stöd oss

Jönköping

Här hittar du datum och information om våra drabbadträffar i Umeå. Alla drabbadmedlemmar är välkomna på träffarna och Ung Cancer står för alla kostnader.

Ansvarig: Jennifer Lundkvist


TRÄFFAR HÖSTEN 2020 – MARS 202

6 september, söndag, kl. 10:00-12:00: Fika och pärlträff på Condeco Jönköping. Adress: Hoppets Torg 5, 553 21 Jönköping. Anmälan sker senast 24h innan till jonkoping@ungcancer.se eller i den lokala Facebookgruppen.

1 oktober, torsdag, kl. 18:15-19:10: Preliminärt Yoga på Friskis och Svettis i Huskvarna. Adress: Viktoriagatan 1, 561 31 Huskvarna. Anmälan sker senast den 24 september till jonkoping@ungcancer.se eller i den lokala Facebookgruppen.

27 november, fredag, kl. 18:00-20:00: Fika och pärlträff på på Condeco Jönköping. Adress: Hoppets Torg 5, 553 21 Jönköping. Anmälan sker senast 24h innan till jonkoping@ungcancer.se eller i den lokala Facebookgruppen.

6 december, söndag 10:00-11:30. Brunch på Spira. Adress: Restaurang Spira, Kulturgatan 3, 553 24 Jönköping. Anmälan sker senast den 25 november till jonkoping@ungcancer.se eller i den lokala Facebookgruppen.

17 januari, söndag, kl. 10:00-12:00: Fika och pärlträff på på Condeco Jönköping. Adress: Hoppets Torg 5, 553 21 Jönköping. Anmälan sker senast 24h innan till jonkoping@ungcancer.se eller i den lokala Facebookgruppen.

7 februari, söndag, kl. 10:00-11:00: Bowling. Adress: Gjuterigatan 28, 553 18 Jönköping. Anmälan sker senast 31 januari till jonkoping@ungcancer.se eller i den lokala Facebookgruppen.

12 mars, fredag, kl. 18:00-20:00: Fika och pärlträff på på Condeco Jönköping. Adress: Hoppets Torg 5, 553 21 Jönköping. Anmälan sker senast 24h innan till jonkoping@ungcancer.se eller i den lokala Facebookgruppen.

Bra att veta
Om man önskar så får man gärna ha med sig en stödperson under sin första träff. Det kan vara en familjemedlem eller nära vän t.ex och då står ung cancer även för deras kostnad under aktiviteten eller fikat. Vid speciella fysiska behov maila sandra@ungcancer.se senast 5 dagar innan medlemsträffen. 

Ung Cancer står alltid för reseersättning upp till 200kr. All anmälan sker till jonkoping@ungcancer.se eller i den lokala Facebookgruppen.

KONTAKT
jonkoping@ungcancer.se

FACEBOOKGRUPP HITTAR DU HÄR

LÄS MER OM TRÄFFANSVARIGA JENNIFER

Vem är du?
Jag är 31 år gammal, har rötterna i utlandet och har under mina år i Sverige provat på att bo på lite olika orter – från Stockholm till Luleå, och nu ner till Jönköping för en nystart. Mina intressen är sport, matlagning, teknik och att umgås med vänner och familj. Jag har haft malingt melanom, det är hudcancer.

Hur kom du i kontakt med Ung Cancer?
Jag fick information om organisationen när jag behandlades på sjukhuset i Umeå.

Varför engagerar du dig som träffansvarig i Ung Cancer?
Jag känner att det är viktigt att unga vuxna med cancer belyses som grupp och att det skapas fler mötesplatser runtom i landet så att ingen behöver känna sig ensam med sin sjukdom.

Varför ska andra gå på träffarna tycker du?
Jag tycker att det är viktigt med gemenskap och att kunna umgås med varandra på ett kravlöst sätt och att bara få vara den personen som man är. Att få chansen att öppet kunna prata under och efter sin sjukdomstid. Vi har alla olika behov och allt ska vara accepterat.Liknande inlägg

Nu söker vi medlemskoordinator!

Ung Cancer letar efter dig som vill göra skillnad och finnas för unga vuxna cancerberörda tillsammans med oss. Vi söker...

Läs mer
Ung Cancer

Ung Cancer genomför en telefonkampanj!

Vi vill informera om att vi just nu genomför en telefonkampanj. En kommunikationsbyrå ringer till givare och armbandsköpare till Ung Cancer på uppdrag av oss. Har du blivit uppringd och har frågor om kampanjen? Då är du välkommen att kontakta lovisa@ungcancer.se som är insamlingsansvarig på Ung Cancer.

Läs mer
Jag vill bidra

Lina Asadi har designat 2021 års Fuck Cancer-armband

Fuck Cancer-armbandet representerar de unga vuxnas röst och alla de känslor ett cancerbesked för med sig. I år är det...

Läs mer
Jag vill bidra

INSTAGRAM @UNGCANCER