stöd oss

Träffar i Jönköping

Ansvarig: Jennifer Lundkvist

Här hittar du datum och information om våra träffar för drabbade i Jönköping. Alla drabbadmedlemmar är välkomna på träffarna och Ung Cancer står för alla kostnader. Anmäl dig till träffarna på jonkoping@ungcancer.se eller till facebookgruppen här.

Jönköping träffar hösten/vintern 2021

Augusti
Söndag den 22/8, kl. 10:00-11:00 Hundpromenad i Knektaparken med picknick. Anmälan senast 3 dagar innan. Meddela gärna allergier.

September
Lördag den 18/9, kl. 10:00-11:00 Onlinefika. Ersättning kan fås för upp till 80 kr för fika mot inskickande av kvitto. Anmälan senast 24h innan till jonkoping@ungcancer.se eller i den lokala facebookgruppen.

Oktober
Lördag den 16/10, kl. 10:00-11:00. Promenad med utomhusfika i Knektaparken, Jönköping. Anmälan senast 24h innan.

November
Onsdag den 10/11, kl. 19:00-20:00 Onlinefika. Ersättning kan fås för upp till 80 kr för fika mot inskickande av kvitto. Anmälan senast 24h innan.

December
Lördag den 11/12, kl. 10:00-11:00 Onlinefika. Ersättning kan fås för upp till 80 kr för fika mot inskickande av kvitto. Anmälan senast 24h innan.

Januari
Onsdag den 19/1, kl. 17:00-18:00. Promenad med utomhusfika i Mjölkafållan, Huskvarna. Anmälan senast 24h innan.

Februari
Söndag den 13/2 kl. 10:00-11:00 Onlinefika. Ersättning kan fås för upp till 80 kr för fika mot inskickande av kvitto. Anmälan senast 24h innan.

Bra att veta
Ung Cancer står för kostnader vid träffarna. Vid digitala träffar kan egna utlägg fås tillbaka i efterhand. På första träffen kan man få ha med sig en närstående om så önskas och då står Ung Cancer även för deras kostnader.Eventuell reseersättning kan fås upp till en viss summa. Föranmälan görs till jonkoping@ungcancer.se eller i den lokala facebookgruppen.Vid speciella fysiska behov maila andreas.backsund@ungcancer.se senast 5 dagar innan medlemsträffen.

Kontakt: jonkoping@ungcancer.se
Lokala facebookgruppen hittar du här.

Om träffansvariga Jennifer

Jönköping

Vem är du?
Jag är 33 år gammal, har rötterna i utlandet och har under mina år i Sverige provat på att bo på lite olika orter, från Sthlm, till Luleå och nu ner till Jönköping för en nystart. Mina intressen är sport, matlagning, teknik och att umgås med vänner och familj. Jag har haft malignt melanom, det är hudcancer. Jag fick information om organisationen när jag behandlades på sjukhuset i Umeå.

Det är viktigt att unga vuxna med cancer får utrymme som grupp och att fler mötesplatser finns runtom i landet då ingen ska behöva känna sig ensam med sin sjukdom. Jag tycker är viktigt med gemenskap och att kunna umgås med varandra på ett kravlöst sätt och att bara få vara den personen som man är. Att få chansen att öppet kunna prata under och efter sin sjukdomstid. Vi har alla olika behov och då ska allt vara accepterat.Liknande inlägg

Ung Cancer tar plats i regeringens patientråd

Ett bevis på att Ung Cancers påverkansarbete ger effekt är att Ung Cancer nu blivit inbjuden att ta en plats...

Läs mer
Cancerkunskap

Tidig och korrekt cancerdiagnos korrelerar med bättre upplevelse av vårdförloppet

Det visar en ny undersökning från All.Can Sverige. Träffsäkerheten i första kontakten med sjukvården har stor påverkan på hur resten...

Läs mer
Cancerkunskap

Spring Fuck Cancer-loppet i höst!

Efter vårens succé Ung Cancer-milen kommer nu Fuck Cancer-loppet. Denna gång i tre olika distanser 5, 10 eller 21 kilometer....

Läs mer
Jag vill bidra

INSTAGRAM @UNGCANCER