stöd oss

Skrivet: 19 augusti, 2020

Spring för Ung Cancer i Göteborgsvarvet 2021

Ung Cancer har sedan 2016 varit med som en av GöteborgsVarvets utvalda välgörenhetsorganisationer, vilket innebär att man som löpare kan välja att anmäla sig till förmån för Ung Cancer i ett av världens största halvmaraton. Det innebär att en del av din anmälningsavgift går direkt till Ung Cancers verksamhet och stöttar unga vuxna som lever med eller nära cancer.

I startavgiften ingår att man får starta i en tidigare startgrupp tillsammans med alla andra som springer för välgörenhet och alla som springer för Ung Cancer får dessutom ett löparkit som vi tagit fram tillsammans med ICANIWILL. I kitet ingår en löpartröja, en vattenflaska och en gympapåse som visar på att du gör skillnad tillsammans med oss.

Nytt för i år är att det nu är möjligt att använda sitt friskvårdsbidrag för anmälningsavgiften till motionslopp.

Vill du vara med och finnas där för oss och springa, gå eller bara vara med i GöteborgsVarvet med lite extra gott samvete i benen? Häng med, så gör vi det tillsammans! Så ta med dig vänner, familj och kollegor och gör skillnad tillsammans. Ingen ska behöva kämpa ensam!

Klicka här för att komma vidare till anmälningssidan

Starta en Löparinsamling

I juni 2020 samlade Sverige tillsammans ihop närmare 60.000 kr till Ung Cancer genom att springa, gå eller träna och skänka en gåva under parollen #jagspringerförungcancer. Antingen till en löparinsamlingar eller direkt via swish.

Genom att starta en löparinsamling gör du ännu mer skillnad! Du gör det möjligt för andra att ge en gåva och ge dig lite extra pepp på vägen. Ett perfekt sätt att komma igång eller kanske slå ett personligt rekord.

Klicka här för att starta en insamling till förmån för Ung Cancer inför Göteborgsvarvet


Liknande inlägg

Spring Fuck Cancer-loppet med oss i höst!

Efter vårens succé med Fuck Cancer-loppet kommer nu höstens uppföljare där du återigen har möjlighet att kombinera fysisk aktivitet med...

Läs mer
Jag vill bidra

Var med och skriv under på Ung Cancers namninsamling

Nu behöver vi er hjälp att visa hur viktigt det är att en förändring sker inom Försäkringskassan. Ung Cancer har...

Läs mer
Påverkansarbete

Lukas armband symboliserar sista vinterdagarna med sin pappa

Lukas Lindbergs pappa drabbades av cancer hösten 2019 och gick bort knappt ett år senare. I år har Lukas designat...

Läs mer
Jag vill bidra

Din gåva gör skillnad

Tack vare din gåva kan vi fortsätta minska ensamhet och ge personligt, ekonomiskt och rehabiliterande stöd

Ge en gåva