Bli vår sponsor

Som sponsor bidrar ni till att våra medlemmar får ett så bra liv som möjligt både under och efter sjukdomstiden. Ert sponsorskap bidrar till att våra medlemmar kan söka stöd hos oss när samhällets skyddsnät inte räcker till.

Två personer fyller i blanketter.

Varför:

När du är ung vuxen är det meningen att du ska ha hela livet framför dig. Du börjar stå på egna ben och drömmer om framtiden. Så kommer cancern och rycker undan precis allting. Utebliven sjukförsäkring, missade studiepoäng och trasiga relationer är några exempel på konsekvenser som cancern för med sig.

Som sponsor har ni möjlighet att bidra till att vi kan göra tillvaron lite bättre för unga vuxna som på olika sätt lever med eller nära cancer. Vi delar bland annat ut stipendier för rehabilitering för att våra medlemmar ska få möjlighet att ägna sig åt den rehabilitering de behöver för att må så bra som möjligt. Vill ni veta mer hur ett sponsorskap kan göra skillnad, läs mer här.

Detta ingår i paketet:

  • Digitalt diplom
  • Ett månatligt utskick av Ung Cancers nyhetsbrev riktat mot företag
  • Synlighet på Ung Cancers hemsida i ett år
  • Banner att använda på hemsida eller i mailsignatur

Pris:

50 000 kr.

För vår verksamhet och våra medlemmar är ert stöd en absolut nödvändighet. Tveka därför inte att kontakta vår generalsekreterare Emma Tonnes på  emma.tonnes@ungcancer.se redan i dag för mer information! Här kan ni läsa mer om våra stipendier och hur de fungerar.

En person fyller i en blankett

Stipendium

Läs mer