Företagsföreläsning

Genom att boka in en föreläsning kan ni samla personalen, skapa gemenskap och höra våra medlemmars berättelser och/eller få reda på mer om Ung Cancers arbete.

Vi får ibland höra att det är svårt att få alla i företaget att känna samma förståelse och stolthet när man väljer att ge sitt stöd till Ung Cancer. Ett bra sätt att skapa just stolthet, men också en gemenskap kan vara att samla personalen till en föreläsning. Det kan också vara ett sätt att som arbetsgivare skapa trygghet och visa på medvetenhet. Att man finns där om någon på arbetsplatsen, eller i dess närhet drabbas av cancer.

En föreläsning kan kombineras bra med något av våra pärlpaket. Läs mer om våra pärlningspaket här.

Bokning av föreläsning sker via info@ungcancer.se.

MEDLEMSFÖRELÄSARE

”Jag vill dela med mig av min erfarenhet som ung människa med hjärntumör. Att leva med ovisshet, behandlingar som inte fungerar och dödsångesten. Perspektivet på livet förändras med sjukdomen. Det finns även många fina sidor i mörkret.”
– Tobias, medlemsföreläsare, Ung Cancer

Hur är det att drabbas av cancer som ung vuxen? Hur är det att stå bredvid när någon man älskar får en diagnos? Hur hanterar man en dödlig sjukdom i en ålder när allt handlar om att leva? Våra medlemsföreläsare är cancerns unga röster. Unika röster som hörs allt för sällan och nu söker öron som vill lyssna.

Tryck här för att läsa mer om våra medlemsföreläsare

Ung Cancers medlemsföreläsare kommer och berättar om sin cancerresa.
Tid: ca. 45 min
Pris: 18 000 kr (ex. resa och ev. boende)

(Uppgifterna ovan gäller företag, event och konferenser. Vid föreläsningar på vårdavdelningar och skolor tryck här)

UNG CANCERS PERSONAL

Varför startades Ung Cancer? På vilket sätt faller unga vuxna som målgrupp mellan stolarna? Varför finns vi och vad innebär det att vi finns där varje steg på vägen? Det är några av de frågor som besvaras i föreläsningen som handlar om Ung Cancer och vårt arbete.

Ung Cancers personal kommer och föreläser om organisationen i sin helhet.
Tid: ca. 30 min
Pris: 13 000 kr (ex. resa och ev. boende)