Toughest

Vill du utmana dig själv och samtidigt skänka hopp, tända ljuset och väcka glädjen för alla unga vuxna som lever med eller nära cancer? Nu kan du springa Toughest lopp i Malmö, Umeå, Stockholm och Göteborg till förmån för Ung Cancer.

Spring Toughest till förmån för Ung Cancer

I varje svenskt Toughest-lopp finns det 100 startplatser avsatta till förmån för Ung Cancer. För att springa för oss så betalar man 600 kr extra på anmälningsavgiften – en summa som går direkt till Ung Cancer och våra tusentals medlemmar. I anmälningsavgiften ingår en tröja från Toughest som visar att du stöttar Ung Cancer, plats i en förmånlig startgrupp långt fram samt att du representerar oss i start- och resultatlista.

Anmäl dig här!

Starta en insamling och tävla om en startplats

Ung Cancer finns till för sina tusentals medlemmar genom att ge stöd, tröst och gemenskap. Du kan också vara med och förändra livet för unga vuxna cancerberörda.  I samband med din medverkan på Toughest kan du starta en insamling för Ung Cancer på vår Facebook-sida. Döper du insamlingen till ”Toughest <3 Ung Cancer” är du med och tävlar om att vinna startplatser till nästa års tävlingar. Hur mycket är dina burpees, armhävningar, löpmil värda? Utmana dina vänner att stötta din insamling.

Ung Cancer kommer vara på plats under loppen med tält där du kan pärla, köpa Fuck Cancer-armband eller bli månadsgivare.

– Mer info om Toughest 2019 kommer inom kort –