stöd oss

Träffar i Stockholm

Här hittar du datum och information om våra träffar för cancerdrabbade i Stockholm med omnejd. Alla drabbadmedlemmar är välkomna på träffarna och Ung Cancer står då för alla kostnader. Anmäl dig till träffarna på stockholm@ungcancer.se eller genom den lokala facebookgruppen.

Träffar i Stockholm hösten 2021

Vecka 38, Tisdag 21/9.  Fika tillsammans. Återkommer om plats – förmodligen runt T-centralen eller Hornstull. Anmälan senast den 20/9 till stockholm@ungcancer.se eller via den lokala Facebook-gruppen.

Vecka 41, datum kommer inom kort. Middagsbuffé på restaurang Ri Cora, Götgatan 93 i Stockholm. Ta Sknstull T-bana (exit Ringer, längst fram från T-centralen). Anmälan senast två dagar innan till stockholm@ungcancer.se eller via den lokala Facebook-gruppen.

Vecka 45, datum kommer inom kort. Fika tillsammans. Återkommer om plats. Anmälan senast två dagar innan till stockholm@ungcancer.se eller via den lokala Facebook-gruppen.

Vecka 49 eller 50, söndag 5/12 eller 12/12. RAW julbord samt show. Eller Viking Line Julbord & show. Görs tillsammans med anhöriggrupp. Betalning i förväg. Anmälan senast två dagar innan till stockholm@ungcancer.se eller via den lokala Facebook-gruppen.

Vecka 2, lördag 8/1. Fika tillsammans. Återkommer om plats. Anmälan senast två dagar innan till stockholm@ungcancer.se eller via den lokala Facebook-gruppen.

Vecka 5, säsongsavslutning. O’learys aktivitet – Bowling, biljard eller board. Anmälan senast två dagar innan till stockholm@ungcancer.se eller via den lokala Facebook-gruppen.

Träffansvariga Trang-Anh och Cathrin Eriksson i Stockholm

Kontakt: stockholm@ungcancer.se
Facebookgruppen hittar du här.

Trang-Anh

Trang-Anh berättar om sitt engagemang i Ung Cancer
En 33-årig stylist boende i Stockholm. Jag har haft bröstcancer på grund av ett genetiskt fel. Har 3 syskon och är omgiven av fantastiska människor. Jag reser gärna många gånger varje år och älskar att baka, odla och hålla i middagar. Supersocial och gillar att stå i centrum och bjuda på mig själv. Jag är känd som en pedagogisk problem- och relationslösare. Är dock lite otålig och vill att allt ska gå snabbt. 

Jag känner att jag vill ge tillbaka för det jag har fått i Ung Cancer. Genom Ung Cancer har jag faktiskt träffat flera människor som jag ser som mina allra närmaste vänner och jag vill gärna träffa ännu mer nya människor! Jag har bra organisationsskills och vill gärna ge upplevelser till drabbade som känner att de inte har möjlighet att unna sig annars.Liknande inlägg

Ung Cancer tar plats i regeringens patientråd

Ett bevis på att Ung Cancers påverkansarbete ger effekt är att Ung Cancer nu blivit inbjuden att ta en plats...

Läs mer
Cancerkunskap

Tidig och korrekt cancerdiagnos korrelerar med bättre upplevelse av vårdförloppet

Det visar en ny undersökning från All.Can Sverige. Träffsäkerheten i första kontakten med sjukvården har stor påverkan på hur resten...

Läs mer
Cancerkunskap

Spring Fuck Cancer-loppet i höst!

Efter vårens succé Ung Cancer-milen kommer nu Fuck Cancer-loppet. Denna gång i tre olika distanser 5, 10 eller 21 kilometer....

Läs mer
Jag vill bidra

INSTAGRAM @UNGCANCER