stöd oss

Skrivet: 1 oktober, 2018

Ett ljus i mörkret för Ung Cancer

Med cancer kommer ofta rädsla, ensamhet och utsatthet. När den stampar in i livet överskuggar den mycket av det fina som annars finns runt omkring oss.
– Ung Cancers medlemmar finns där för varandra, är ljuset i mörkret när livet rasar samman. Doftljuset Burn Cancer är vårt sätt att ta den symboliken vidare. Tidigare år har vår insats genererat 600 000 kronor till Ung Cancers verksamhet, förklarar Beatrice Lindgren, konceptansvarig på On Interiör med varumärkena Victorian, ByOn, Vakinme och VILLAGE.
Ung Cancer finns där i varje steg på vägen. Symboliken ”ett ljus i mörkret” bygger på vår viktiga roll för unga vuxna cancerdrabbade och närstående.
– Den här symboliken är stark, och viktig. Därför behövs Burn Cancer – ett ljus som gör skillnad, säger Emma Tonnes på Ung Cancer.
Alla kan nog känna igen sig i att det finns personer runt omkring som ställt upp när livet varit som mörkast. Som funnits där och gjort skillnad, personer som blivit ett ”ljus i mörkret”.
– Vi vill att alla ska tänka en extra gång på hur viktiga dessa personer är i våra liv. Vilken avgörande roll de har för oss. De är värda att hyllas, säger Beatrice Lindgren. Det gör det också enklare att förstå vilken viktig roll Ung Cancer har för sina egna medlemmar.

Info om Burn cancer

Burn Cancer-ljus finns i tre dofter – Magnolia, Juicy Peach och Grapefruit Vanilla.
Ljusen är gjorda i sojavax och har en brinntid 30 timmar. Pris 199 kronor, trepack 399 kronor. Burn Cancer finns hos utvalda återförsäljare i hela Sverige.
Klicka här för att köpa ljuset direkt, eller för att hitta en återförsäljare nära dig.

Stöd vårt arbete!

Vi stöttar unga vuxna cancerberörda genom att minska ensamhet och erbjuda rehabiliterande och ekonomiskt stöd.

Bidra här!

Liknande inlägg

Svenska Bordtennisförbundet + Ung Cancer

Ung Cancer och Svenska Bordtennisförbundet har ingått ett samarbetsavtal med fokus på att nå fler unga vuxna, öka engagemanget för...

Läs mer
Ung Cancer

Gör din praktik inom digital marknadsföring hos Ung Cancer och var med och påverka livet till det bättre för unga vuxna som lever med och nära cancer

Vi söker nu en praktikant inom insamling och kommunikation till höstterminen 2024. Du kommer att arbeta nära insamlare och kommunikatörer...

Läs mer
Ung Cancer

Ung Cancer söker praktikant inom verksamhetsutveckling och volontärstöd hösten 2024

Har du ett intresse för civilsamhället? Vill du lära dig mer om verksamhetsutveckling? Vill du bidra till att unga vuxna...

Läs mer
Ung Cancer

Din gåva gör skillnad

Tack vare din gåva kan vi fortsätta minska ensamhet och ge personligt, ekonomiskt och rehabiliterande stöd

Ge en gåva