stöd oss

Karlstad

ANSVARIG
Fanny Vålemar

TRÄFFAR 2020
18 mars: Fikaträff, Sandys Café, Tingvallagatan 7. Tid: 17:00
Jag har reserverat den lilla delen längst in. Ingen anmälan behövs. 

3 april: Pizzakväll. Vi möts upp på Stora torget och går därefter till en restaurang vi kommer överens om. Tid: 18:00. Anmälan: Senast kl. 16:00 samma dag.

25 april: Träning, vi testar utomhusgymmet och/eller går en promenad. Plats Gubbholmens utegym, Hantverkaregatan 17. Tid: 10:00. Anmälan: Senast kl. 21:00 kvällen innan.

12 maj: Fikaträff, Artisan Bread, Kasernhöjden 4. Tid: 16:00. Anmälan: Senast kl. 14:00 samma dag.

31 maj: Minigolf och glass, Mariebergsskogen, Treffenbergsvägen. Tid: 15:00. Anmälan: Senast kl. 11:00 samma dag.

17 juni:
Fikaträff, Carli, Järnvägsgatan 3. Tid: 17:00. Anmälan: Ingen anmälan behövs.

18 juli: AKTIVITET – mer info kommer!

6 augusti: FIKATRÄFF – mer info kommer!

______________________________________________________________________________

Alla träffar sker i Karlstad tätort om inget annat anges i planeringen ovan. Vissa av träffarna behöver man anmäla sig till ett par timmar innan och då vill jag gärna att man gör det antingen i Facebookgruppen eller via mail.

Är det första gången du ska gå på en träff? Det är helt okej att ta med sig en vän, partner, syskon eller annan trygg person första gången och om du vill mötas upp en stund innan träffen så skicka gärna ett mail så försöker jag ordna det.

KONTAKT
karlstad@ungcancer.se

FACEBOOKGRUPP HITTAR DU HÄR

______________________________________________________________________________

Personer spelar shuffleboard.
En träff där medlemmarna fick möjlighet att spela shuffleboard

LÄS MER OM TRÄFFANSVARIGA FANNY

Vem är jag?
Jag är 29 år och bor i min lägenhet här i Karlstad. Under hösten 2018 fick jag diagnosen bröstcancer och har sedan dess genomgått flera olika behandlingar. Idag är jag cancerfri men påverkas fortfarande av hjärntrötthet och en del andra biverkningar vilket gör att jag fortfarande är sjukskriven på deltid.

Hur kom jag i kontakt med Ung Cancer?
Det var min syster som letade runt på nätet då jag uttryckt att jag kände mig så ensam i min situation. Hon tipsade mig om att Ung Cancer anordnade medlemsträffar i olika städer men dessvärre hade träffarna i Värmland lagts ner ett par månader innan jag blev sjuk. Däremot fick jag stöd på annat sätt genom att kopplas ihop med en samtalsvän samt att jag fick delta på rehabiliteringslägret som Ung Cancer anordnade under hösten 2019.

Varför engagerar jag mig som träffansvarig för Ung Cancer?
När jag drabbades av cancer rasade hela min värld och jag kände mig så oerhört ensam, trots det enorma stöd jag fick från familj och vänner. Jag saknade någon att dela mina tankar med och som förstod hur det är att som ung vuxen drabbas av en allvarlig sjukdom. Att alltid vara yngst i väntrummen och att broschyrerna man får från sjukvården är riktade till äldre personer gör inte situationen lättare. Därför vill jag skapa en mötesplats där man kan känna tillhörighet och får möjlighet att bolla de där tankarna som man har när man är ung vuxen och på väg ut i livet.

Jag hoppas att vi ses!
// FannyLiknande inlägg

Nu söker vi medlemskoordinator!

Ung Cancer letar efter dig som vill göra skillnad och finnas för unga vuxna cancerberörda tillsammans med oss. Vi söker...

Läs mer
Ung Cancer

Ung Cancer genomför en telefonkampanj!

Vi vill informera om att vi just nu genomför en telefonkampanj. En kommunikationsbyrå ringer till givare och armbandsköpare till Ung Cancer på uppdrag av oss. Har du blivit uppringd och har frågor om kampanjen? Då är du välkommen att kontakta lovisa@ungcancer.se som är insamlingsansvarig på Ung Cancer.

Läs mer
Jag vill bidra

Lina Asadi har designat 2021 års Fuck Cancer-armband

Fuck Cancer-armbandet representerar de unga vuxnas röst och alla de känslor ett cancerbesked för med sig. I år är det...

Läs mer
Jag vill bidra

INSTAGRAM @UNGCANCER