Återförsäljare

Vill du bli Ung Cancers förlängda arm och göra det möjligt för oss att finnas för fler? Genom att bli återförsäljare av Ung Cancer Fuck Cancer-armband blir ni en superviktig del av vår verksamhet och gör att vi tillsammans kan se till att unga vuxna cancerberörda inte behöver gå igenom cancerresan ensam.

Ung Cancers Fuck Cancer-armband sprider inte bara ett viktigt budskap. De är också en viktig del av vår historia och inte minst vår fortlevnad. Sedan 2012 har de varit en av våra största bidragskällor. Utan armbanden hade vi inte kunnat skapa mötesplatser, rehabiliteringsläger eller dela ut stipendier som är avgörande för våra medlemmars dagliga tillvaro. Vi stöttar inte bara de som har eller har haft cancer, utan också alla de unga som står bredvid.

Men våra Fuck Cancer-armband är så mycket mer än enskilda färgglada smycken. Tillsammans skapar de band mellan våra över 4000 medlemmar landet runt. Band som värmer även när allt känns mörkt och kallt.

Sedan 2012 är Fuck Cancer och Fuck Cancer-logotypen varumärkesskyddade. Ung Cancer äger rättigheterna till att använda uttrycket ”Fuck Cancer” både i tryck och som namn på event. Vi har sedan dess, med vissa undantag, fungerat som enda försäljare av armbanden av flera olika anledningar. Men det är något som vi nu valt att förändra.

Genom att ingå ett återförsäljaravtal med Ung Cancer så kan du sälja våra armband i din butik, webshop, reception eller liknande. Som en förlängd arm som gör det möjligt för oss att finnas för fler. Man kan inte bli återförsäljare som privatperson, utan ett organisationsnummer krävs för fakturering.

Armbanden köps in och säljs sedan av respektive återförsäljare utan vinst för att hela överskottet ska gå tillbaka till vår verksamhet för unga vuxna cancerberörda.

Är du intresserad av att bli återförsäljare och veta mer? Kontakta Ung Cancers marknadsansvarig Fredrik på fredrik@ungcancer.se.

Våra återförsäljare

STOCKHOLM

Var Dags Rum
Karlavägen 72A
114 59 Stockholm

SVEDALA

Guldsmed Jonas Nilsson
Storgatan 26
23331 Svedala

VÄSTERVIK

Västerviks markis och persienn AB
Folkparksvägen 60
593 62 Västervik

ÖRSUNDSBRO

Var Dags Rum
Industrivägen 4
749 60 Örsundsbro