stöd oss

Skrivet: 19 augusti, 2020

Spring för Ung Cancer i Göteborgsvarvet 2021

Ung Cancer har sedan 2016 varit med som en av GöteborgsVarvets utvalda välgörenhetsorganisationer, vilket innebär att man som löpare kan välja att anmäla sig till förmån för Ung Cancer i ett av världens största halvmaraton. Det innebär att en del av din anmälningsavgift går direkt till Ung Cancers verksamhet och stöttar unga vuxna som lever med eller nära cancer.

I startavgiften ingår att man får starta i en tidigare startgrupp tillsammans med alla andra som springer för välgörenhet och alla som springer för Ung Cancer får dessutom ett löparkit som vi tagit fram tillsammans med ICANIWILL. I kitet ingår en löpartröja, en vattenflaska och en gympapåse som visar på att du gör skillnad tillsammans med oss.

Nytt för i år är att det nu är möjligt att använda sitt friskvårdsbidrag för anmälningsavgiften till motionslopp.

Vill du vara med och finnas där för oss och springa, gå eller bara vara med i GöteborgsVarvet med lite extra gott samvete i benen? Häng med, så gör vi det tillsammans! Så ta med dig vänner, familj och kollegor och gör skillnad tillsammans. Ingen ska behöva kämpa ensam!

Klicka här för att komma vidare till anmälningssidan

Starta en Löparinsamling

I juni 2020 samlade Sverige tillsammans ihop närmare 60.000 kr till Ung Cancer genom att springa, gå eller träna och skänka en gåva under parollen #jagspringerförungcancer. Antingen till en löparinsamlingar eller direkt via swish.

Genom att starta en löparinsamling gör du ännu mer skillnad! Du gör det möjligt för andra att ge en gåva och ge dig lite extra pepp på vägen. Ett perfekt sätt att komma igång eller kanske slå ett personligt rekord.

Klicka här för att starta en insamling till förmån för Ung Cancer inför Göteborgsvarvet


Liknande inlägg

Tack för 2020!

Att året 2020 kommer gå till historien, det är vi nog alla överens om. Att pandemins intågande satte Ung Cancers verksamhet på prov...

Läs mer
Ung Cancer

Nu söker vi dig som vill vara med i en ny frilufts- och semesterstudie

De senaste åren har det bland människor i allmänhet samt inom forskning uppmärksammats att vistelse i naturen kan bidra till...

Läs mer
Ung vuxen

Vill du bidra till forskning och utveckling för bättre stöd till unga cancerdrabbade?

Nu kan du vara med och bidra till forskning och utveckling för bättre stöd till unga cancerdrabbade, genom att vara...

Läs mer
Cancerkunskap

DITT BIDRAG GÖR SKILLNAD

Det finns många sätt att bidra och göra skillnad. Ge en gåva, starta en insamling eller bli volontär.

Jag vill veta mer