stöd oss

Södra Bohuslän

ANSVARIG
Moa Överfjord

Träffar 2020

27 mars: Fika på Café Signes, Hamntorget 10 i Henån, klockan 15:00. Sista anmälningsdag är 26 mars – via mejl eller i den lokala Facebookgruppen.

19 april: Prova på Linedance, Kulturhuset Fregatten i Stenungsund, klockan 16:00. Sista anmälningsdag är 17 april  – via mejl eller i den lokala Facebookgruppen.

3 maj: Frukost och spa tillsammans med Trollhättans närståendegrupp, Stenungsbaden i Stenungsund. Mer info kommer. Sista anmälningsdag är 29 april – via mejl eller i den lokala Facebookgruppen.

5 juni: Fika på Café Bröbacken i centrala Svanesund. Exakt adress och tid kommer senare, det är helt nyöppnat! Sista anmälningsdag är 4 juni – via mejl eller i den lokala Facebookgruppen.

10 juli: Äventyrsgolf på Hafsten Resort, Hafsten 120 i Uddevalla, klockan 14:00. Samling utanför receptionen kl. 13:45. Därefter en härlig tipspromenad längs strandpromenaden med glasspaus! Sista anmälningsdag är 8 juli – via mejl eller i den lokala Facebookgruppen.

7 augusti: Pärlträff med fika. Café Tillsammans, Slussen 400. Klockan 13. Sista anmälningsdag är 5 augusti – via mejl eller i den lokala Facebookgruppen.

Är det första gången du kommer på en träff och är lite osäker? Då går det bra att ta med sig en familjemedlem eller vän som inte är medlem hos oss. Är du i behov av en ledsagare så är de såklart alltid välkomna att följa med. Moa kan även möta upp dig som är ny en stund innan själva träffen om det skulle kännas bättre. Skicka då ett meddelande till n.orust@ungcancer.se eller skriv i den lokala Facebookgruppen.

Vid speciella behov vänligen meddela sandra@ungcancer.se

KONTAKT
n.orust@ungcancer.se

FACEBOOKGRUPP HITTAR DU HÄR

LÄS MER OM TRÄFFANSVARIGA MOA

Vem är du? 
Jag är en musikälskande och skönsjungande tjej från Orust. Mitt uppdrag som medlemsträffansvarig för södra Bohuslän (Orust, Uddevalla, Stenungsund) började i februari 2019.

Hur kom du i kontakt med Ung Cancer? 
Genom Facebook. Jag var länge ”bara” medlem innan jag valde att faktiskt engagera mig i Ung Cancer, både som träffansvarig och som volontär.

Varför engagerar du dig som medlemsträffansvarig i Ung Cancer? 
År 2013 fick min morfar hudcancer. Han överlevde men bara några månader efter fick min mormor akut leukemi. Två år senare gick hon bort. Jag upplevde att vi närstående inte fick något stöd alls i vår stora sorg och det vill jag ändra på. Speciellt ute på Orust, där jag bor, då det inte finns något liknande stöd att få.

Varför ska andra gå på träffarna tycker du? 
Av egna erfarenheter vet jag att det kan vara svårt att prata om det man gått igenom med någon som inte gått igenom liknande saker själv. En stor del av rehabiliteringen ligger i att träffa andra med liknande erfarenheter och att få dela med sig av sina egna.Liknande inlägg

Månadens givare i maj – Wig Organics

“Min kära svägerska Ann gick bort alldeles för tidigt i hjärntumör för 19 år sedan. När hon fick diagnosen var...

Läs mer
Jag vill bidra

minKod och Ung Cancer startar samtalsgrupper med fokus på emotionellt stöd

Vill du bidra till forskning och utveckling för bättre stöd till unga cancerdrabbade? Delta i Göteborgs Universitets samtalsgrupper med fokus...

Läs mer
Cancerkunskap

Uppgradera din e-handel till ge-handel – Ung Cancers samarbete med Team Together

Allt fler personer väljer produkter och företag för att det rimmar med ens personliga värderingar, inte bara för hur det...

Läs mer
Jag vill bidra

INSTAGRAM @UNGCANCER