stöd oss

Södra Bohuslän

Här hittar du datum och information om våra drabbadträffar i Södra Bohuslän. Alla drabbadmedlemmar är välkomna på träffarna och Ung Cancer står för alla kostnader.

ANSVARIG
Moa Överfjord

2o September: Fika på Café Signes, Hamntorget 10 i Henån, klockan 13:30. Sista anmälningsdag är 19 september – via mejl eller i den lokala Facebookgruppen.

18 Oktober: Prova på ett körtillfälle med Joyvoice Orust. Tid och plats kommer. Sista anmälningsdag är 16 oktober – via mejl eller i den lokala Facebookgruppen.

21 November: Lunchbuffé på Hotell Solliden, Strandvägen 22-24, 444 43 Stenungsund. Klockan 12:30. Sista anmälningsdag är 19 november – via mejl eller i den lokala Facebookgruppen. 13 December: Knyt makramé med mig! Tid och plats kommer. Sista anmälningsdag är 12 december – via mejl eller i den lokala Facebookgruppen.

29 Januari: Afternoon Tea på Stenungsbaden. Kl. 16-18. Södra Stenungsön, 444 48 Stenungsund. Sista anmälningsdag är 21 januari – via mejl eller i den lokala Facebookgruppen. Ev med Trollhättans närståendegrupp.

17 Februari: Fika på Café Signes, Hamntorget 10 i Henån, klockan 15:30. Sista anmälningsdag är 16 februari – via mejl eller i den lokala Facebookgruppen.

Är det första gången du kommer på en träff och är lite osäker? Då går det bra att ta med sig en familjemedlem eller vän som inte är medlem hos oss. Är du i behov av en ledsagare så är de såklart alltid välkomna att följa med. Jag kan även möta upp dig som är ny en stund innan själva träffen om det skulle kännas bättre. Skicka mig då ett meddelande på n.orust@ungcancer.se eller skriv till mig på Facebook så löser vi det.Vid speciella behov vänligen meddela sandra@ungcancer.se

OBS! Pga osäkerheten kring corona kan vissa träffar ändras eller ställas in med kort varsel.

Varmt välkomna!

KONTAKT
n.orust@ungcancer.se

FACEBOOKGRUPP HITTAR DU HÄR

LÄS MER OM TRÄFFANSVARIGA MOA

Vem är du? 
Jag är en musikälskande och skönsjungande tjej från Orust. Mitt uppdrag som medlemsträffansvarig för södra Bohuslän (Orust, Uddevalla, Stenungsund) började i februari 2019.

Hur kom du i kontakt med Ung Cancer? 
Genom Facebook. Jag var länge ”bara” medlem innan jag valde att faktiskt engagera mig i Ung Cancer, både som träffansvarig och som volontär.

Varför engagerar du dig som medlemsträffansvarig i Ung Cancer? 
År 2013 fick min morfar hudcancer. Han överlevde men bara några månader efter fick min mormor akut leukemi. Två år senare gick hon bort. Jag upplevde att vi närstående inte fick något stöd alls i vår stora sorg och det vill jag ändra på. Speciellt ute på Orust, där jag bor, då det inte finns något liknande stöd att få.

Varför ska andra gå på träffarna tycker du? 
Av egna erfarenheter vet jag att det kan vara svårt att prata om det man gått igenom med någon som inte gått igenom liknande saker själv. En stor del av rehabiliteringen ligger i att träffa andra med liknande erfarenheter och att få dela med sig av sina egna.Liknande inlägg

Nu söker vi medlemskoordinator!

Ung Cancer letar efter dig som vill göra skillnad och finnas för unga vuxna cancerberörda tillsammans med oss. Vi söker...

Läs mer
Ung Cancer

Ung Cancer genomför en telefonkampanj!

Vi vill informera om att vi just nu genomför en telefonkampanj. En kommunikationsbyrå ringer till givare och armbandsköpare till Ung Cancer på uppdrag av oss. Har du blivit uppringd och har frågor om kampanjen? Då är du välkommen att kontakta lovisa@ungcancer.se som är insamlingsansvarig på Ung Cancer.

Läs mer
Jag vill bidra

Lina Asadi har designat 2021 års Fuck Cancer-armband

Fuck Cancer-armbandet representerar de unga vuxnas röst och alla de känslor ett cancerbesked för med sig. I år är det...

Läs mer
Jag vill bidra

INSTAGRAM @UNGCANCER