Armbandspaket

Vill du pärla Fuck Cancer-armband med ditt företag? Då kanske vårt armbandspaket är något för er. Genom att vara med och pärla Fuck Cancer-armband förbättrar ni tillvaron för unga vuxna som lever med eller nära cancer.

Våra Fuck Cancer-armband är ju nämligen så mycket mer än enskilda färgglada smycken. Tillsammans skapar de band mellan våra över 3 500 medlemmar landet runt. Band som värmer även när allt känns mörkt och kallt.

Ung Cancers Fuck Cancer-armband sprider inte bara ett viktigt budskap. De är också en viktig del av vår historia och inte minst vår fortlevnad. Utan armbanden hade vi inte kunnat skapa mötesplatser, rehabiliteringsläger eller dela ut stipendier som är avgörande för våra medlemmars dagliga tillvaro. Vi stöttar inte bara de som har eller har haft cancer, utan också alla de unga som står bredvid.

Du kan alltid köpa färdiga armband till ditt företag direkt i vår gåvoshop. Där finns dessutom möjligheten att få er logotyp tryckt på lappen som armbandet ligger packad med. Klicka här för att komma till gåvoshopen.

Är du intresserad av att stötta Ung Cancer genom att köpa ett armbandspaket och pärla armband med din organisation eller företag?
Kontakta Emma Tonnes på emma.tonnes@ungcancer.se för mer information.

 

TODO

Boka föreläsning

Läs mer