Bli vår företagspartner

Som företagspartner skapar ni verksamhet tillsammans med oss. Ni hjälper därmed oss att erbjuda mötesplatser, stöd och gemenskap åt unga vuxna som lever med eller nära cancer - i den stund de behöver det som mest.

Bild på personer som står längst fram i publiken på en konsert. En av personerna tittar in i kameran och har en keps på sig med texten "Fuck Cancer".

Ung Cancer är på många sätt synonymt med Fuck Cancer-armbanden. Vi gillar den kopplingen, eftersom den också visar hur vi ser på oss och på alla som på olika sätt är engagerade i vår verksamhet. Våra medlemmar är som pärlor, lika men ändå olika. Organisationen är tråden på vilken pärlorna samlas och håller ihop. Genom tråden får vi en möjlighet till styrka och gemenskap. Men för att vi tillsammans ska bli ett band, så behövs en knut som ger stabilitet och som sluter cirkeln.

Som företagspartner har ni möjligheten att bli den knuten. En otroligt viktig del i Ung Cancers verksamhet och en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att skapa band till och mellan våra medlemmar. Som företagspartner bidrar ni till att unga vuxna som lever med eller nära cancer inte behöver känna sig ensamma i sina upplevelser. Ni blir kort och gott en superviktig del av vår verksamhet.

Tveka inte att kontakta vår generalsekreterare Camilla Tuneberg på camilla.tuneberg@ungcancer.se redan i dag för mer information!

Camilla Tuneberg

Läs mer