stöd oss

Jönköping

Här hittar du datum och information om våra drabbadträffar i Umeå. Alla drabbadmedlemmar är välkomna på träffarna och Ung Cancer står för alla kostnader.

Ansvarig: Jennifer Lundkvist


TRÄFFAR HÖSTEN 2020 – MARS 202

6 september, söndag, kl. 10:00-12:00: Fika och pärlträff på Condeco Jönköping. Adress: Hoppets Torg 5, 553 21 Jönköping. Anmälan sker senast 24h innan till jonkoping@ungcancer.se eller i den lokala Facebookgruppen.

1 oktober, torsdag, kl. 18:15-19:10: Preliminärt Yoga på Friskis och Svettis i Huskvarna. Adress: Viktoriagatan 1, 561 31 Huskvarna. Anmälan sker senast den 24 september till jonkoping@ungcancer.se eller i den lokala Facebookgruppen.

27 november, fredag, kl. 18:00-20:00: Fika och pärlträff på på Condeco Jönköping. Adress: Hoppets Torg 5, 553 21 Jönköping. Anmälan sker senast 24h innan till jonkoping@ungcancer.se eller i den lokala Facebookgruppen.

6 december, söndag 10:00-11:30. Brunch på Spira. Adress: Restaurang Spira, Kulturgatan 3, 553 24 Jönköping. Anmälan sker senast den 25 november till jonkoping@ungcancer.se eller i den lokala Facebookgruppen.

17 januari, söndag, kl. 10:00-12:00: Fika och pärlträff på på Condeco Jönköping. Adress: Hoppets Torg 5, 553 21 Jönköping. Anmälan sker senast 24h innan till jonkoping@ungcancer.se eller i den lokala Facebookgruppen.

7 februari, söndag, kl. 10:00-11:00: Bowling. Adress: Gjuterigatan 28, 553 18 Jönköping. Anmälan sker senast 31 januari till jonkoping@ungcancer.se eller i den lokala Facebookgruppen.

12 mars, fredag, kl. 18:00-20:00: Fika och pärlträff på på Condeco Jönköping. Adress: Hoppets Torg 5, 553 21 Jönköping. Anmälan sker senast 24h innan till jonkoping@ungcancer.se eller i den lokala Facebookgruppen.

Bra att veta
Om man önskar så får man gärna ha med sig en stödperson under sin första träff. Det kan vara en familjemedlem eller nära vän t.ex och då står ung cancer även för deras kostnad under aktiviteten eller fikat. Vid speciella fysiska behov maila sandra@ungcancer.se senast 5 dagar innan medlemsträffen. 

Ung Cancer står alltid för reseersättning upp till 200kr. All anmälan sker till jonkoping@ungcancer.se eller i den lokala Facebookgruppen.

KONTAKT
jonkoping@ungcancer.se

FACEBOOKGRUPP HITTAR DU HÄR

LÄS MER OM TRÄFFANSVARIGA JENNIFER

Vem är du?
Jag är 31 år gammal, har rötterna i utlandet och har under mina år i Sverige provat på att bo på lite olika orter – från Stockholm till Luleå, och nu ner till Jönköping för en nystart. Mina intressen är sport, matlagning, teknik och att umgås med vänner och familj. Jag har haft malingt melanom, det är hudcancer.

Hur kom du i kontakt med Ung Cancer?
Jag fick information om organisationen när jag behandlades på sjukhuset i Umeå.

Varför engagerar du dig som träffansvarig i Ung Cancer?
Jag känner att det är viktigt att unga vuxna med cancer belyses som grupp och att det skapas fler mötesplatser runtom i landet så att ingen behöver känna sig ensam med sin sjukdom.

Varför ska andra gå på träffarna tycker du?
Jag tycker att det är viktigt med gemenskap och att kunna umgås med varandra på ett kravlöst sätt och att bara få vara den personen som man är. Att få chansen att öppet kunna prata under och efter sin sjukdomstid. Vi har alla olika behov och allt ska vara accepterat.Liknande inlägg

Vill du bidra till forskning och utveckling för bättre stöd till unga cancerdrabbade?

Nu kan du vara med och bidra till forskning och utveckling för bättre stöd till unga cancerdrabbade, genom att vara...

Läs mer
Cancerkunskap

Ung Cancers julkalender sprider gemenskap och kärlek

Den här julen blir inte som vanligt för många av oss, med en pandemi som gör att vi inte kommer...

Läs mer
Jag vill bidra

Caroline var en av deltagarna i Träning på dina villkor

“Sök, sök, sök! Du kommer inte ångra dig. Man måste inte klara allt själv och du är inte ensam.” Hösten...

Läs mer
Ung vuxen

INSTAGRAM @UNGCANCER