stöd oss

Träffar i Borlänge

Här hittar du datum och information om våra träffar för drabbade i Borlänge. Alla unga vuxna cancerdrabbade medlemmar är välkomna på träffarna och Ung Cancer står då för alla kostnader. Anmäl dig till träffarna på borlange@ungcancer.se eller till facebookgruppen.

Träffar hösten 2021

19 september Prova på Kyrkbåtsrodd i Torsång, med Borlänge roddklubb. Mellan kl 18-20. INSTÄLLD

22 oktober Biokväll, biopalatset Borlänge. Vi hoppas att det går några bra filmer då, tid bestäms utifrån den film vi ska se.

5 november Middag på Pinchos i Borlänge kl.18.30-21.00

13 November Bad och Relax på Aqua Nova i Borlänge. Då är även barn och närstående är välkomna på träffen. Relaxen har dock en åldersgräns på 16 år (dispens för oss).

7 december Vi äter julbord på IKEA i Borlänge. kl.12.00

15 januari Vi åker pulka och grillar korv i Plättbacken, Paradiset Borlänge. Kl.11-14 (Med reservation för snöbrist). Barn och närstående är välkomna! 

19 februari Hotellfrukost på Elite Hotell Brage, Borlänge. 

Bra att veta: Vid digitala träffar kan man få egna utlägg tillbaka i efterhand. När man går på första träffen kan man få ha med sig en närstående om man vill och då står Ung Cancer även för deras kostnader. Eventuell reseersättning upp till en viss summa. Vid speciella fysiska behov maila christina@ungcancer.se senast 5 dagar innan medlemsträffen.

Träffansvariga Ronja i Borlänge

Kontakt: borlange@ungcancer.se
Lokala Facebookgruppen hittar du här.

Bild på Ronja

Vem är du?
Jag ser mig själv som en stark och glad person. Är 33 år gammal och bor i Borlänge med min dotter och vår hund. Jag älskar att träna och dansa, är social och bjuder gärna på mig själv. Blev medlem i Ung Cancer 2016 när jag drabbades av sköldkörtelcancer.

Jag kände mig väldigt ensam i min cancersjukdom men då fanns det inga träffar i närheten. Nu vill jag starta upp träffar i Borlänge med omnejd. Jag hoppas att de som kommer på mina träffar får känna den gemenskapen och värmen som jag möttes av när jag kom i kontakt med Ung Cancer.Liknande inlägg

Ung Cancer tar plats i regeringens patientråd

Ett bevis på att Ung Cancers påverkansarbete ger effekt är att Ung Cancer nu blivit inbjuden att ta en plats...

Läs mer
Cancerkunskap

Tidig och korrekt cancerdiagnos korrelerar med bättre upplevelse av vårdförloppet

Det visar en ny undersökning från All.Can Sverige. Träffsäkerheten i första kontakten med sjukvården har stor påverkan på hur resten...

Läs mer
Cancerkunskap

Spring Fuck Cancer-loppet i höst!

Efter vårens succé Ung Cancer-milen kommer nu Fuck Cancer-loppet. Denna gång i tre olika distanser 5, 10 eller 21 kilometer....

Läs mer
Jag vill bidra

INSTAGRAM @UNGCANCER