Göteborgsvarvet

Vill du springa Göteborgsvarvet 2018 till förmån för Ung Cancer? Nu kan du anmäla dig till loppet den 19 maj eller starta en insamling på Uppvarvningen och på så sätt stötta Ung Cancer.

Så här funkar det: ett antal startplatser i Göteborgsvarvet är öronmärkta för välgörenhet där anmälningsavgiften är 1 200 kronor, varav 600 kronor går till den organisation du väljer att stödja vid anmälan. I anmälningsavgiften ingår en tröja från oss på Ung Cancer samt att du även representerar oss i start- och resultatlista.

Ditt bidrag kan göra stor skillnad för oss och gör att vi kan fortsätta kämpa för unga vuxna som lever med eller nära cancer. Tillsammans är vi mindre ensamma och tillsammans gör vi skillnad.

Du som väljer att springa för välgörenhet, kommer att starta i startgrupp 12 – eller längre fram. Om du enligt Göteborgsvarvets ordinarie seedningsregler hamnar i en startgrupp framför startgrupp 12 – så placeras du där.

Läs mer och anmäl dig här!

UPPVARVNINGEN

Du kan också hjälpa oss på fler sätta. Under de kommande veckorna inför Göteborgsvarvet kan du också starta en insamling kopplad till din träning via vår gemensamma satsning Uppvarvningen. Sätt upp mål eller utmana andra och hjälp samtidigt till att samla in pengar till unga vuxna cancerberörda. Alla är välkomna att delta och alla bidrag räknas.

Satsningen är också kopplad till en programserie med tv-profilen Stephan Wilsons där allt sänds med Facebook som huvudplattform. Målet med programserien är att inspirera till mer motion och samtidigt bidra till en god sak.

Start en insamling och Följ Stephans resa mot världens största halvmaraton på www.uppvarvningen.se.

Fyra personer som ska springa varvet är taggade inför starten.

Anmälan till GöteborgsVarvet 2018

Läs mer