Spring Gbgvarvet

Vill du springa Göteborgsvarvet 2019 till förmån för Ung Cancer? Nu har anmälan öppnat!

Så här funkar det
Ett antal startplatser i Göteborgsvarvet är öronmärkta för välgörenhet. Anmälningsavgiften är 1000 kronor och då går en del till den organisation du väljer att stödja vid anmälan. I anmälningsavgiften ingår ett exklusivt Ung Cancer-paket, innehållande en specialdesignad t-shirt, shaker och en gympapåse som du kan använda under loppet. Springer du för Ung Cancer startar du dessutom i en tidigare startgrupp tillsammans med alla andra välgörenhetslöpare.

Genom att springa till förmån för Ung Cancer gör du stor skillnad för oss och bidrar till att vi kan fortsätta kämpa för unga vuxna som lever med eller nära cancer. Tillsammans är vi mindre ensamma och tillsammans gör vi skillnad.

Starten går lördag 18 maj, i Göteborg så klart.

Läs mer och anmäl dig här!

Har du redan anmält dig? Ingen fara. Det går att enkelt uppgradera din enskilda, lag eller Team-startplats . Klicka här för att se hur.

Gör ännu mer skillnad – starta en insamling!
Värm upp med Ung Cancer genom att starta din egen insamling på Facebook. Döp den till ”Ditt namn – Jag springer för Ung Cancer”, dela den i ditt flöde och få dina nära och kära att peppa dig hela vägen in i mål. Samtidigt som ni tillsammans med oss finns där varje steg på vägen för unga vuxna cancerberörda!

Med en månad kvar är vi nu över 600 löpare. Tänk om alla dem tillsammans med sina nära och kära samlar in 1000 kr/insamling. Det skulle innebära att vi tillsammans täckt kostnaden för över 600 psykologsamtal för unga vuxna cancerberörda som behöver extra stöd i sin rehabilitering!

Starta din Facebook-insamling här!

Fyra personer som ska springa varvet är taggade inför starten.

Anmälan till Göteborgsvarvet 2019

Läs mer