Pärla armband

Har du sett de färgglada armbanden som det står Fuck Cancer på? Försäljningen av dessa armband är en av de främsta anledningarna till att vi kan fortsätta vår verksamhet och arbeta för att förbättra unga vuxna cancerberördas levnadsvillkor.

Våra Fuck Cancer-armband säljs bland annat i vår webshop och pengarna från försäljningen går till att finansiera vår verksamhet.  Armbanden produceras såklart inte av sig själva, utan det är fantastiska människor som hjälper oss att göra dem under våra pärldagar. Det är tack vare alla dessa ideellt pärlande hjältar som vi kan fortsätta vårt arbete, och vi är oändligt tacksamma för all hjälp. Pärldagarna började som små event på Ung Cancers kontor i Göteborg, men har vuxit till stora mötesplatser som engagerar tiotusentals personer.

Vill du också vara med och hjälpa till?

Varje månad har vi pärldagar i flera städer runt om i landet. Då är alla välkomna att komma och vara med och pärla! Det finns ingen åldersgräns utan det är bara att ta med sig familjen, vännerna, grannen, chefen eller kollegorna och komma till oss.
Ingen föranmälan behövs och ni kan stanna så länge ni själva vill. I gengäld för tiden ni lägger får ni kärlek, fika och en massa nya bekantskaper. På pärldagarna kan ni också passa på att pärla armband till er själva – dessa armband måste pärlas enligt samma princip som de övriga, men ni kan anpassa storleken så att de passar er själva eller den ni vill ge armbandet till. Under pärldagen går det även att köpa armband. Vi tar dock bara kortbetalning.

Så tveka inte – kom var med oss och gör skillnad! Kom och pärla med oss!

Vill du pärla Fuck Cancer-armband på din arbetsplats? Klicka då här för att läsa mer!

OBS EXTRAINSATT PÄRLDAG I NORRKÖPING:
20 maj kl 12-16
Kunskapsgymnasiet i Norrköping
Alla är välkomna och ingen föranmälan behövs. För mer info maila parla@ungcancer.se. 

Fyra personer sitter runt ett bord och pärlar och skrattar.

Stockholm

Läs mer

Händer plockar bokstavspärlor ur burkar.

Göteborg

Läs mer

Närbild på händer som pärlar armband.

Malmö

Läs mer

Personer sitter runt ett bord och pärlar.

Umeå

Läs mer