stöd oss

Karlstad

ANSVARIG
Fanny Vålemar

TRÄFFAR 2020
18 mars: Fikaträff, Sandys Café, Tingvallagatan 7. Tid: 17:00
Jag har reserverat den lilla delen längst in. Ingen anmälan behövs. 

3 april: Pizzakväll. Vi möts upp på Stora torget och går därefter till en restaurang vi kommer överens om. Tid: 18:00. Anmälan: Senast kl. 16:00 samma dag.

25 april: Träning, vi testar utomhusgymmet och/eller går en promenad. Plats Gubbholmens utegym, Hantverkaregatan 17. Tid: 10:00. Anmälan: Senast kl. 21:00 kvällen innan.

12 maj: Fikaträff, Artisan Bread, Kasernhöjden 4. Tid: 16:00. Anmälan: Senast kl. 14:00 samma dag.

31 maj: Minigolf och glass, Mariebergsskogen, Treffenbergsvägen. Tid: 14:00. Anmälan: Senast kl. 11:00 samma dag.

17 juni:
Fikaträff, Carli, Järnvägsgatan 3. Tid: 17:00. Anmälan: Ingen anmälan behövs.

18 juli: AKTIVITET – mer info kommer!

6 augusti: FIKATRÄFF – mer info kommer!

______________________________________________________________________________

Alla träffar sker i Karlstad tätort om inget annat anges i planeringen ovan. Vissa av träffarna behöver man anmäla sig till ett par timmar innan och då vill jag gärna att man gör det antingen i Facebookgruppen eller via mail.

Är det första gången du ska gå på en träff? Det är helt okej att ta med sig en vän, partner, syskon eller annan trygg person första gången och om du vill mötas upp en stund innan träffen så skicka gärna ett mail så försöker jag ordna det.

KONTAKT
karlstad@ungcancer.se

FACEBOOKGRUPP HITTAR DU HÄR

______________________________________________________________________________

Personer spelar shuffleboard.
En träff där medlemmarna fick möjlighet att spela shuffleboard

LÄS MER OM TRÄFFANSVARIGA FANNY

Vem är jag?
Jag är 29 år och bor med mina två katter i en lägenhet här i Karlstad. Under hösten 2018 fick jag diagnosen bröstcancer och har sedan dess genomgått flera olika behandlingar. Idag är jag cancerfri men påverkas fortfarande av hjärntrötthet och en del andra biverkningar vilket gör att jag fortfarande är sjukskriven på deltid.

Hur kom jag i kontakt med Ung Cancer?
Det var min syster som letade runt på nätet då jag uttryckt att jag kände mig så ensam i min situation. Hon tipsade mig om att Ung Cancer anordnade medlemsträffar i olika städer men dessvärre hade träffarna i Värmland lagts ner ett par månader innan jag blev sjuk. Däremot fick jag stöd på annat sätt genom att kopplas ihop med en samtalsvän samt att jag fick delta på rehabiliteringslägret som Ung Cancer anordnade under hösten 2019.

Varför engagerar jag mig som träffansvarig för Ung Cancer?
När jag drabbades av cancer rasade hela min värld och jag kände mig så oerhört ensam, trots det enorma stöd jag fick från familj och vänner. Jag saknade någon att dela mina tankar med och som förstod hur det är att som ung vuxen drabbas av en allvarlig sjukdom. Att alltid vara yngst i väntrummen och att broschyrerna man får från sjukvården är riktade till äldre personer gör inte situationen lättare. Därför vill jag skapa en mötesplats där man kan känna tillhörighet och får möjlighet att bolla de där tankarna som man har när man är ung vuxen och på väg ut i livet.

Jag hoppas att vi ses!
// FannyLiknande inlägg

minKod och Ung Cancer startar samtalsgrupper med fokus på emotionellt stöd

Vill du bidra till forskning och utveckling för bättre stöd till unga cancerdrabbade? Delta i Göteborgs Universitets samtalsgrupper med fokus...

Läs mer
Cancerkunskap

Uppgradera din e-handel till ge-handel – Ung Cancers samarbete med Team Together

Allt fler personer väljer produkter och företag för att det rimmar med ens personliga värderingar, inte bara för hur det...

Läs mer
Jag vill bidra

Månadens givare i april – Elsa Paulson

“Att se någon jag älskar så högt tyna bort framför mina ögon gav mig en förlamande känsla av maktlöshet. Jag...

Läs mer
Jag vill bidra

INSTAGRAM @UNGCANCER