram filtar och foldrar som delats ut till unga vuxna cancerdrabbade på sjukhusen runt om i Sverige. I år riktas istället strålkastaren mot att möjliggöra vår volontära verksamhet, genom att stötta Ung Cancer med tröjor för volontärer och ansvariga som kan användas på Ung Cancers Fuck Cancer-days och olika event.

– Vi på Olsson & Co har valt att engagera oss i och ge stöd till Ung Cancer för att vi tror att vi kan göra skillnad, trots att vi är ett relativt litet bolag. När vi faktiskt ser att vår kunskap och vårt engagemang syns och gör nytta för den här fantastiska organisationen, känns det verkligen som att vi lägger vår tid och pengar på rätt saker. Att vi tillsammans och som företag kan göra lite skillnad för alla de unga vuxna som lever med eller nära cancer känns otroligt bra! Säger Katarina Brink på Olsson & Co
Vi är otroligt glada för att Olsson & Co finns där för och med oss, och hjälper oss hjälpa fler. Tillsammans är ingen ensam.

Stöd vårt arbete!

Vi stöttar unga vuxna cancerberörda genom att minska ensamhet och erbjuda rehabiliterande och ekonomiskt stöd.

Bidra här!

Liknande inlägg

Ung Cancer lanserar kraftfull kampanj med fokus på unga cancerdrabbade vuxna

Minns du din första kyss, din första lägenhet eller din första kärlek? 840 unga vuxna får varje år uppleva en...

Läs mer
Ung Cancer

Ung Cancer lanserar rapport om de unga bakom cancern

“Kände mig ensam i situationen jag befann mig i. När jag fick min behandling så var jag instängd på sjukhuset...

Läs mer
Påverkansarbete

Kallelse till Ung Cancers årsmöte 15 maj 2024

Kallelse till Ung Cancers årsmöte 15 maj 2024Tid: Onsdagen den 15 maj kl 18:00-19:00Plats: The Park, Magnus Ladulåsgata 1 i...

Läs mer
Ung Cancer

Din gåva gör skillnad

Tack vare din gåva kan vi fortsätta minska ensamhet och ge personligt, ekonomiskt och rehabiliterande stöd

Ge en gåva