Vi stöttar Ung Cancer

Ung Cancer har den stora äran att få samarbeta med flera fantastiska företag och personer. På den här sidan hittar ni de som på olika vis stöttar vår verksamhet. Vill du också samarbeta med oss? Läs då mer om våra olika företagspaket.

Porträttbild på Peter.

DHL FREIGHT SWEDEN

ADECCO

”För Adecco är det mycket viktigt att hitta samarbeten där våra anställda kan känna engagemang och igenkänning. Ung Cancer representerar vår största grupp av konsulter, unga vuxna, och vi är mycket stolta över att vara en av deras samarbetspartners.”

ARVID NILSSON

”För oss är det en självklarhet att fortsätta i vår grundare Arvid Nilssons fotspår. 1953 lät han starta en stiftelse i Danmark med målet att stödja kampen mot cancer och hjärtsjukdomar. Stiftelsen finansierades av aktiekapital från hans verksamhet. Vi tycker att Ung Cancer är en fantastisk organisation som gör skillnad i den enskilde cancerdrabbade men även dess anhörigas kamp mot sjukdomen. Vi är stolta över att stötta organisationen.”

BOKMÄSSAN

”Ung Cancer gör ett viktigt arbete, vi är stolta över att stötta en aktör som verkligen gör en skillnad!”

GINA TRICOT

”För Gina Tricot är det av största vikt att pengar vi skänker hamnar hos organisationer som ligger oss varmt om hjärtat och som både vi och våra kunder kan relatera till. Många i vår närhet har närstående som drabbats av cancer, eller är själva drabbade. Ung Cancers strävan att unga cancerpatienter inte bara ska överleva, utan ges möjligheten till ett riktigt bra liv, gör valet att stödja organisationen självklart.”

JETSHOP

“Ung Cancer kämpar för något som är så självklart att stödja! Efter ett möte blev vi så tagna av det jobb som Ung Cancer gör. Den inspiration, kämpaglöd och kärlek som de sprider gör vardagen lite ljusare för alla unga vuxna som drabbas av cancer och deras anhöriga. Vi hoppas att vårt bidrag kan göra så att Ung Cancers fantastiska arbete kan fortsätta och även spridas till fler.”

RADISSON BLU WATERFRONT HOTEL

”För oss har det alltid varit en självklarhet att hjälpa till med socialt ansvarstagande. På det här sättet kan vi bidra till ett mer hållbart samhälle, både genom stort och smått, och göra skillnad både inom och utanför organisationen. Vi försöker samarbeta med olika företag, organisationer, stiftelser och välgörenhetsorganisationer där vi tror att vi kan vara med och att göra skillnad. Många som jobbar i vår bransch är själva unga vilket gör det ännu enklare för våra anställda att kunna relatera till just Ung Cancer och vi tycker att Ung Cancer är en fantastisk organisation att stödja. Att bevisa i handling och inte bara i ord vad detta sociala ansvar innebär är viktigt för oss.”

SOMMARROCK SVEDALA

”De senaste åren har vår organisation drabbats hårt av cancer och vi kände att det var dags att ta ställning! Vi ville visa respekt för dem vi förlorat men även för dem som vunnit sin kamp och vi ville använda vår organisation till något bra. Vi hade hört talas om Ung Cancer på olika sätt så vi visste att organisationen var bra på det den gjorde. Sedan gillade vi att det var en ung organisation, en organisation med en ny agenda, en organisation med fantastiskt driv och en ärlig organisation som vågar säga exakt vad den tycker. Nu flera år senare är detta ett av de bästa beslut vi tagit! Vi som själva är en ideell organisation motiveras, inspireras och känner stor respekt för Ung Cancer, dess medarbetare och medlemmar.”

SPAR HOTEL

”Att Ung Cancer är en organisation vi vill vara med och backa upp kändes redan vid första kontakten. De fina insatser organisationen gör för unga människor i en svår situation är värda all heder! Vi på Spar Hotel är glada att få bidra till fortsatt utveckling av organisationen.”

KAVLI

CITY NETWORK

DIBS

KA OLSSON & GEMS

MAQS ADVOKATBYRÅ

TWIST & TANGO

ON INTERIÖR

KOKOKAKA

Kontigo

Landshypotek Bank

JÖNKÖPING UNIVERSITY

FRISKVÅRDSEXPO

AMESTO TRANSLATIONS

SVB FÖRSÄLJNING

TRANSEARCH

DANILO RESTAURANG & BAR

LÅNBUTIKEN.SE

TRESS SPORT & LEK