stöd oss

Jönköping

ANSVARIG
Nathalie Johansson


TRÄFFAR 2020

30 Mars: Pärlfika ,Condecco, HOPPETS TORG 5,  Jönköping klockan 17.30 
Anmäl senast 24h innan till Nathalie på 073-8365333, till n.jonkoping@ungcancer.se eller i den lokala Facebook-gruppen.

18 April: Bowling, Bowling city,  Gjuterigatan 28 Jönköping klockan 12.00 
Anmäl senast den 4 April till Nathalie på 073-8365333, till n.jonkoping@ungcancer.se eller i den lokala Facebook-gruppen så ansvarig hinner boka bana/banor. 

9 Maj: Spaträff tillsammans med drabbadgruppen , Rosenlundsbadet, Elmiavägen 4 Jönköping klockan 09.45. Anmäl senast 24h innan till Nathalie på 073-8365333, till n.jonkoping@ungcancer.se eller i den lokala Facebook-gruppen.

24 Maj: Frukostbuffé, Elite stora hotellet, Hotellplan 3 Jönköping klockan 09.15 (med reservation för ändringar). Anmäl senast 48h innan till Nathalie på 073-8365333, till n.jonkoping@ungcancer.se eller i den lokala Facebook-gruppen.

13 Juni:  Minigolf , Liljeholmens minigolf, Hermansvägen 8 Jönköping 14.00
Anmäl senast 24h innan till Nathalie på 073-8365333, till n.jonkoping@ungcancer.se eller i den lokala Facebook-gruppen

Juli: Uppehåll

Augusti: Stor sommaraktivitet tillsammans med drabbadgruppen. Mer info kommer!

KONTAKT
n.jonkoping@ungcancer.se

FACEBOOKGRUPP HITTAR DU HÄR

LÄS MER OM TRÄFFANSVARIGA NATHALIE

Vem är du och vad har du för relation till cancer?
Jag heter Nathalie och är den som ska ha hand om närståendeträffar i Jönköping. Min relation till cancer började redan 2002 då min mormor gick bort i cancer. Hon hade då cancer i hela kroppen. Hon hade inte sagt till någon att hon hade cancer och ville inte bli behandlad. Sen för några år sedan fick min farmor livmodercancer och blev till slut ” friskförklarad” men någon månad efter så blev hon sjuk i cancer igen och denna gången bäckenbenscancer. Hon genomgick operation, strålning och cellgift. De trodde de hade fått bort allt men den kom tillbaka och var kraftigare. De gav henne fem år kvar att leva. De höll cancern i schack och hon levde mer än fem år men dog 2017 efter att det hade spridit sig till magen. 2016 fick min moster bröstcancer och fick operera bort ena bröstet. Hon gick också på stålning och cellgift.

Varför engagerar du dig som träffansvarig för Ung Cancer?
Jag vill vara ansvarig för att när min farmor blev sjuk var jag väldigt ledsen och nere och hade inte någon direkt att prata med. Efter ett tag fick jag reda på av min kusin att Ung Cancer fanns och det var även för närstående. Jag gick med direkt. Jag tycker det är viktigt att träffa folk som är i samma situation som en själv och veta att man inte är ensam.  Sen är det lätt att man bara sitter hemma och deppar. Men med träffarna så kommer man också ut och det är viktigt.

Jag hoppas vi kommer synas på träffarna framåt. Välkommen!Liknande inlägg

Hur har du påverkats av Covid-19? Var med i Ung Cancers undersökning

Att vara ung vuxen cancerdrabbad eller närstående under en pågående pandemi kan vara otroligt tungt. Att själv vara i riskgrupp...

Läs mer
Ung vuxen

Tack för 2020!

Att året 2020 kommer gå till historien, det är vi nog alla överens om. Att pandemins intågande satte Ung Cancers verksamhet på prov...

Läs mer
Ung Cancer

”Kära Ung Cancer, nu lämnar jag spelplanen och klättrar upp på läktaren. Det är mig ni kommer höra hurra och sjunga”

Jag blev medlem i Ung Cancer när andra beskedet kom. Först mamma, sen Sara – min kusin och bästa vän....

Läs mer
Ung vuxen

INSTAGRAM @UNGCANCER