Bli vår företagspartner

Som företagspartner skapar ni verksamhet tillsammans med oss. Ni hjälper därmed oss att erbjuda mötesplatser, stöd och gemenskap åt unga vuxna som lever med eller nära cancer - i den stund de behöver det som mest.

Bild på personer som står längst fram i publiken på en konsert. En av personerna tittar in i kameran och har en keps på sig med texten "Fuck Cancer".

Varför:

Ung Cancer är på många sätt synonymt med Fuck Cancer-armbanden. Vi gillar den kopplingen, eftersom den också visar hur vi ser på oss och på alla som på olika sätt är engagerade i vår verksamhet. Våra medlemmar är som pärlor, lika men ändå olika. Organisationen är tråden på vilken pärlorna samlas och håller ihop. Genom tråden får vi en möjlighet till styrka och gemenskap. Men för att vi tillsammans ska bli ett band, så behövs en knut som ger stabilitet och som sluter cirkeln.

Som företagspartner har ni möjligheten att bli den knuten. En otroligt viktig del i Ung Cancers verksamhet och en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att skapa band till och mellan våra medlemmar. Som företagspartner bidrar ni till att unga vuxna som lever med eller nära cancer inte behöver känna sig ensamma i sina upplevelser. Ni blir kort och gott en superviktig del av vår verksamhet.

Det här ingår:

  • En möjlighet att synas grafiskt och skriftligen i den del av verksamheten som man stödjer
  • Synas med logotyp eller mindre intervju i Ung Cancers verksamhetsberättelse
  • Digitalt diplom
  • Ett månatligt utskick av Ung Cancers nyhetsbrev riktat mot företag
  • Synlighet på Ung Cancers hemsida i ett år
  • Specifik Partner-banner att använda på hemsida, mailsignatur eller verksamhetsberättelse

Pris:

Ett partnerskap kräver ett långsiktigt samarbete, där ömsesidighet och dialog ligger till grund för formerna. Den här nivån är inte på något sätt hugget i sten utan utformas utifrån företagets förutsättningar.

Tveka inte att kontakta vår generalsekreterare Emma Tonnes på emma.tonnes@ungcancer.se redan i dag för mer information!