stöd oss

Växjö

ANSVARIG
Jennie Aronsson

MEDLEMSTRÄFFAR HÖST/VINTER-20

8 oktober: Eftermiddagsfika på Askelyckan klockan 17:30. Storgatan 25, 352 30 Växjö. Sista anmälningsdag 28 september. Maila till n.vaxjo@ungcancer.se.

3 november: Badminton på Idrottshuset, 40 min. Runt klockan 18. Bollgatan 1, 352 46 Växjö. Sista anmälningsdag 27 oktober. Maila till n.vaxjo@ungcancer.se.

KONTAKT
n.vaxjo@ungcancer.se

FACEBOOKGRUPP HITTAR DU HÄR

LÄS MER OM TRÄFFANSVARIGA JENNIE

Vem är du?
Jag är en 26-årig blivande Event Manager som bor och är uppväxt i Växjö. Jag spenderar mycket tid med familj och vänner, men utöver det går den lediga tiden till träning, bakning och seriemaraton. Jag är en varm, glad och ödmjuk person som ser till andras bästa och vill att människor i min närhet ska må bra.

Hur kom du i kontakt med Ung Cancer?
Jag började följa Ung Cancers instagramkonto när pappa fick sin cancerdiagnos 2017. Sedan dess har Ung Cancer inspirerat och berikat mitt flöde och liv!

Varför engagerar du dig som träffansvarig i Ung Cancer?
Efter pappas bortgång kände jag att jag och mina syskon inte fick något/rätt stöd för att vi var vuxna. Vi skulle klara detta själva! Jag var inget ”barn” som förlorat sin pappa. Jag kände mig som en femåring som gått vilse i matbutiken men ingen i butikspersonalen ropade i högtalarna. Stödet från familjen och vännerna har betytt allt. Men det finns något i att prata med utomstående om liknande upplevelser. Jag känner att detta kan vara det viktigaste jag kommer göra och kommer ha gjort i mitt liv; för mig själv, för andra och inte minst för pappa.

Varför ska andra gå på träffarna tycker du?
Träffarna är till för att mötas och bara vara. Ett kravlöst och trevligt sätt att möta andra i liknande situationer och ett tillfälle att ha kul såklart!


Liknande inlägg

Hur har du påverkats av Covid-19? Var med i Ung Cancers undersökning

Att vara ung vuxen cancerdrabbad eller närstående under en pågående pandemi kan vara otroligt tungt. Att själv vara i riskgrupp...

Läs mer
Ung vuxen

Tack för 2020!

Att året 2020 kommer gå till historien, det är vi nog alla överens om. Att pandemins intågande satte Ung Cancers verksamhet på prov...

Läs mer
Ung Cancer

”Kära Ung Cancer, nu lämnar jag spelplanen och klättrar upp på läktaren. Det är mig ni kommer höra hurra och sjunga”

Jag blev medlem i Ung Cancer när andra beskedet kom. Först mamma, sen Sara – min kusin och bästa vän....

Läs mer
Ung vuxen

INSTAGRAM @UNGCANCER