stöd oss

Borlänge

ANSVARIG
Ronja Hagfalk

TRÄFFAR HÖST 2020

18 september Biokväll, biopalatset Borlänge. Vi hoppas att det går några bra filmer då, tid bestäms utifrån den film vi ska se. 

18 oktober Bad och relax på Aqua Nova tillsammans med närståendegruppen. Kl.11.00. Vi äter en gemensam lunch på relaxen och sedan badar man så länge man vill. 

21 november Lunch på MoeJoe’s i Kupolen, Borlänge. Kl.12-14  Inställd!

11 december Vi äter julbord på IKEA i Borlänge. kl.12.00  Inställd!

16 januari Vi åker pulka och grillar korv i Plättbacken, Paradiset Borlänge. Kl.11-14 (Med reservation för snöbrist). Barn och närstående är välkomna!  

12 Februari middag på Pinchos i Borlänge kl.18.30

LÄS MER OM TRÄFFANSVARIGA RONJA

Vem är du?
Jag ser mig själv som en stark och glad person. Jag är 33 år gammal och bor i Borlänge med min dotter och vår hund. Jag älskar att träna och dansa, är social och bjuder gärna på mig själv.

Hur kom du i kontakt med Ung Cancer?
Jag blev medlem i Ung Cancer 2016 när jag drabbades av sköldkörtelcancer.

Varför engagerar du dig som medlemsträffansvarig?
Jag kände mig väldigt ensam i min cancersjukdom och det fanns inga träffar i närheten. Nu vill jag starta upp träffar i Borlänge med omnejd.

Varför ska andra gå på träffarna tycker du?
För att få känna den gemenskapen och värmen som jag möttes av när jag kom i kontakt med Ung Cancer.Liknande inlägg

Nu söker vi medlemskoordinator!

Ung Cancer letar efter dig som vill göra skillnad och finnas för unga vuxna cancerberörda tillsammans med oss. Vi söker...

Läs mer
Ung Cancer

Ung Cancer genomför en telefonkampanj!

Vi vill informera om att vi just nu genomför en telefonkampanj. En kommunikationsbyrå ringer till givare och armbandsköpare till Ung Cancer på uppdrag av oss. Har du blivit uppringd och har frågor om kampanjen? Då är du välkommen att kontakta lovisa@ungcancer.se som är insamlingsansvarig på Ung Cancer.

Läs mer
Jag vill bidra

Lina Asadi har designat 2021 års Fuck Cancer-armband

Fuck Cancer-armbandet representerar de unga vuxnas röst och alla de känslor ett cancerbesked för med sig. I år är det...

Läs mer
Jag vill bidra

INSTAGRAM @UNGCANCER