stöd oss

Jönköping

Ansvarig: Nathalie Johansson

Träffar våren 2021

22 April kl 18.00 Zoomträff-  introduktion och avkoppling
Sista anmälningsdag 20 april, maila till n.jonkoping@ungcancer.se eller på Facebookgruppen.

11 Maj kl 18.00  Zoomträff- Fika + Quiz
Sista anmälningsdagen 9 maj, maila: n.jonkoping@ungcancer.se eller på Facebookgruppen.

Juni träff tillsammans med Jönköping drabbadgrupp mer information kommer.

Juli sommaruppehåll- Njut av sommaren 

14 Augusti kl 15.00 Plats: Vätterstranden vid volleybollplanen i Jönköping. Kubb och andra aktiviteter. Är det fint väder kan man också ta sig ett dopp. Sista anmälningsdag 10 Augusti, maila: n.jonkoping@ungcancer.se eller på Facebookgruppen.

FACEBOOKGRUPP HITTAR DU HÄR

LÄS MER OM TRÄFFANSVARIGA NATHALIE

Vem är du och vad har du för relation till cancer?
Jag heter Nathalie och är den som ska ha hand om närståendeträffar i Jönköping. Min relation till cancer började redan 2002 då min mormor gick bort i cancer. Hon hade då cancer i hela kroppen. Hon hade inte sagt till någon att hon hade cancer och ville inte bli behandlad. Sen för några år sedan fick min farmor livmodercancer och blev till slut ” friskförklarad” men någon månad efter så blev hon sjuk i cancer igen och denna gången bäckenbenscancer. Hon genomgick operation, strålning och cellgift. De trodde de hade fått bort allt men den kom tillbaka och var kraftigare. De gav henne fem år kvar att leva. De höll cancern i schack och hon levde mer än fem år men dog 2017 efter att det hade spridit sig till magen. 2016 fick min moster bröstcancer och fick operera bort ena bröstet. Hon gick också på stålning och cellgift.

Varför engagerar du dig som träffansvarig för Ung Cancer?
Jag vill vara ansvarig för att när min farmor blev sjuk var jag väldigt ledsen och nere och hade inte någon direkt att prata med. Efter ett tag fick jag reda på av min kusin att Ung Cancer fanns och det var även för närstående. Jag gick med direkt. Jag tycker det är viktigt att träffa folk som är i samma situation som en själv och veta att man inte är ensam.  Sen är det lätt att man bara sitter hemma och deppar. Men med träffarna så kommer man också ut och det är viktigt.

Jag hoppas vi kommer synas på träffarna framåt. Välkommen!


Träffar hösten 2020

30 Mars: Pärlfika ,Condecco, HOPPETS TORG 5,  Jönköping klockan 17.30 
Anmäl senast 24h innan till Nathalie på 073-8365333, till n.jonkoping@ungcancer.se eller i den lokala Facebook-gruppen.

18 April: Bowling, Bowling city,  Gjuterigatan 28 Jönköping klockan 12.00 
Anmäl senast den 4 April till Nathalie på 073-8365333, till n.jonkoping@ungcancer.se eller i den lokala Facebook-gruppen så ansvarig hinner boka bana/banor. 

9 Maj: Spaträff tillsammans med drabbadgruppen , Rosenlundsbadet, Elmiavägen 4 Jönköping klockan 09.45. Anmäl senast 24h innan till Nathalie på 073-8365333, till n.jonkoping@ungcancer.se eller i den lokala Facebook-gruppen.

24 Maj: Frukostbuffé, Elite stora hotellet, Hotellplan 3 Jönköping klockan 09.15 (med reservation för ändringar). Anmäl senast 48h innan till Nathalie på 073-8365333, till n.jonkoping@ungcancer.se eller i den lokala Facebook-gruppen.

13 Juni:  Minigolf , Liljeholmens minigolf, Hermansvägen 8 Jönköping 14.00
Anmäl senast 24h innan till Nathalie på 073-8365333, till n.jonkoping@ungcancer.se eller i den lokala Facebook-gruppen

Juli: Uppehåll

Augusti: Stor sommaraktivitet tillsammans med drabbadgruppen. Mer info kommer!

KONTAKT
n.jonkoping@ungcancer.seLiknande inlägg

Ung Cancer-milen blev succé

Under 2-11/april pågick Ung Cancer-milen runt om i Sverige. Vårt alldeles egna lopp där försäljningen av löparplatser gick till vår...

Läs mer
Jag vill bidra

Ung Cancer tar grepp om bollarna i ny kampanj på Sveriges golfbanor

När årets golfsäsong startar kommer många av landets spelare mötas av ett budskap om att hålla koll på bollarna, fast...

Läs mer
Kampanj

Kallelse till Ung Cancers årsmöte 5 maj 2021

Kallelse till Ung Cancers årsmöte 5 maj 2021Tid: Onsdagen den 5 maj kl 17:00-18:00Plats: Digitalt via Zoom Vad är ett...

Läs mer
Ung Cancer

INSTAGRAM @UNGCANCER