stöd oss

Halmstad

ANSVARIG

Pernilla Silverfrid

DATUM

29/3 kl 13.00 – Årets inledande medlemsträff kommer att gå av stapeln på Wapnö Slott. Där kommer vi att gå på Afternoon tea-party, den ska vara kanon! Adressen är Wapnö gård 215, 30590 Halmstad. Anmälan sker senast den 27/3 per mail: Halmstad@ungcancer.seeller per telefon 0767155083.

22/4  kl 18.00 – Fika på Café Nosh. Adress: Hamngatan 27, 30243 Halmstad. Ingen anmälan krävs!

26/5 kl 17.30 – Här blir det grejer! Vi kommer att ses på O ‘Learys i Halmstad där de denna kvällen har musikvideoquiz samt en buffé med käk. Lär kunna bli en toppenkväll! Adressen är: Storgatan 28-30, 30243 Halmstad. Anmälan sker senast 24/5 per mail: Halmstad@ungcancer.se eller per telefon 0767155083.

22/6 kl 17.00 – Minigolf på Japans minigolf. Blir det en våffla eller pizza efteråt? Adress: Södra Badvägen 53, 30260 Halmstad. Anmälan sker senast 22/6 kl 12 per mail Halmstad@ungcancer.se eller per telefon 0767155083.

22/7 – Grand finale! Här behöver jag hjälp från er deltagare med önskemål. Vad ska vi göra på vår ”sista” träff för sommaren? Ska vi gå på spa? Ska vi gå ut och käka en finfin middag? Ska göra någon häftig aktivitet? Kom med förslag så spikar vi aktiviteten längre fram! 😊

I augusti tar vi lite semester och återkommer med nya träffar igen i september!


Bra att veta

ALLA unga cancerdrabbade skall kunna komma på våra medlemsträffar.
Därför kan man i samband med en träff få ekonomisk hjälp för resan till och från träffen (Max 200kr). Träffarna i sig är för dig som är medlem i Ung Cancer helt gratis. Är man osäker första gången man vill följa med på en träff så ta med dig någon du känner dig trygg med. Nästa gång lovar jag att vi kommer ta väl hand om dig.

OBS! Vid speciella fysiska behov. Maila sandra@ungcancer.se senast 5 dagar innan varje aktuell träff.

KONTAKT
halmstad@ungcancer.se

FACEBOOKGRUPP HITTAR DU HÄR


LÄS MER OM TRÄFFANSVARIGA PERNILLA

Vem är du? 
Jag är en 30-årig cancerdrabbad och gift trebarnsmamma. Jag har även en hund och en katt. Men låt er inte skrämmas av mina ”vuxenpoäng”, jag är fortfarande som vilken ungdom som helst. Jag är på väg tillbaka till mitt arbete som undersköterska men har planer på att börja studera. Sällan har jag långt till skratt och jag älskar att få lära känna nya människor. Jag tycker om film och musik men även musikaler. Matlagning och att baka är även de några passioner jag har i livet. Gillar att lära mig nya saker och att veta lite, men om mycket.

Hur kom du i kontakt med Ung Cancer? 
Jag kom i kontakt med Ung Cancer redan när jag påbörjade min cellgiftsbehandling men det tog rätt länge innan jag var redo att identifiera mig som ung cancerdrabbad. Idag är Ung Cancer en utav de bästa organisationer jag känner till och jag är stolt över att få representera Ung cancer genom mitt uppdrag som medlemsträffsansvarig i Halland.

Varför engagerar du dig som träffansvarig i Ung Cancer?
Jag engagerar mig som medlemsträffsansvarig i Ung Cancer för att jag vill kunna nå ut till alla som kände som jag. ”Jag är så ensam i det här.” Trots att mina vänner och familj gjort allt och fanns där för mig under min cancerresa. Gemenskapen och förståelsen är en helt annan i umgänget med Ung Cancer. Jag vill vara med och sprida lite guldkant i en kanske annars tuff vardag. Jag vill träffa och ta del utav nya och gamla erfarenheter. För mig så ger det så mycket att få träffa andra från vårt nätverk.

Varför ska andra gå på träffarna tycker du?
Jag tycker att andra ska gå på träffarna för att man får ta del utav så mycket kärlek och värme. Jag har aldrig träffat så fina och genuina medmänniskor som i Ung Cancer. Här är alla välkomna och välkomnande. Och viktigaste utav allt; Man måste INTE prata om cancer och allt det negativa kring det. Utan kom och bara var, häng med på en gofika, minigolf eller en promenad. Det kommer att ge dig så mycket ! 😊Liknande inlägg

Nu söker vi medlemskoordinator!

Ung Cancer letar efter dig som vill göra skillnad och finnas för unga vuxna cancerberörda tillsammans med oss. Vi söker...

Läs mer
Ung Cancer

Ung Cancer genomför en telefonkampanj!

Vi vill informera om att vi just nu genomför en telefonkampanj. En kommunikationsbyrå ringer till givare och armbandsköpare till Ung Cancer på uppdrag av oss. Har du blivit uppringd och har frågor om kampanjen? Då är du välkommen att kontakta lovisa@ungcancer.se som är insamlingsansvarig på Ung Cancer.

Läs mer
Jag vill bidra

Lina Asadi har designat 2021 års Fuck Cancer-armband

Fuck Cancer-armbandet representerar de unga vuxnas röst och alla de känslor ett cancerbesked för med sig. I år är det...

Läs mer
Jag vill bidra

INSTAGRAM @UNGCANCER