stöd oss

Luleå

ANSVARIG
Eleonore Karlsson

DATUM
18 mars: Bio, Timmermansgatan 19 Luleå kl. 17.30. Anmälan till den lokala facebookgruppen eller till lulea@ungcancer.se senast två dagar innan träffen.

22 mars:
 Grilla och ut på isen! Vi möts upp utanför Norrbottensteatern, Norra strandgatan 3, kl 12.00. Anmälan till den lokala facebookgruppen eller till lulea@ungcancer.se senast två dagar innan träffen.

5 april:
 Prison island + middag på Alcatraz, Spantgatan 12, kl. 16.00. Anmälan till den lokala facebookgruppen eller till lulea@ungcancer.se senast två dagar innan träffen.

14 april:
Fikaträff på Friends café, Storgatan 47A, kl 18.30. Anmälan till den lokala facebookgruppen eller till lulea@ungcancer.se senast två dagar innan träffen.

26 april:
Pärlträff på Clarion sense, Skeppsbrogatan 34, kl. 14.00. Anmälan till den lokala facebookgruppen eller till lulea@ungcancer.se senast två dagar innan träffen.

10 maj:
Fikaträff på Condis café, Skeppsbrogatan 25, kl 15.00. Anmälan till den lokala facebookgruppen eller till lulea@ungcancer.se senast två dagar innan träffen.

23 maj:
 Luleå Stadsmara. Mer information kommer!

12 juni:
Vi äter en glass på stan och kikar på studenterna! Vi träffas utanför Smedjan, Storgatan 36, kl 11.00. Anmälan till den lokala facebookgruppen eller till lulea@ungcancer.se senast två dagar innan träffen.

27 juni:
Vi grillar tillsammans på Udden, Repslagargatan. Vi träffas vid den röda byggnaden. Anmälan till den lokala facebookgruppen eller till lulea@ungcancer.se senast två dagar innan träffen.

6 augusti:
 Bio, Timmermansgatan 19, kl. 17.30. Anmälan till den lokala facebookgruppen eller till lulea@ungcancer.se senast två dagar innan träffen.

KONTAKT
lulea@ungcancer.se

FACEBOOKGRUPP HITTAR DU HÄRLiknande inlägg

Nu söker vi medlemskoordinator!

Ung Cancer letar efter dig som vill göra skillnad och finnas för unga vuxna cancerberörda tillsammans med oss. Vi söker...

Läs mer
Ung Cancer

Ung Cancer genomför en telefonkampanj!

Vi vill informera om att vi just nu genomför en telefonkampanj. En kommunikationsbyrå ringer till givare och armbandsköpare till Ung Cancer på uppdrag av oss. Har du blivit uppringd och har frågor om kampanjen? Då är du välkommen att kontakta lovisa@ungcancer.se som är insamlingsansvarig på Ung Cancer.

Läs mer
Jag vill bidra

Lina Asadi har designat 2021 års Fuck Cancer-armband

Fuck Cancer-armbandet representerar de unga vuxnas röst och alla de känslor ett cancerbesked för med sig. I år är det...

Läs mer
Jag vill bidra

INSTAGRAM @UNGCANCER