stöd oss

Boka föreläsning

Vi på Ung Cancer föreläser regelbundet för att informera om unga vuxna cancerberörda och ersätta fördomar med kunskap. Genom våra föreläsningar hoppas vi kunna skapa bättre förutsättningar för gruppen inom vården och i samhället. Vi föreläser för vårdpersonal och vårdutbildningar, för skolelever och politiker, på organisationer och myndigheter. Under våra föreläsningar berättar vi om Ung Cancers historia, hur vi arbetar, vad vi gör för unga vuxna cancerberörda och vad det innebär att tillhöra den gruppen.

FÖRETAG

När vi föreläser för företag berättar vi om Ung Cancers historia, hur vi arbetar och vad det innebär att vara ung vuxen cancerberörd. Vi pratar också om olika exempel på engagemang, hur vi arbetar med samarbeten och hur vi ser på entreprenörskap. Fokus ligger också på Ung Cancers framväxt och hur organisationen arbetat med sociala medier för att nå ut med budskap.

VÅRDEN

När vi föreläser för vårdpersonal tar vi upp exempel på lyckad och misslyckad delaktighet i vården och vilka frågor vi vill att vården fokuserar mer på. Vi problematiserar kring hur det kan vara att vara ung vuxen cancerpatient och informerar också om olika sjukhussatsningar och samarbeten vi har med vården.
Alla våra föreläsningar görs utifrån beställarens behov och förutsättningar. Kontakta oss så berättar vi mer! Ni når oss på info@ungcancer.se eller 031-75 77 111.Liknande inlägg

MTR Express tåg rullar för Ung Cancer

Förra hösten blev MTR Express samarbetspartner till Ung Cancer och har spridit organisationens budskap genom att sälja deras Fuck Cancer-armband...

Läs mer
Jag vill bidra

Ung Cancer lanserar ny hemsida!

Nytt utseende, samma själ – och precis lika mycket Fuck Cancer som tidigare. Idag lanserar Ung Cancer en ny hemsida....

Läs mer
Ung Cancer

Men när får jag ligga igen? – därför pratar Ung Cancer om sex

Sex och cancer. Två ord som befinner sig långt ifrån varandra i de flestas värld. Men efter ett cancerbesked tvingas...

Läs mer
Kampanj

INSTAGRAM @UNGCANCER