stöd oss

Skrivet: 28 april, 2017

Vi söker en copy/redaktör

VI SÖKER EN COPY/REDAKTÖR FÖR ETT FÖRÄLDRAVIKARIAT PÅ 9,5 MÅNADER MED PLACERING I GÖTEBORG.

Som copy/redaktör är din huvudsakliga arbetsuppgift att skapa kommunikation för att öka medvetenhet om gruppen unga vuxna cancerberörda och organisationen i stort. Dina texter ska beröra, vara informativa och paketeras utifrån Ung Cancers profil. Du kommer att ingå i vår kommunikationsavdelning tillsammans med två andra kollegor och arbeta för att på bästa möjliga sätt lyfta unga vuxna cancerberördas röster.

I TJÄNSTEN INGÅR ATT:

  • Skriva inspirerande texter i korta och långa format.
  • Arbeta med såväl löpande kommunikation som med specifika kampanjer.
  • Arbeta med långsiktigt och kortsiktigt arbete.
  • Ansvara för Ung Cancers hemsida.
  • Skriva pressmeddelanden och fungera som presskontakt.
  • Skriva debattartiklar.
  • Skapa nyhetsbrev för medlemmar, samarbetspartners, följare och webshopskunder.
  • Arbeta med planering, genomförande och uppföljning av sociala medier.

KVALIFIKATIONER OCH PERSONLIGA EGENSKAPER

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av PR- och kommunikationsarbete. Du har en examen i journalistik eller kommunikation/mediekunskap. Du har ett intresse för sociala medier, att utveckla dessa och att göra andras röster hörda. Du är van att hålla deadlines och en vilja att uppnå uppsatta mål. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i projektform.
Vi tror att du är en nyfiken och prestigelös person, som trivs med att arbeta i en platt organisation tillsammans med likasinnade kollegor som delar ditt engagemang för att förändra och förbättra. Du är en god kommunikatör och trivs i rollen som bollplank. För att lyckas med ditt uppdrag måste du vara ansvarstagande och trygg i att producera texter, men vi tror också att det är viktigt att du delar bilden av dig som en del av organisationen Ung Cancer och har förståelse för verksamhetens kärna för att nå bästa tänkbara resultat.

PLACERING

Ung Cancers kontor på Norra Allégatan 7 i Göteborg.

TILLTRÄDE

14 augusti 2017.

ARBETSTID/VARAKTIGHET

Tjänsten är ett föräldravikariat på heltid, 100 %, från 14 augusti 2017 – 31 maj 2018.

LÖN

Månadslön.

ANSÖKAN

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev till jobb@ungcancer.se. Vi behöver din ansökan senast den 12 maj, men urval görs löpande, så ansök gärna snarast.

KONTAKTPERSONER

Vid frågor om tjänsten kontakta Ingrid Lord på 031-75 77 111. Eller maila ingrid@ungcancer.se eller camilla.tuneberg@ungcancer.se.

ÖVRIGT

Ung Cancer har kollektivavtal.


Liknande inlägg

Verksamhetsberättelse 2019

Nu finns vår verksamhetsberättelse 2019 tillgänglig i digitalt format här på ungcancer.se. En lite mer läsvänlig version av åresredovisningen. På...

Läs mer
Ung Cancer

De unga bakom cancern tar plats i cancervården

Ung Cancer och Karolinska Universitetssjukhuset undersöker hur vi kan förbättra vården och livet för unga vuxna med cancer. Tillsammans med...

Läs mer
Cancerkunskap

Ung Cancer välkomnar RiotAd som ny Fuck Cancer-ambassadör

Fuck Cancer sammanfattar alla de känslor och tankar ett cancerbesked för med sig. För en del symboliserar uttrycket kämpaglöd och...

Läs mer
Jag vill bidra

DITT BIDRAG GÖR SKILLNAD

Det finns många sätt att bidra och göra skillnad. Ge en gåva, starta en insamling eller bli volontär.

Jag vill veta mer