stöd oss

Träffar i Östersund

Här hittar du datum och information om våra träffar för cancerdrabbade i Östersund. Alla drabbadmedlemmar är välkomna på träffarna och Ung Cancer står för alla kostnader. Anmäl dig till träffarna på ostersund@ungcancer.se eller genom den lokala facebookgruppen som du hittar här.

Träffar för hösten 2021

6 september: Fikaträff på Edenbos konditori, 16.00.
Vi ses på Edenbos mysiga café och fikar tillsammans som en uppstart av höstterminen. Anmälan senast 5/9 i facebookgruppen eller via mail. 

7 oktober: Bowling på bowlinghallen i östersund, 17.00.
Adress: Bangårdsgatan 2. Anmälan senast 6/10 till facebookgruppen eller mail. Vi bokar banor enligt hur många som kan komma, där det spelar 3 st/bana.

12 november: Biokväll på biostaden, Östersund.
Förhoppningsvis går det bra filmer den dagen. Mer information kommer om tid när vi bestämt film tillsammans. Snacks ingår. Via facebookgruppen kommer mer information. Anmälan senast 11/11, via den lokala facebookgruppen eller mail. 

11 december: Jul-inspirerad träff där vi siktar på att gå på julfrukost om detta är möjligt.
Mer information kommer om detta. Om inget ställe har öppet pga pandemi har vi en mysig fikaträff på Waynes Coffee istället. Anmälan senast 10/12 i facebookgruppen eller mail.

15 januari: Prova på långfärdsskriskor i Vinterparken!
Vi möts i badhusparken i Östersund för att tillsammans prova på långfärdsskridskor på Medvinden. Med förutsättning att isen är lagd så gör vi detta tillsammans, och har med fika för att värma oss efter. Tid: 13.00. Anmälan senast 13/1 till den lokala facebookgruppen eller mail. 

16 februari: Finmiddag på Pinchos som avslutning av terminen.
Vi möts utanför Pinchos 18.00 för att förbereda oss med appen, och sen har vi en härlig kväll! Anmälan senast 15/2 till den lokala facebookgruppen eller mail.

Kontakt: ostersund@ungcancer.se
Facebookgruppen hittar du här.Liknande inlägg

Ung Cancer tar plats i regeringens patientråd

Ett bevis på att Ung Cancers påverkansarbete ger effekt är att Ung Cancer nu blivit inbjuden att ta en plats...

Läs mer
Cancerkunskap

Tidig och korrekt cancerdiagnos korrelerar med bättre upplevelse av vårdförloppet

Det visar en ny undersökning från All.Can Sverige. Träffsäkerheten i första kontakten med sjukvården har stor påverkan på hur resten...

Läs mer
Cancerkunskap

Spring Fuck Cancer-loppet i höst!

Efter vårens succé Ung Cancer-milen kommer nu Fuck Cancer-loppet. Denna gång i tre olika distanser 5, 10 eller 21 kilometer....

Läs mer
Jag vill bidra

INSTAGRAM @UNGCANCER